CALLEBAUT KAKAOVÉ MÁSLO V PECKÁCH 3kg

Kód: NCB-HDO3-654
2 176 Kč 1 942,90 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

KAKAOVÉ MÁSLO V PECKÁCH

Přírodní 100% čisté kakaové máslo.

  • Kakaové máslo je přírodní rostlinný tuk nažloutlé barvy.
  • Vyrábí se lisováním pražených kakaových bobů.
  • Přináší také nový způsob temperování čokolády a zahušťování krémů.
  • Můžete jej použít také ke zlepšení tekutosti čokolády do fontán nebo fondue.

Použití kakaového másla:

  • Výroba čokolády
  • Pralinky
  • Zjemnění krémů
  • Alternativa k jiným tukům
  • Temperování čokolády

Detailní informace

doprava

Detailní popis produktu

Minimální trvanlivost: uvedena na obale.

Hmotnost: 3 kg

Složení: kakaové máslo 100%.

 

Nutriční hodnoty na 100g výrobku:

Energetická hodnota ------------------------------ 3766 kJ/ 900 kcal

Tuky---------------------------------------------------100g

    z toho nasycené mastné kyseliny--------------60,2g 

Sacharidy--------------------------------------------- 0 g

    z toho cukry-------------------------------------- 0 g

Vláknina --------------------------------------------- 0 g

Bílkoviny--------------------------------------------- 0 g

Sůl---------------------------------------------------- 0 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády a kakao
Hmotnost: 3 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Barry Callebaut čokolády

Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád  jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.

Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.

 Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.

CALLEBAUT Nadace Cocoa Horizons

"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz