recept na 12 kelímků o objemu 175 ml Pro přípravu Ti doporučujeme zvolit následující kelímk...
Členská sekce
S Pastry.cz dokážeš v cukrařině raketově vyrůst i Ty! 🚀
- unikátní soutěže a slevy 🍭
- videorecepty 🍬
- tvorbu receptů na míru 🧁
- on-line poradnu 🍫
- rozhovory a recepty s osobnostmi cukrařiny 👥
- encyklopedie surovin od A-Z 💡
Ačkoliv jsme země malá, jsme také země plná rekordů - a obzvláště těch sladkých! 🧁 Pojďme se dnes p...
Ahoj, zdravíme Tě z Pastry a rádi bychom Ti představili červencové novinky! ✨ Chceš si jednotlivé p...
Dnešní díl, ve kterém si představíme FONDÁN a FRUTEK, bude nabitý informacemi 🔥 Kromě spousty znalos...
Krásný den z Pastry! 👋🏻 Potřebuješ doplnit své sladké zásoby a čeká Tě velký nákup? 🛍️ Pak pro Teb...
BIO KAROB Karob je skvělou přírodní alternativou kakaa. Získává se z lusků rouhovníku, což je stále...
EMULZE a EMULGACE - 2 pojmy, které nás budou provázet dnešním videem 🤩 Připravte si s námi různé gan...
1. Craquelin základní receptura: 160 g máslo 160 g cukr krupice 130 g hladká mouka 30...
Jakub Vobořil je ve světě čokolády zárukou kvality. Pod jeho rukama totiž vznikají pralinky připomín...
Co je to DACQOUISE a k čemu se používá DEXTRÓZA? To a mnohem více se dozvíte v dnešním díle 🧐Jako bo...
V dnešním díle se společně podíváme na rozdíl mezi COULIS, COMPOTÉE a CONFITURE 🍓🍑A aby Vaše znalost...
Co je to albumin a jak ho používat?Co znamená, že jsou bílky “pasterizované”?Na kolik stupňů sušit p...