Na pralinky
Polykarbonátové formy na výrobu čokoládových pralinek
TIP: Pro výrobu čokoládových pralinek můžete vybírat z naší široké nabídky kvalitních belgických čokolád Callebaut, delikátních švýcarských čokolád CARMA a prémiových plantážových a BIO čokolád Cacao Barry. Všechny čokolády jsou ve formě malých čoko peciček, které se snadno rozpuští a velmi dobře se s nimi pracuje.
Na výběr máme rovněž i velmi oblíbené krémy a náplně do pralinek. Nezbytným pomocníkem pro temperování čokolády a barvení pralinek je kvalitní kakaové máslo.
Nejprodávanější
![FORMA NA PRALINKY - KULATÁ 24ks](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pastry.cz/user/shop/detail/4361_forma-na-pralinky-kulata-24ks.jpg?6420a321
)
FORMA NA PRALINKY - KULATÁ Polykarbonátová forma vhodná k výrobě čokoládových pralinek. Rozměry formy: 275 x 175 mm Průměr pralinky: 30 mm Výška...
![FORMA NA PRALINKY - CYLINDER S VÝŘEZEM 28ks](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pastry.cz/user/shop/detail/4319_forma-na-pralinky-cylinder-s-vyrezem-28ks.jpg?6420a320
)
FORMA NA PRALINKY - CYLINDER S VÝŘEZEM Polykarbonátová forma vhodná k výrobě čokoládových pralinek. Rozměry formy: 275 x 175 mm Průměr pralinky: 23 mm...