Cukrářské směsi
Cukrářské směsi na ztužení šlehačky, ale i pečení makronek, muffinů a podobně. Směsi jsou vysoké kvality a používají je profesionální cukráři po celém světě.
Nejprodávanější
Výpis produktů
SMĚS NA VÝROBU MRKVOVÉHO DORTU Směs na výrobu mrkvového dortu. Vyrobeno z prvotřídních ingrediencí, které zajišťují konzistentní výsledky při každém...
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU BROWNIES Vysoce kvalitní směs pro přípravu brownies. Základní recept: Předehřejte si horkovzdušnou troubu na 170°C nebo statickou na...
SMĚS NA VÝROBU ČOKOLÁDOVÉHO DORTU Směs na výrobu čokoládových korpusů. Vyrobeno z prvotřídních ingrediencí, které zajišťují konzistentní...
SMĚS NA VÝROBU VANILKOVÉHO DORTU Směs na výrobu vanilkových korpusů. Vyrobeno z prvotřídních ingrediencí, které zajišťují konzistentní výsledky při...
SMĚS NA VÝROBU ČOKOLÁDOVÉHO BROWNIES Směs na výrobu čokoládových brownies. Vyrobeno z prvotřídních ingrediencí, které zajišťují konzistentní...
SLEVA - PASTRY SMĚS NA MAKRONKY 200g - MIN. TRVANLIVOST 27.11.2025 Kompletní směs v prášku pro přípravu makrónek. Směs obsahuje: 21 % mandlí. Díky směsi Delimacaron vyrobíte...

