1. LINECKÉ CUKROVÍ bez lepku a laktózy (cca 26 ks) 130 g tapiokový škrob 70 g Pastry mand...
Recepty
Zde najdete recepty, které pro Vás připravujeme nejen my, ale i naši partneři a zákazníci. Najdete v nich spoustu tipů a triků týkajících se použití našich kvalitních cukrářských surovin. Pokud byste měli jakékoliv dotazy, klidně nám napište! :)
1. Želé 500 g mandarinka pyré 13 g Pastry pektin NHX 575 g cukr krupice 75 g Pastry glukóza v pr...
recept na 35 ks 1. Těsto 105 g hladká mouka 35 g cukr moučka 20 g Pastry pekanové ořechy mleté...
recept na 32 ks 1. Těsto 50 g bílky150 g cukr moučka1 čajová lžička ocet125 g Pastry lískooříš...
6 ks, forma SF026 1. Dýňové pyré 1 ks dýně Hokkaidó Dýni rozdělíme na 4 díly, vyjme...
q.s. dýňové pyré q.s. mléko q.s. ESSSE káva Do hrnku nalijeme dýňové pyré. Zalijeme naš...
dortový ráfek o libovolném průměru (záleží na velikosti palačinek) 1. Těsto na palačinky 500 g m...
6 ks, forma Silikomart Delicia 1. Karamelový korpus 100 g Silikomart směs v prášku na výrobu p...
autor receptu: Michala Jedličková 1. Alkoholové želé - vklad 6 ks želé vkladu 15 ml - 1/2 výšky ...
1. Čokoládová skořápka q.s. hořká čokoláda q.s. Pastry mycryo (2 % z celkové váhy čok...
Forma na nanuky Classic recept na 12 ks 1. Korpus 250 g Pastry směs na muffiny 113 g v...
Silikonová forma na dezerty Level hearts recept na 16 ks 1. Křehké těsto 75 g s...
1. Odpalované těsto 250 g Pastry směs na odpalované těsto 375 g voda 110 g olej q.s. Roxy&...
autor receptu: Michala Jedličková 1. Makronky (italská metoda s rozvarem) recept na 25 ks ...
1. "BÍLEK" - Vanilková namelaka Silikonová forma na dezerty EGG 70 ml 75 g mléko 250 g smetana ...
autor receptu: Michala Jedličková 1. Kynuté těsto 125 g mléko 60 g rozpuštěné máslo 60 g vlažn...
autor receptu: Kristina Mucsková 1. Tartaletky z lineckého těsta (cca 10 ks) Silikomart ráfky na...
1. Red velvet korpus 200 g Bezlepková směs na Red velvet 70 g máslo 100 g vejce Směs s...
autor receptu: Kristina Mucsková 1. Čokoládový mousse Silikonová forma MELA, CILIEGIA, PESCA 115 m...
MANGO, MUČENKA, VANILKA A SLANÝ KARAMEL recept na 15 ks 1. Sablé breton: Silikonová forma...
recept na 16 ks Halloweenských duchů Bílá šlehaná ganache: Silikonová forma ASTRO 95 90 g...
Perníkový korpus: 500 g Pastry směs na perník 230 g voda 5 lžic olej Perníkovou směs důk...
recept na 12 kusů Těsto: 250 g Pastry směs na černé muffiny 75 g voda 150 g rostlinný ol...
Odpalované těsto 250 g voda 250 g plnotučné mléko 200 g máslo 300 g hladká mouka 5 g sůl 8 g...
KOKOSOVÁ ROLÁDA S ANANASEM, MANGEM A MARACUJOU Světlý piškot Jaconde 80g cukr moučka ...
Košíčky z listového těsta (formička FV/125) 2 ks listové těsto rozválené Z l...
UNIVERSO 1200, vklad - ráfek 16 cm BROWNIES 330 g Pastry směs na brownies 166g změklé más...
Křehká sušenka 90 g máslo 49 g cukr moučka 1 g sůl 23 g mandlová mouka 35 g vejce 200 g ...
Křupavá vrstva 100 g máslové sušenky drcené 50 g máslo Sušenky smícháme s rozpuštěným, al...
Recept na lískooříškové praliné LÍSKOVÉ OŘECHY 150g CUKR 150g TEFLONPAT/PEČÍCÍ PAPÍR ...
Recept na jahodové tartaletky (možná varianta bez lepku a laktózy) Lískooříškové křehké těsto 16...
recept na cca 25 ks menších koblížků Těsto: 210 g mléko 6,4 g sušené droždí 60 g cukr krupice ...
OŘÍŠKOVÝ PIŠKOT (vykrajovátko součástí formy CUPIDO 30) 85 g ořechová pasta 85 g máslo 85 g cukr...
MRKVOVÝ KORPUS S PEKANY (2 ráfky o průměru 20 cm) 272 g vejce 475 g cukr krupice 227 g olej ...
MINI COOKIES SE SLANÝM KARAMELEM A HOŘKOU ČOKOLÁDOU Těsto: 60g máslo 60g třtinový cukr 15g musca...
Jak na temperaci čokolády? A proč je vůbec potřeba? Proces temperace čokolády může být někdy pěkná ...
KŘUPAVÉ LINECKÉ SUŠENKY S GRILIÁŠEM 275 g hladká mouka 4 g prášek do pečiva 100 g cuk...
Těsto: 350 g hladká mouka 10 g kypřicí prášek 170 g hnědý cukr špetka soli 1 lžička pern...
Recept na ikonický dezert Paris Brest (Craquelin - francouzský větrník). Craquelin 90 g hladká mou...
RECEPT A TIP NA SKVĚLÝ JEDLÝ DÁREK! :) TABULKA HOŘKÉ ČOKOLÁDY S PEKANY forma MINI QUILTED (MA2020)...
Red velvet 500 g Pastry bezlepková směs na Red velvet 175 g olej 250 g vejce Do mís...
BRIOŠKA 125 g mléko 9 g sušené droždí 12 g med 300 g vejce 30 g žloutek 12 g vanilka extrakt ...
Odpalované těsto 155 g plnotučné mléko 155 g voda 18 g cukr krupice 4 g sůl 125 g máslo ...
Recept určený pro přípravu zhruba 10 ks. Citronové křehké těsto (ráfky 8 cm) 200 g hladká mou...
Panna cotta (10ks) 60 g plnotučné mléko 7 g plátková želatina 480 g smetana 50 g cukr krupice 1...
Co budete na přípravu cca 16 kusů čokoládových lízátek potřebovat: LIBOVOLNÝ KORPUS 200g &nb...
1 ks, ráfek o průměru 18 cm SUŠENKOVÝ KORPUS 125 g Pastry sušenky drcené 63 g máslo &nbs...
Čokoládová vajíčka Callebaut W2 bílá čokoláda 28% Martellato kakaové máslo červené Martellato kak...
MRKVOVÉ CUPCAKES Co budete na přípravu receptu potřebovat: KORPUS: ŠPALDOVÁ HLADKÁ MOUKA 135g &n...
Co budete potřebovat: Směs na brownies 250g Máslo změklé 125g (nebo 90g oleje) Vejce 95g (2 vejce...
HOT CROSS BUNS♥ 12ks (1 větší pekáč) Co budete na přípravu receptu potřebovat: ŠPA...
Recept na dort RED VELVET s bílou čokoládou a mascarpone Co budete na přípravu receptu potřebovat: ...
Co budete na přípravu 6ks potřebovat: KORPUS: PASTRY SMĚS NA PIŠKOT ČOKOLÁDOVÁ 150g VODA 90g ČOK...
Gold craquelin recept Odpalované těsto: HLADKÁ MOUKA pšeničná 80g VODA 62g MLÉKO plnotučné 62g ...
Suroviny na přípravu: 90g mouka hladká 100g cukr krystal 25g invertní cukr (nebo med) 35g kakao ...
RECEPT NA MAKRONKY S GANÁŽÍ (GANACHE) Z HOŘKÉ ČOKOLÁDY Co budete na přípravu makronek po...
Co budete na přípravu 6ks potřebovat: KORPUS: PASTRY BROWNIES 100g MÁSLO 50g VEJCE 37g ČOK...