Cukrářské směsi
Cukrářské směsi na ztužení šlehačky, ale i pečení makronek, muffinů a podobně. Směsi jsou vysoké kvality a používají je profesionální cukráři po celém světě.
Nejprodávanější
Řazení produktů
Výpis produktů
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU MÁSLOVÉHO KRÉMU Vysoce kvalitní směs pro přípravu máslového krému. Základní recept: Směs smíchejte se 130 ml...
SMĚS NA VÝROBU MRKVOVÉHO DORTU Směs na výrobu mrkvového dortu. Vyrobeno z prvotřídních ingrediencí, které zajišťují konzistentní výsledky při každém...
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU BROWNIES Vysoce kvalitní směs pro přípravu brownies. Základní recept: Předehřejte si horkovzdušnou troubu na 170°C nebo statickou na...
SMĚS NA VÝROBU VANILKOVÉHO DORTU Směs na výrobu vanilkových korpusů. Vyrobeno z prvotřídních ingrediencí, které zajišťují konzistentní výsledky při...
SMĚS NA VÝROBU ČOKOLÁDOVÉHO DORTU Směs na výrobu čokoládových korpusů. Vyrobeno z prvotřídních ingrediencí, které zajišťují konzistentní...
SMĚS NA VÝROBU ČOKOLÁDOVÉHO BROWNIES Směs na výrobu čokoládových brownies. Vyrobeno z prvotřídních ingrediencí, které zajišťují konzistentní...

