KNIHA ALL ABOUT CROISSANT

Kód: CR
1 384 Kč / ks 1 384 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

KNIHA ALL ABOUT CROISSANT

Autoři: Jean-Marie Lanio a Jérémy Ballester

Jazyk: angličtina

Počet stran: 140

 

Croissanty jsou jedním ze symbolů Francie. Vědět, jak je vyrobit, je umění, které Jean-Marie Lanio a Jérémy Ballester předávají čtenářům na stránkách své nejnovější knihy „ALL ABOUT CROISSANT“.

Kniha nabízí některá zajímavá fakta, uvádí návody k jeho přípravě, různé metody válení, rady ohledně teploty těsta a samozřejmě ohledně kvašení a vaření.

Najdete zde 15 receptů na croissanty, od klasického croissantu s máslem až po originálnější a jedinečné croissanty, jako je exotický croissant plněný mangovo - marakujovým krémem. Povinnost pro každého vášnivého pekaře!

Kromě technických údajů kniha obsahuje jedenáct receptů na klasické croissantové základy (klasický, polský, pomerančový, kokosový a limetkový, dvoubarevný malinový croissant, dvoubarevný kakaový pralinový croissant, karamelový vanilkový, exotický, lotuskový, mandlový a čokoládový) a pět receptů na slané croissantové základy (laugen, klobásový s hořčicí, šunka a houby, dvoubarevné kuřecí kari a šunka s omáčkou Mornay).
 

doprava

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy a magazíny pro cukráře
Hmotnost: 0.8 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz