Pastry
-
Akční zboží
-
Potravinářské barvy a příslušenství
-
Čokolády a kakao
-
Dárkové balíčky a poukazy
-
Knihy a magazíny pro cukráře
-
Cukrářské pomůcky
-
Cukrářské a pekařské směsi
-
Cukrářské dekorace, posypy a zdobení
-
Káva
-
Náplně a krémy
-
Obalové materiály
-
Ořechy, ovoce a další plody
-
Ovocná pyré
-
Pasty a ochucovadla
-
Polevy a potahovací hmoty
-
Tuky a mléčné výrobky
-
Zmrzlinové směsi
-
Želatina, textury a cukry
Nejprodávanější

KNIHA MASTERCLASS of Heleny Fléglové První kniha svého druhu v České republice, která obsahuje spoustu receptů, kde se naučíte všemožným technikám za použití těch...

EWALD -PLÁTKOVÁ ŽELATINA Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky necháte nejdříve nabobtnat ve studeně vodě,...

GLUKÓZOVÝ SIRUP Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

KAKAOVÉ MÁSLO v PECKÁCH Přírodní 100% čisté kakaové máslo. Kakaové máslo je přírodní rostlinný tuk nažloutlé barvy. Vyrábí se...

PEKTIN NHX Novinka ve světě cukrařiny - vylepšená verze pektinu NH!* Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být...

TONKA FAZOLE Tonka fazole jsou vhodné na dochucování krémů, zmrzlin či omáček. Tonka boby pochází ze stromu Slivoň obecný, který roste především v Jižní...

CALLEBAUT Čokoláda W2NV bílá 28% Nejjemnější bílá belgická čokoláda. Skvěle vyvážená smetanově mléčná chuť....

INVERTNÍ CUKR - tekutá forma Invertní cukr tekutý. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství. Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...

PASTRY MANDLOVÁ MOUKA ideální na makronky Vysoce kvalitní jemná mandlová moučka používaná profeionály po celém světě. Moučka je umleta z loupaných a...