Kiku
Směs smícháme se změklým máslem a vejci. Po dobu 5 minut mícháme elektrickým šlehačem a následně těsto rozetřeme na plát.
Pečeme na 170 °C po dobu zhruba 15 minut.
Z korpusu po vychladnutí vykrájíme kolečka o průměru menším, než je samotný dezert.
Jahody nakrájíme na menší kousky. Jahody a jahodové pyré zahřejeme.
Cukr smícháme s pektinem, přidáme do zahřátého pyré a za stálého míchání přivedeme k varu. Minutu provaříme a na konci přidáme citronové pyré.
Jahodovým compoté následně naplníme silikonovou formu. Zamrazíme.
Pastry.cz - kvalitní cukrářské potřeby a suroviny pro nadšence i profesionální cukráře.
Diskuze (0)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
