ČOKOLÁDA CALLEBAUT BRAZIL HOŘKÁ (66,8%) 2,5kg

Kód: CHD-Q68BRA-E4-U70
1 388 Kč 1 207 Kč bez DPH 555,20 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
7.6.2023
Možnosti doručení

CALLEBAUT Čokoláda SINGLE ORIGIN BRAZIL HOŘKÁ 66,8%

  • Čokoláda Origin je vyráběna pouze z kakaových bobů jedné země nebo oblasti.
  • Díky tomu má výsledná čokoláda mimořádnou chuť a aroma, které vychází z půdy, klimatu a prostředí, ve kterém kakaové boby rostou.
  • Stejně jako u vína se může chuť těchto čokolád s každou sklizní měnit.

Čokoláda BRAZIL HOŘKÁ:

  • Má výraznou a intenzivní kakaovou chuť, kterou doplňují tóny tropického ovoce.
  • Čokoláda je vyráběna z brazilských odrůd Trinitario a Amazonian Forastera.
  • Čokoláda je ve formě malých tmavých peciček.

Obsah kakaových součástí: 66,8 %

Obsah tuku:  39,5 %

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hmotnost: 2,5 kg

Minimální trvanlivost: uvedeno na obale

Složení: Kakaová hmota Brazil, cukr, kakaové máslo, emulgátor:E322-sójový lecithin, přírodní vanilkové aroma.

Výrobek může obsahovat stopy mléka

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:

Energetická hodnota ----------------------------2318 kJ/554 kcal

Tuky---------------------------------------------------40 g

Z toho nasycené mastné kyseliny-------24 g

Sacharidy-------------------------------------------- 34 g

Z toho cukry---------------------------------30 g

Bílkoviny-----------------------------------------------7,6 g

Sůl-----------------------------------------------------0,02 g

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády a kakao
Hmotnost: 2.5 kg
druh čokolády: hořká
s původem : s původem

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Barry Callebaut čokolády

Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád  jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.

Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.

 Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.

CALLEBAUT Nadace Cocoa Horizons

"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz