Recepty

Zde najdete recepty, které pro Vás připravujeme nejen my, ale i naši partneři a zákazníci. Najdete v nich spoustu tipů a triků týkajících se použití našich kvalitních cukrářských surovin. Pokud byste měli jakékoliv dotazy, klidně nám napište! :)

Velikonoční vajíčka

1. "BÍLEK" - Namelaka mascarpone Silikonová forma na dezerty EGG 70 ml 75 g mléko 250 g smetana...

MARDI GRAS KING CAKE by @misule1007

autor receptu: Michala Jedličková 1. Kynuté těsto 125 g mléko 60 g rozpuštěné máslo 60 g vlažn...

LEVANDULOVÁ TARTALETKA by @holka.od.plotny

autor receptu: Kristina Mucsková 1. Tartaletky z lineckého těsta (cca 10 ks) Silikomart ráfky na...

Kiku

1. Red velvet korpus 200 g Pastry bezlepková směs na Red velvet 70 g máslo 100 g vejce   ...

VIŠEŇ by @holka.od.plotny

autor receptu: Kristina Mucsková 1. Čokoládový mousse Silikonová forma MELA, CILIEGIA, PESCA 115 m...

Dezert SUGAR LIFE - Vlad Ryasnyy

MANGO, MUČENKA, VANILKA A SLANÝ KARAMEL recept na 15 ks   1. Sablé breton: Silikonová forma...

Halloweenský duch

recept na 16 ks Halloweenských duchů   Bílá šlehaná ganache: Silikonová forma ASTRO 95 90 g...

Perníkový GOLD dort

Perníkový korpus: 500 g Pastry směs na perník 230 g voda 5 lžic olej   Perníkovou směs d...

Extra čokoládové cupcakes

recept na 12 kusů   Těsto: 250 g Pastry směs na černé muffiny 75 g voda 150 g rostlinný ol...

Éclairs s třešněmi & mascarpone

Odpalované těsto 250 g voda 250 g plnotučné mléko 200 g máslo 300 g hladká mouka 5 g sůl ...

Kokosová roláda

KOKOSOVÁ ROLÁDA S ANANASEM, MANGEM A MARACUJOU   Světlý piškot Jaconde 80g cukr moučka...

Košíčky s vanilkovým krémem

Košíčky z listového těsta (formička FV/125) 2 ks listové těsto rozválené   Z l...

Entremet jogurt, kokos & tropické ovoce

  UNIVERSO 1200, vklad - ráfek 16 cm   BROWNIES 330 g Pastry směs na bro...

Velikonoční zajíčci

Křehká sušenka 90 g máslo 49 g cukr moučka 1 g sůl 23 g mandlová mouka 35 g vejce 200 g ...

Velikonoční cupcakes

Křupavá vrstva 100 g máslové sušenky drcené 50 g máslo   Sušenky smícháme s rozpuštěným, al...

Lískooříškové praliné

Recept na lískooříškové praliné LÍSKOVÉ OŘECHY 150g  CUKR 150g TEFLONPAT/PEČÍCÍ PAPÍR ...

Jahodová tartaletka

Recept na jahodové tartaletky (možná varianta bez lepku a laktózy) Lískooříškové křehké těsto 16...

Masopustní koblížky

recept na cca 25 ks menších koblížků Těsto: 210 g mléko 6,4 g sušené droždí 60 g cukr krupice ...

Valentýnská srdíčka Black Forest

OŘÍŠKOVÝ PIŠKOT (vykrajovátko součástí formy CUPIDO 30) 85 g ořechová pasta 85 g má...

Mrkvový dort s pekany

MRKVOVÝ KORPUS S PEKANY (2 ráfky o průměru 20 cm) 272 g vejce 475 g cukr krupice 227 g olej ...

Gold cookies

MINI COOKIES SE SLANÝM KARAMELEM A HOŘKOU ČOKOLÁDOU Těsto: 60g máslo 60g třtinový cukr 15g musca...

Temperace čokolády

Jak na temperaci čokolády? A proč je vůbec potřeba? Proces temperace čokolády může být někdy pěkná ...

Vánoční cukroví netradičně

KŘUPAVÉ LINECKÉ SUŠENKY S GRILIÁŠEM 275 g hladká mouka 4 g prášek do pečiva 100 g cuk...

Perníková chaloupka

Těsto: 350 g hladká mouka  10 g kypřicí prášek 170 g hnědý cukr špetka soli 1 lžička pern...

Paris Brest

Recept na ikonický dezert Paris Brest (Craquelin - francouzský větrník). Craquelin 90 g hladká mou...

Čokoládové tabulky

RECEPT A TIP NA SKVĚLÝ JEDLÝ DÁREK! :) TABULKA HOŘKÉ ČOKOLÁDY S PEKANY forma MINI QUILTED (MA2020)...

Halloweenské cakepops

Red velvet  500 g Pastry bezlepková směs na Red velvet 175 g olej 250 g vejce   Do mís...

Podzimní briošky

BRIOŠKA 125 g mléko 9 g sušené droždí 12 g med 300 g vejce 30 g žloutek 12 g vanilka extrakt ...

Čokoládový eclair

Odpalované těsto 155 g plnotučné mléko 155 g voda 18 g cukr krupice  4 g sůl 125 g máslo ...

Lemon tart

Recept určený pro přípravu zhruba 10 ks. Citronové křehké těsto (ráfky 8 cm) 200 g hladká mou...

Panna cotta s melounem

Panna cotta (10ks) 60 g plnotučné mléko 7 g plátková želatina 480 g smetana 50 g cukr krupic...

Cakepops lízátka

Co budete na přípravu cca 16 kusů čokoládových lízátek potřebovat: LIBOVOLNÝ KORPUS  200g &nb...

Extra čokoládový cheesecake

1 ks, ráfek o průměru 18 cm   SUŠENKOVÝ KORPUS 125 g Pastry sušenky drcené 63 g máslo &n...

Čokoládová vajíčka s překvapením

 Čokoládová vajíčka Callebaut W2 bílá čokoláda 28% Martellato kakaové máslo červené Martella...

Mrkvové cupcakes

MRKVOVÉ CUPCAKES Co budete na přípravu receptu potřebovat: KORPUS: ŠPALDOVÁ HLADKÁ MOUKA 135g &n...

Velikonoční cupcakes

Co budete potřebovat: Směs na brownies 250g Máslo změklé 125g (nebo 90g oleje) Vejce 95g (2 vejce...

Hot cross buns

HOT CROSS BUNS♥ 12ks (1 větší pekáč)   Co budete na přípravu receptu potřebovat:   ŠPA...

Red Velvet

Recept na dort RED VELVET s bílou čokoládou a mascarpone Co budete na přípravu receptu potřebovat: ...

Valentýnský donut RUBY

  Co budete na přípravu 6ks potřebovat: KORPUS: PASTRY SMĚS NA PIŠKOT ČOKOLÁDOVÁ 150g VODA ...

Gold craquelin

Gold craquelin recept Odpalované těsto: HLADKÁ MOUKA pšeničná 80g VODA 62g MLÉKO plnotučné 62g ...

Vánoční roláda

Suroviny na přípravu: 90g mouka hladká 100g cukr krystal 25g invertní cukr (nebo med) 35g kakao ...

Makronky

RECEPT NA MAKRONKY S GANÁŽÍ (GANACHE) Z HOŘKÉ ČOKOLÁDY Co budete na přípravu makronek ...

Pečený donut GOLD

Co budete na přípravu 6ks potřebovat: KORPUS: PASTRY BROWNIES 100g MÁSLO 50g VEJCE 37g ČOK...

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz