Pektin
Přírodní Pektin NH se používá na želírování, jako stabilizátor, emulgátor a zahušťovadlo v zavařeninách a ovocných džemech, dřeních, pekařských náplních, lesklých polevách, cukrovinkách, mléčných výrobcích, zmrzlinách a ovocných džusech.
Pastry Pektin NHX
Pastry Pektin NHX je NOVINKA ve světě cukrařiny - jedná se o vylepšenou verzi pektinu NH! Může být použit do dření a ovocných džusů, směsi ovoce, cukru a kyseliny citronové. Pektin Fruit NHX vytváří typickou ovocnou marmeládu.
Nejprodávanější
3 položek celkem
![SOSA ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA LOW SUGAR PEKTIN 500g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pastry.cz/user/shop/detail/31568-1_sosa-zelirujici-textura-low-sugar-pektin-500g.jpg?641d9902
)
1 101 Kč
–10 %
980 Kč
SOSA ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA LOW SUGAR PEKTIN Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být použit...