Nenašli jste, co jste potřebovali? Napište nám na info@pastry.cz ! :)

Agar

Nejprodávanější

bily prasek h
PASTRY AGAR 50g
Skladem
Kód: AGARAGAR
 
76 Kč
(66,10 Kč bez DPH)
AGAR AGAR SOSA 500g
AGAR AGAR SOSA 500g
Skladem
Kód: 37872
 
1 571 Kč
(1 366,10 Kč bez DPH)
Agar agar
AGAR 1kg
Skladem
Kód: 0361/04
 
832 Kč
(723,50 Kč bez DPH)
3 položek celkem
bily prasek h
66,10 Kč bez DPH
76 Kč

ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA AGAR - AGAR 100% přírodní surovina získaná z červených mořských řas. Agar má...

Kód: AGARAGAR
AGAR AGAR SOSA 500g
1 366,10 Kč bez DPH
1 571 Kč

SOSA - TEXTURA AGAR- AGAR Textura Agar- agar se používá jako želatina. Je vyráběna z různých druhů řas (červených). Textura je...

Kód: 37872
Agar agar
AGAR 1kg
Skladem
723,50 Kč bez DPH
832 Kč

ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA AGAR - AGAR 700 100% přírodní surovina získaná z červených mořských řas. Agar má...

Kód: 0361/04

AGAR AGAR je 100% přírodní surovina získaná z červených mořských řas, která má vynikající želírující schopnosti.
Lze ji použít jako přírodní rostlinnou želatinu do krémů, dortů, mousse. Agar je vhodný také pro výrobu želé, aspiků a dalších cukrářských výrobků.

AGAR AGAR SOSA je přírodní vegetariánské zahušťovadlo, které může v mnoha receptech nahradit živočišnou želatinu.

TIP: Agar je 8krát silnější než klasická želatina!

Vhodný pro vegetariány, vegany a celiaky. Kosher certifikovaný.

 

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení