Čokoládové lanýže malina & lískový oříšek

ČOKOLÁDOVÉ LANÝŽE MALINA & LÍSKOVÝ OŘÍŠEK

recept na cca 72 kusů

18 g hroznový olej
 
Džem přiveď k varu a nech vychladnout, aby měl pokojovou teplotu.
 
Bílou čokoládu, ořechové máslo a olej spoj. Vytemperuj na 24 °C.
 
Každou  čokoládovou kouli naplň nejdříve džemem (cca 3 g) a poté čokoládovo-oříškovou náplní. Nech zkrystalizovat.
 
Uzavři čokoládové koule pomocí kapky mléčné čokolády. Následně je celé v mléčné čokoládě obal a vyválej v dekoračním posypu.
 

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz