ČOKOLÁDA CALLEBAUT VELVET BÍLÁ (32%) 2,5kg
Kód: W3-E4-U71Související produkty
Detailní popis produktu
Hmotnost: 2,5 kg
Minimální trvanlivost: uvedeno na obale
Složení: Cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: E322-sójový lecithin, přírodní vanilkové aroma.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota -------------------------- 2465 kJ/ 589 kcal Tuky--------------------------------------------------- 40 g Z toho nasycené mastné kyseliny------- 24 g Sacharidy-------------------------------------------- 51 g Z toho cukry---------------------------------- 51 g Bílkoviny --------------------------------------------- 6,1 g Sůl----------------------------------------------------- 0,22 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády a kakao |
---|---|
Hmotnost: | 2.5 kg |
druh čokolády: | bílá |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.
Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.
Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."