Nenašli jste, co jste potřebovali? Napište nám na info@pastry.cz ! :)

ČOKOLÁDA CALLEBAUT DO FONTÁN tmavá (57,6%) 2,5kg

Kód: CHD-N811FOUNE4-U71
825 Kč 717,40 Kč bez DPH 330 Kč / 1 kg
Skladem

CALLEBAUT Čokoláda tmavá do fontány 57,6%

  • Tmavá čokoláda do fontány s vyváženým poměrem mezi sladkou a kakaovou chutí.
  • Tyto čokolády jsou vyráběny speciálně pro použití do fontán a fondue.
  • Jedná se o nejjemnější belgickou čokoládu.
  • Čokolády jsou bohaté na kakaové máslo, což zaručuje jejich nejvyšší kvalitu a dobrou tekutost.

Obsah kakaových součástí: 57,6%

Obsah tuku: 41,1%

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hmotnost: kg

Minimální trvanlivost: 24 měsíců od data výroby

Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: E322-sójový lecithin, aroma přírodní vanilka.

Výrobek může obsahovat stopy mléka.

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:

Energetická hodnota-----------------2410 kJ/576 kcal

Celkový tuk -----------------------------41,1 g

Z toho nasycené mastné kyseliny--------------------24,6 g

Z toho mononenasycené mastné kyseliny----------13,3 g

Z toho polynenasycené mastné kyseliny -----------1,3 g

Sacharidy -------------------------------42,5 g

Z toho cukry --------------------40,1 g

Vláknina -----------------------------------7,5g

Celkové bílkoviny ---------------------4,8 g

Sůl----------------------------------------0,01 g

 

 

 

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády a kakao
Hmotnost: 2.5 kg
Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
B Avatar autora Jak čokoládu správně rozpustit 15.9.2021 15:51
Dobrý den, poradíte prosím, jak se má čokoláda správně rozpustit? Má se přidávat nějaký tuk? Může se dát sáček do mikrovlnky? Děkuji.
Odpovědět
D Avatar autora 16.9.2021 09:10
Dobrý den, Barčo. S čokoládou se pracuje velmi jednoduše: stačí ji v misce rozpustit ve vodní lázni či hodně opatrně v mikrovlnce (určitě ne v sáčku). Po rozpuštění by měla být připravena k použití. Receptura čokolády do fontány je speciálně upravena tak, aby se již žádný tuk přidávat nemusel. Pokud by to přeci jen bylo potřeba, použijte kakaové máslo. Záleží totiž také na fontáně, kterou používáte. Děkujeme za dotaz a přejeme krásný den. Za tým PASTRY - Denisa