Čokolády a kakao
Čokolády Callebaut
U nás si vyberete z kompletní nabídky kvalitních belgických čokolád Callebaut v malých pecičkách (Callets™). Výborně se rozpouští a jsou ideální na výrobu pralinek, dezerty a dorty. Jak správně temperovat čokoládu, pro zajištění krásných výsledků? Návod najdete ZDE.
-
Callebaut čokolády
-
Cacao Barry čokolády
-
Čokolády Carma
-
Horká čokoláda
-
Bílá čokoláda
-
Hořká čokoláda
-
Mléčná čokoláda
-
Ruby čokoláda Callebaut
-
Zapékací čokolády
-
Kakaové máslo
-
Kvalitní kakao
-
Čokoláda Callebaut do fontány
Nejprodávanější

CALLEBAUT ČOKOLÁDA 811 HOŘKÁ 54,5% (400 g) Skvěle zaoblená a vyvážená kakaová chuť s vanilkovým podtónem. Nejjemnější hořká belgická...

CALLEBAUT ČOKOLÁDA RUBY 47,3% (400 g) Čokoláda RUBY je vyrobena ze speciálně vypěstovaných červených bobů. Po hořké, mléčné a bílé je tu nový typ čokolády...

CALLEBAUT ČOKOLÁDA W2 BÍLÁ 28% (400 g) Skvěle vyvážená smetanově mléčná chuť. Nejjemnější bílá belgická čokoláda....

CALLEBAUT ČOKOLÁDA GOLD 30,4% Belgická karamelová čokoláda. Vyvážená karamelová chuť, jemné smetanové tóny, máslová chuť a špetka soli....

CALLEBAUT ČOKOLÁDA 823 MLÉČNÁ 33,6% (400 g) Ikonická mléčná belgická čokoláda s jemnou chutí. Teplá čokoládová barva. Vyvážená...

MYCRYO - KAKAOVÉ MÁSLO V PRÁŠKU Přírodní 100% čisté kakaové máslo. Toto kakaové máslo v prášku s sebou přináší mnoho...

ČOKOLÁDA CHLOÉ BY HELENA FLÉGLOVÁ - MLÉČNÁ Unikátní mléčná čokoláda vyvinuta nejlepší českou cukrářkou a školitelkou Helenou...
Belgické čokolády Callebaut
Švýcarsko-belgická společnost Barry Callebaut používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád pro cukráře jen ty nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou ikonickou "The Finest Belgian Chocolate" v srdci Belgie již od roku 1911. Čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci.
Nejkvalitnější belgické čokolády Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
Zakoupením čokolády Callebaut podporujete přímé pěstitele kakaa:
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a převážně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."