MONA LISA CRISPPEARLS - KŘUPINKY BÍLÉ 800g
Kód: CHW-CC-CRISPE0-02B
Související produkty
Detailní popis produktu
Minimální trvanlivost: uvedeno na obale
Složení: Bílá čokoláda 84% (cukr; kakaové máslo; sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, emulgátor: sójový lecithin, přírodní vanilkové aroma); cereální křupinky (pšeničná mouka, cukr, pšeničná sladová mouka, pšeničný škrob, kypřící prášek: E500ii, sůl, kakaové máslo, přrodní vanilkové aroma); glukózový sirup, cukr, lešticí prostředek: E414.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota-----------------2122 kJ/507 kcal
Celkový tuk -----------------------------24,7 g
Z toho nasycené mastné kyseliny--------------------15 g
Sacharidy -------------------------------65 g
Z toho cukry --------------------56 g
Celkové bílkoviny ---------------------5,3 g
Sůl----------------------------------------0,64 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pastry |
---|---|
Hmotnost: | 0.8 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.
Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.
Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."