PISTÁCIOVÝ NUGÁT
q.s. mořská sůl
Na fólii do řezačky natáhneme v tenké vrstvě bílou vytemperovanou čokoládu. Ihned na ní vložíme ráfek.
Čokoládu rozpustíme na 45 °C, poté vmícháme pistáciovou pastu a překrystalizujeme na 24-25 °C. Vmícháme sůl.
Nalijeme do ráfku a necháme ztuhnout do druhého dne. Následně nakrájíme.
Dekorujeme celými pistáciemi.
KEŠU NUGÁT
q.s. Pastry kešu ořechy
Na fólii do řezačky natáhneme v tenké vrstvě bílou vytemperovanou čokoládu. Ihned na ní vložíme ráfek.
Čokoládu rozpustíme na 45 °C, poté vmícháme kešu pastu a překrystalizujeme na 24-25 °C.
Nalijeme do ráfku a necháme ztuhnout do druhého dne. Následně nakrájíme.
Dekorujeme celými kešu ořechy.
PEKANOVÝ NUGÁT
q.s. mořská sůl
Na fólii do řezačky natáhneme v tenké vrstvě mléčnou vytemperovanou čokoládu. Ihned na ní vložíme ráfek.
Čokoládu rozpustíme na 45 °C, poté vmícháme pekanovou pastu a překrystalizujeme na 24-25 °C.
Nalijeme do ráfku a necháme ztuhnout do druhého dne. Následně nakrájíme.
Dekorujeme celými pekanovými ořechy.