1 384 Kč
/ ks
1 384 Kč
bez DPH
KNIHA ALL ABOUT CROISSANT
Autoři: Jean-Marie Lanio a Jérémy Ballester
Jazyk: angličtina
Počet stran: 140
Croissanty jsou jedním ze symbolů Francie. Vědět, jak je vyrobit, je umění, které Jean-Marie Lanio a Jérémy Ballester předávají čtenářům na stránkách své nejnovější knihy „ALL ABOUT CROISSANT“.
Kniha nabízí některá zajímavá fakta, uvádí návody k jeho přípravě, různé metody válení, rady ohledně teploty těsta a samozřejmě ohledně kvašení a vaření.
Najdete zde 15 receptů na croissanty, od klasického croissantu s máslem až po originálnější a jedinečné croissanty, jako je exotický croissant plněný mangovo - marakujovým krémem. Povinnost pro každého vášnivého pekaře!
Kromě technických údajů kniha obsahuje jedenáct receptů na klasické croissantové základy (klasický, polský, pomerančový, kokosový a limetkový, dvoubarevný malinový croissant, dvoubarevný kakaový pralinový croissant, karamelový vanilkový, exotický, lotuskový, mandlový a čokoládový) a pět receptů na slané croissantové základy (laugen, klobásový s hořčicí, šunka a houby, dvoubarevné kuřecí kari a šunka s omáčkou Mornay).