Členská sekce


mmm_1S Pastry.cz dokážeš v cukrařině raketově vyrůst i Ty! 🚀
 
Na co se v naší členské sekci můžeš těšit? 🤩
  • unikátní soutěže a slevy 🍭
  • videorecepty 🍬
  • tvorbu receptů na míru 🧁
  • on-line poradnu 🍫
  • rozhovory a recepty s osobnostmi cukrařiny 👥
  • encyklopedie surovin od A-Z 💡

 

Po přihlášení odběru nám můžeš kdykoliv napsat na e-mail technolog@pastry.cz 📩
 
Vždy Ti rádi poradíme nebo postavíme recept přímo na míru 💕
 
 
 
Čokoládové tiramisu

recept na 12 kelímků o objemu 175 ml   Pro přípravu Ti doporučujeme zvolit následující kelímk...

Rekordně sladké Česko 🇨🇿

Ačkoliv jsme země malá, jsme také země plná rekordů - a obzvláště těch sladkých! 🧁 Pojďme se dnes p...

Červencové novinky ✨

Ahoj, zdravíme Tě z Pastry a rádi bychom Ti představili červencové novinky! ✨ Chceš si jednotlivé p...

F - FONDÁN, FRUTEK

Dnešní díl, ve kterém si představíme FONDÁN a FRUTEK, bude nabitý informacemi 🔥 Kromě spousty znalos...

Slevový kód

Krásný den z Pastry! 👋🏻 Potřebuješ doplnit své sladké zásoby a čeká Tě velký nákup? 🛍️ Pak pro Teb...

Jde to i zdravěji

BIO KAROB Karob je skvělou přírodní alternativou kakaa. Získává se z lusků rouhovníku, což je stále...

E - EMULZE

EMULZE a EMULGACE - 2 pojmy, které nás budou provázet dnešním videem 🤩 Připravte si s námi různé gan...

Variace choux

1. Craquelin   základní receptura: 160 g máslo 160 g cukr krupice 130 g hladká mouka 30...

Jakub Vobořil

Jakub Vobořil je ve světě čokolády zárukou kvality. Pod jeho rukama totiž vznikají pralinky připomín...

D - DACQUOISE, DEXTRÓZA

Co je to DACQOUISE a k čemu se používá DEXTRÓZA? To a mnohem více se dozvíte v dnešním díle 🧐Jako bo...

C - COULIS, COMPOTÉE, CONFITURE

V dnešním díle se společně podíváme na rozdíl mezi COULIS, COMPOTÉE a CONFITURE 🍓🍑A aby Vaše znalost...

B - BÍLKY (ČERSTVÉ, PASTERIZOVANÉ, ALBUMIN)

Co je to albumin a jak ho používat?Co znamená, že jsou bílky “pasterizované”?Na kolik stupňů sušit p...

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz