recept na 1 dort o průměru 18 cm (forma ESSENZIALE 1000) 1. Korpus 100 g bílky 86 g cukr ...
Recepty premium
Sociální sítě v poslední době zaplavil trend s názvem "dubajská čokoláda". Dnes jsme se proto rozhod...
recept na 2 ráfky o průměru 16 cm 1. Sušenková vrstva 200 g oblíbené sušenky (máslové, Lot...
recept na 28 ks makronek 1. Makronky 125 g Pastry mandlová mouka 175 g cukr moučka 110 g...
recept na 21 ks kelímků o objemu 190 ml 1. Bombardino krém 500 g Almeco krém do špiček 37...
1. Kakaový korpus 70 g žloutky 20 g cukr krupice (1) 50 g cukr krupice (2) 133 g bílky 7 g Past...
receptura na 12 ks 1. Kokosový korpus 38 g Pastry mandlová mouka 62 g Pastry kokosová mouka 92 g...
receptura na 6 ks 1. Crumble 70 g hladká mouka 30 g Pastry mandlová mouka 55 g změklé máslo 48 ...
silikonová forma FASHION ECLAIR 80 recept na cca 10 kusů 1. Lískooříškové sablé 200 g hla...
1. Korpus 112 g bílky 37 g cukr krystal 37 g Pastry mandlová mouka 0,5 g Pastry albumin 92 g cu...
Dnes společně zabrousíme do veganské cukrařiny a připravíme si toto delikátní brownies s oříškovou g...
recept na 14 tartaletek o průměru 7 cm 1. Máslová tartaletka* 14 ks Pastry sladká máslová tartalet...
recept na 12 kelímků o objemu 175 ml Pro přípravu Ti doporučujeme zvolit následující kelímk...
1. Craquelin základní receptura: 160 g máslo 160 g cukr krupice 130 g hladká mouka 30...
autor receptu: Michala Jedličková 1. Makronky (italská metoda s rozvarem) recept na 25 ks ...
VELIKONOČNÍ SLEPIČKA A ZAJÍČEK z receptu připravíš 5 ks dezertu KRÉM: ČOKOLÁDOVÁ NAMELAKA ...
Nejlepší dárky jsou ty jedlé - a sladké! 🤭 Potěš letos na Valentýna toho, na kom Ti nejvíc záleží, d...
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 23. PROSINEC Blíží se nejen konec adventního kalendáře, ale i konec roku 🥂 ...
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 20. PROSINEC Máme velkou radost, že do našeho adventního kalendáře svým receptem ...
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 17. PROSINEC Někdy stačí málo - a v případě sněhových lízátek to platí dvojnásob ...
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 15. PROSINEC Nadýchaná a jemná vánočka? Přesně taková je ta podle našeho receptu ...
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 13. PROSINEC Jaké dárky jsou nejlepší? Přece ty jedlé! ❤️ Připrav s námi čokolád...
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 10. PROSINEC Advent pro mnohé z nás znamená čas plný setkávání a obdarovává...
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 8. PROSINEC Chceš své blízké na Vánoce ohromit dezertem výjimečným nejen z hledis...
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 3. PROSINEC PLNĚNÉ PERNÍČKY podle Jany Pokorné @nejsembabovka ❤️ ...
Pokud jsi stejně jako my doslova hltal(a) rozhovor s Alešem Heinzem, s kakaovými šneky s čokoládovo-...
ČOKOLÁDOVÁ SKOŘÁPKA 300 g Callebaut Gold čokoláda 3 g Pastry Mycryo kakaové máslo v prášku ...
ODPALOVANÉ TĚSTO 200 g Pastry směs na odpalované těsto 300 g voda 88 g rostlinný olej Sm...
recept na 4 ks silikonová forma na dezerty LIMONE 120 ml ŠLEHANÁ CITRONOVÁ GANACHE ...
ČOKOLÁDOVÉ KŘEHKÉ TĚSTO 20 g Pastry čokoláda Premium hořká 58% 105 g máslo 65 g cukr moučka 22 g...