Callebaut čokolády
Belgická čokoláda Callebaut je oblíbenou volbou cukrářů pro svou jemnost a perfektní rozpustnost. Dodáváme ji v praktických pecičkách (Callets™), ideálních pro výrobu pralinek, dezerty i dorty. Nejoblíbenější jsou bílá Velvet, hořká 811, mléčná 823, karamelová Gold a růžová RUBY bez barviv a aromat. Novinkou jsou MALCHOC-D bez cukru a NXT DAIRY FREE VEGAN. Vyzkoušejte i 35g balení pro horkou čokoládu!
Nevíte si rady s temperací čokolády? Podívejte se na náš návod.
Nejprodávanější

CALLEBAUT ČOKOLÁDA VELVET BÍLÁ 32% (2,5 kg) Intenzivní chuť čerstvého mléka a smetany. Nejjemnější bílá belgická čokoláda. Méně sladká...

CALLEBAUT ČOKOLÁDA CAPPUCCINO 30,8% (2,5 kg) - MIN. TRVANLIVOST 8.6.2025 Nejjemnější belgická čokoláda - směs bílé a mléčné čokolády s chutí cappuccino....

CALLEBAUT ČOKOLÁDA KARAMELOVÁ 31,2% (2,5 kg) - MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST 27.06.2025 Nejjemnější mléčná belgická čokoláda s pravým karamelem. Díky...
Callebaut čokoláda
Kvalitní belgickou čokoládu Callebaut vyrábí švýcarsko-belgická společnost Barry Callebaut v srdci Belgie již od roku 1911. Pro výrobu svých prémiových čokolád pro cukráře používá jen ty nejkvalitnější ingredience a kakaové boby. Jejich ikonická čokoláda nese označení "The Finest Belgian Chocolate" . Čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci.
Čokoládu Callebaut používají profesionální cukráři, šéfkuchaři, pekaři, hotely, restaurace a cateringové společnosti. Velmi oblíbená je i mezi domácími cukráři pro svoji jedinečnou kvalitu a chuť.
Zakoupením čokolády Callebaut podpoříte přímé pěstitele kakaa:
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, se prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa . Díky tomu jsou podporovány přímí pěstitele kakaa v západní Africe. Tito drobní pěstitelé tak mohou rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a převážně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."