MANGO, MUČENKA, VANILKA A SLANÝ KARAMEL recept na 15 ks 1. Sablé breton: Silikonová forma...
Recepty
Zde najdete recepty, které pro Vás pravidelně připravujeme ve spolupráci s naší cukrářkou Adélou. Najdete v nich spoustu tipů a triků týkajících se použití našich kvalitních cukrářských surovin. Pokud byste měli jakékoliv dotazy, klidně nám napište! :)
recept na 16 ks Halloweenských duchů Bílá šlehaná ganache: Silikonová forma ASTRO 95 90 g...
Perníkový korpus: 500 g Pastry směs na perník 230 g voda 5 lžic olej Perníkovou směs d...
recept na 12 kusů Těsto: 250 g Pastry směs na černé muffiny 75 g voda 150 g rostlinný ol...
Odpalované těsto 250 g voda 250 g plnotučné mléko 200 g máslo 300 g hladká mouka 5 g sůl ...
KOKOSOVÁ ROLÁDA S ANANASEM, MANGEM A MARACUJOU Světlý piškot Jaconde 80g cukr moučka...
Košíčky z listového těsta (formička FV/125) 2 ks listové těsto rozválené Z l...
UNIVERSO 1200, vklad - ráfek 16 cm BROWNIES 330 g Pastry směs na bro...
Křehká sušenka 90 g máslo 49 g cukr moučka 1 g sůl 23 g mandlová mouka 35 g vejce 200 g ...
Křupavá vrstva 100 g máslové sušenky drcené 50 g máslo Sušenky smícháme s rozpuštěným, al...
Recept na lískooříškové praliné LÍSKOVÉ OŘECHY 150g CUKR 150g TEFLONPAT/PEČÍCÍ PAPÍR ...
Recept na jahodové tartaletky (možná varianta bez lepku a laktózy) Lískooříškové křehké těsto 16...
recept na cca 25 ks menších koblížků Těsto: 210 g mléko 6,4 g sušené droždí 60 g cukr krupice ...
OŘÍŠKOVÝ PIŠKOT (vykrajovátko součástí formy CUPIDO 30) 85 g ořechová pasta 85 g má...
MRKVOVÝ KORPUS S PEKANY (2 ráfky o průměru 20 cm) 272 g vejce 475 g cukr krupice 227 g olej ...
MINI COOKIES SE SLANÝM KARAMELEM A HOŘKOU ČOKOLÁDOU Těsto: 60g máslo 60g třtinový cukr 15g musca...
Jak na temperaci čokolády? A proč je vůbec potřeba? Proces temperace čokolády může být někdy pěkná ...
KŘUPAVÉ LINECKÉ SUŠENKY S GRILIÁŠEM 275 g hladká mouka 4 g prášek do pečiva 100 g cuk...
Těsto: 350 g hladká mouka 10 g kypřicí prášek 170 g hnědý cukr špetka soli 1 lžička pern...
Recept na ikonický dezert Paris Brest (Craquelin - francouzský větrník). Craquelin 90 g hladká mou...
RECEPT A TIP NA SKVĚLÝ JEDLÝ DÁREK! :) TABULKA HOŘKÉ ČOKOLÁDY S PEKANY forma MINI QUILTED (MA2020)...
Red velvet 500 g Pastry bezlepková směs na Red velvet 175 g olej 250 g vejce Do mís...
BRIOŠKA 125 g mléko 9 g sušené droždí 12 g med 300 g vejce 30 g žloutek 12 g vanilka extrakt ...
Odpalované těsto 155 g plnotučné mléko 155 g voda 18 g cukr krupice 4 g sůl 125 g máslo ...
Recept určený pro přípravu zhruba 10 ks. Citronové křehké těsto (ráfky 8 cm) 200 g hladká mou...
Panna cotta (10ks) 60 g plnotučné mléko 7 g plátková želatina 480 g smetana 50 g cukr krupic...
Co budete na přípravu cca 16 kusů čokoládových lízátek potřebovat: LIBOVOLNÝ KORPUS 200g &nb...
1 ks, ráfek o průměru 18 cm SUŠENKOVÝ KORPUS 125 g Pastry sušenky drcené 63 g máslo &n...
Čokoládová vajíčka Callebaut W2 bílá čokoláda 28% Martellato kakaové máslo červené Martella...
MRKVOVÉ CUPCAKES Co budete na přípravu receptu potřebovat: KORPUS: ŠPALDOVÁ HLADKÁ MOUKA 135g &n...
Co budete potřebovat: Směs na brownies 250g Máslo změklé 125g (nebo 90g oleje) Vejce 95g (2 vejce...
HOT CROSS BUNS♥ 12ks (1 větší pekáč) Co budete na přípravu receptu potřebovat: ŠPA...
Recept na dort RED VELVET s bílou čokoládou a mascarpone Co budete na přípravu receptu potřebovat: ...
Co budete na přípravu 6ks potřebovat: KORPUS: PASTRY SMĚS NA PIŠKOT ČOKOLÁDOVÁ 150g VODA ...
Gold craquelin recept Odpalované těsto: HLADKÁ MOUKA pšeničná 80g VODA 62g MLÉKO plnotučné 62g ...
Suroviny na přípravu: 90g mouka hladká 100g cukr krystal 25g invertní cukr (nebo med) 35g kakao ...
RECEPT NA MAKRONKY S GANÁŽÍ (GANACHE) Z HOŘKÉ ČOKOLÁDY Co budete na přípravu makronek ...
Co budete na přípravu 6ks potřebovat: KORPUS: PASTRY BROWNIES 100g MÁSLO 50g VEJCE 37g ČOK...