CB PLANTÁŽOVÁ ČOKOLÁDA ALTO EL SOL HOŘKÁ 65%1kg
Kód: CHD-P65ALTN-E1-U68Související produkty
Detailní popis produktu
Hmotnost: 1 kg
Minimální trvanlivost: uvedeno na obale
Složení: Organická kakaová hmota Peru, organický třtinový cukr, organické kakaové máslo, emulgátor: organický sójový lecithin, organická přírodní Vanilka Bourbon v prášku.
Výrobek může obsahovat stopy mléka.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota ----------------------------2284 kJ/ 546 kcal Tuky---------------------------------------------------38 g Z toho nasycené mastné kyseliny-------23 g Sacharidy-------------------------------------------- 36 g Z toho cukry---------------------------------32 g Bílkoviny-----------------------------------------------7,5 g Sůl-----------------------------------------------------0,02 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády a kakao |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
druh čokolády: | hořká |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.
Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.
Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."