1. Kakaový korpus 70 g žloutky 20 g cukr krupice (1) 50 g cukr krupice (2) 133 g bílky 7 g Past...
Vstup do členské sekce

- unikátní soutěže a slevy 🍭
- videorecepty 🍬
- tvorbu receptů na míru 🧁
- on-line poradnu 🍫
- rozhovory a recepty s osobnostmi cukrařiny 👥
- encyklopedie surovin od A-Z 💡
-
Cukrářská abeceda
-
Recenze Pastryguide
-
Novinky & akce
-
Hosté
-
Pastry A-Z
-
Recepty premium
-
Fakta a zajímavosti
Halloween je za rohem a my Ti chceme představit novinky, které Tvé dezerty promění ve strašidelně do...
receptura na 12 ks 1. Kokosový korpus 38 g Pastry mandlová mouka 62 g Pastry kokosová mouka 92 g...
Krásný den z Pastry 👋🏻 Jako každý měsíc pro Tebe máme 5% slevu na nákup, tak ji nezapomeň využít! ...
receptura na 6 ks 1. Crumble 70 g hladká mouka 30 g Pastry mandlová mouka 55 g změklé máslo 48 ...
Jak už jistě víš, na našem e-shopu přibyly čokolády Cluizel! 🍫 Která se zařadí mezi Tvé oblíbené? N...
Krásný podzimní den z Pastry 🫶🏻 Dnes pro Tebe máme slevu na nákup, která platí jen pár dní - tak ji...
Katka už dlouhá léta pracuje jako technoložka pro společnost Almeco, která je naším partnerem ve vel...
silikonová forma FASHION ECLAIR 80 recept na cca 10 kusů 1. Lískooříškové sablé 200 g hla...
Všiml(a) sis, že na našem e-shopu postupně přibývají produkty značky Michel Cluizel? Ještě před tím...
Krásný den z Pastry! 👋🏻 Už jsi slyšel(a) o naší PASTRY LIVE CHALLENGE? Soutěži pro amatérs...
recept na 12 kelímků o objemu 175 ml Pro přípravu Ti doporučujeme zvolit následující kelímk...