MONA LISA CRISPPEARLS - KŘUPINKY HOŘKÉ 800g
Kód: CHD-CC-CRISPE0-02BSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Hmotnost: 800 g
Minimální trvanlivost: uvedena na obale.
Složení: čokoláda hořká 84% (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, MLÉČNÝ́ tuk, emulgátor: SÓJOVÝ́ lecithin, přírodní vanilkové aroma); křupavé cereálie (PŠENIČNÁ mouka, cukr, PŠENIČNÁ sladová mouka, škrob (PŠENIČNÝ), kypřící látka: E500ii, sůl, kakaové máslo, přírodní vanilkové aroma), glukózový sirup; cukr; leštící přípravek: E414.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota----------------------------- 2112 kJ/505 kcal
Celkový tuk --------------------------------------- 28,3 g
Z toho nasycené mastné kyseliny-------------- 17 g
Sacharidy ----------------------------------------- 52 g
Z toho cukry ------------------------------------- 41 g
Celkové bílkoviny ------------------------------- 5,9 g
Sůl------------------------------------------------- 0,43 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoládové dekorace |
---|---|
Hmotnost: | 0.8 kg |
druh čokolády: | hořká |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.
Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.
Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."