Nenašli jste, co jste potřebovali? Napište nám na info@pastry.cz ! :)

Slovník pojmů

C R V

Cacao Barry

Historie rodinné firmy Cacao Barry se datuje již od roku 1842. Rodina Barryových, která dříve obchodovala s kávou a čajem, od roku 1842 pravidelně cestovala do Afriky, kde hledala a sklízela vybrané kakaové boby, aby z nich vytvářela ty nejjemnější…

Callebaut

Barry Callebaut Belgium N.V. je švýcarsko-belgická společnost, největší výrobce čokoládových produktů na světě. Označení čokolády Callebaut se stalo synonymem pro nejkvalitnější belgickou čokoládu. Barry Callebaut používá pro výrobu…

Callebaut 823

Mléčná čokoláda Callebaut Recipe N° 823 (33,6%) Ikonická belgická čokoláda s jemnou mléčnou chutí. Tato slavná mléčná čokoláda se těší oblibě kuchařů, cukrářů, čokolatiérů a pekařů po celém světě. Ty všechny uchvátila její…

Callebaut W2

Bílá čokoláda Callebaut Recipe N° W2  Patří mezi nejvěhlasnější bílou belgickou čokoládu. Recept č. W2 patří mezi původní recepturu Octaafa Callebauta, vnuka pivovarníka z malého belgického městečka Wieze, který v roce 1911…

Carma

Carma je švýcarským partnerem pro dezerty, kterého si vybírají šéfkuchaři, čokolatiéři a cukráři po celém světě. Profesionálům v oblasti čokolády poskytuje pevný základ se spolehlivostí švýcarského řemesla.   Historie společnosti…

Ruby

RUBY Callebaut nebo-li rubínová čokoláda (RUBY Callets chocolate RB1), označovaná i jako růžová čokoláda, byla poprvé představena veřejnosti společností Barry Callebaut v roce 2017. Slavnostního uvedení se dočkala na soukromé akci…

Van Houten

Van Houten pionýr v oblasti kakaa od roku 1828 Za zpřístupnění bohaté chuti kakaa každému, až po patent na vertikální lis na kakao: rodina Van Houten způsobila revoluci v oblasti kakaa. Jejich inovativní proces holandského zpracování vytvořil…

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení