Nenašli jste, co jste potřebovali? Napište nám na info@pastry.cz ! :)

Red Velvet

Recept na RED VELVET s bílou čokoládou a mascarpone

Recept na Red Velvet s bílou čokoládouCo budete na přípravu receptu potřebovat:

RED VELVET  500g

VEJCE  250g

MÁSLO ZMĚKLÉ  180g

TAPIS ROULADE podložka

HAPPY SPRINKLES GOLD CRUNCH CHOCO M

 

KRÉM Z BÍLÉ ČOKOLÁDY A MASCARPONE:

SMETANA tekutá 550g

MLÉKO 200g

BÍLÁ ČOKOLÁDA 300g

PLÁTKOVÁ želatina 4pl

MASCARPONE 250g

 

FORMA MONOPORCE KOLEČKO + VYKRAJOVÁTKO 

FOLIE NA BOKY DORTŮ

 

POSTUP:

Den předem si připravíme krém. Mléko přivedeme k varu, želatinu dáme nabobtnat do ledové vody.

Do misky odvážíme čokoládu, přidáme želatinu a přelijeme horkým mlékem. Vymícháme do hladka a přilejeme studenou smetanu a mascarpone.

Promícháme tyčovým mixérem a přikryjeme na kontakt potravinovou fólií. 

Druhý den vyšleháme, cca 2min na vysokou rychlost a poté dáme krém do cukrářského sáčku.

 

Red Velvet:

Směs na Red Velvet nasypeme do misky, přidáme hodně změklé máslo a vejce a mícháme 5min na nejvyšší rychlost.

Vylejeme na podložku tapis roulade či na vymazaný menší plech a pečeme cca 25min při teplotě 180°C, zkusíme špejlí.

 

Složení:

Vykrájíme kolečka vykrajovátkem TPG1. Formu na monoporce vyložíme folií na boky dortů.

Na dno formy vložíme korpus, nastříkáme krém, přikryjeme dalším korpusem a nastříkáme další vrstvu krému, kterou zarovnáme.

Mezi jednotlivé vrstvy můžete vložit mražené či čerstvé maliny.

 

Nakonec posypme zbylým nadrobeným korpusem a ozdobíme ovocem a Happy Sprinkles Crunch Choco M.

 

Pastry, s.r.o. - vše pro cukráře

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení