JAKUB VOBOŘIL KRABIČKA PRALINEK bestsellery 4ks 40g
Kód: 11251
Detailní popis produktu
Hmotnost: 40 g
Minimální trvanlivost: uvedena na obale.
Složení:
- Lískový ořech s bourbonem - hořká čokoláda Michel Cluizel 63% (kakaová hmota, kakaové máslo, třtinový cukr, vanilka, řepný lecitin), bílá čokoláda Michel Cluizel 34%, (plnotučné sušené mléko, cukr, kakaové máslo, řepný lecitin, vanilka), lískové ořechy z Piemontu, cukr, vanilka, kakaové máslo, smetana 35%, glukózový sirup, vločková sůl, bourbon, barevné kakaové máslo. Obsah alergenů: 7, 8
- Pekan se skořicí a croissantem - mléčná čokoláda Michel Cluizel 39% (kakaová hmota, kakaové máslo, třtinový cukr, sušené odstředěné mléko, vanilka, řepný lecitin), bílá čokoláda Michel Cluizel 34%, (plnotučné sušené mléko, cukr, kakaové máslo, řepný lecitin, vanilka), pekanové ořechy, cukr, vanilka, croissant (mouka hladka, drozdi cerstve, mleko plnotučné, cukr, sul), smetana 35%, skořice, sušené palačinky (pšeničná mouka, cukr, rostlinný olej, mléčný tuk, laktóza, mléčný protein, sůl, extrakt z ječného sladu, lecitin), sorbitol, glukózový sirup, invertní cukr, kakaové máslo, máslo, barevné kakaové máslo. Obsah alergenů: 1, 7, 8
- Jahody s balzamikem - bílá čokoláda Michel Cluizel 34%, (plnotučné sušené mléko, cukr, kakaové máslo, řepný lecitin, vanilka), jahodové pyré, cukr, balzamikový ocet, sorbitol, glukózový sirup, invertní cukr, kyselina citrónová, kakaové máslo, máslo, barevné kakaové máslo. Obsah alergenů: 7
- Kešu s pomerančem a karotkou - bílá čokoláda Michel Cluizel 34%, (plnotučné sušené mléko, cukr, kakaové máslo, řepný lecitin, vanilka), kešu ořechy, ovocné pyré - citón, pomeranč, lyofilizovaná mrkev, cukr, glukózový sirup, kyselina citrónová, kakaové máslo, máslo, barevné kakaové máslo. Obsah alergenů: 7, 8
Seznam použitých alergenů: (1) Obiloviny obsahující lepek (7) Mléko (8) Skořápkové plody (pekanové ořechy, kešu ořechy a lískové ořechy)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pastry |
---|---|
Hmotnost: | 0.04 kg |
druh čokolády: | hořká |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.