Ořechové nugáty

PISTÁCIOVÝ NUGÁT

q.s. mořská sůl
 
Na fólii do řezačky natáhneme v tenké vrstvě bílou vytemperovanou čokoládu. Ihned na ní vložíme ráfek.
 
Čokoládu rozpustíme na 45 °C, poté vmícháme pistáciovou pastu a překrystalizujeme na 24-25 °C. Vmícháme sůl.
 
Nalijeme do ráfku a necháme ztuhnout do druhého dne. Následně nakrájíme.
 
Dekorujeme celými pistáciemi.
 
 
 

KEŠU NUGÁT

 
Na fólii do řezačky natáhneme v tenké vrstvě bílou vytemperovanou čokoládu. Ihned na ní vložíme ráfek.
 
Čokoládu rozpustíme na 45 °C, poté vmícháme kešu pastu a překrystalizujeme na 24-25 °C.
 
Nalijeme do ráfku a necháme ztuhnout do druhého dne. Následně nakrájíme.
 
Dekorujeme celými kešu ořechy.
 
 
 

PEKANOVÝ NUGÁT

q.s. mořská sůl
 
Na fólii do řezačky natáhneme v tenké vrstvě mléčnou vytemperovanou čokoládu. Ihned na ní vložíme ráfek.
 
Čokoládu rozpustíme na 45 °C, poté vmícháme pekanovou pastu a překrystalizujeme na 24-25 °C.
 
Nalijeme do ráfku a necháme ztuhnout do druhého dne. Následně nakrájíme.
 
Dekorujeme celými pekanovými ořechy.

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz