Na pralinky
Polykarbonátové formy na výrobu čokoládových pralinek
TIP: Pro výrobu čokoládových pralinek můžete vybírat z naší široké nabídky kvalitních belgických čokolád Callebaut, delikátních švýcarských čokolád CARMA a prémiových plantážových a BIO čokolád Cacao Barry. Všechny čokolády jsou ve formě malých čoko peciček, které se snadno rozpuští a velmi dobře se s nimi pracuje.
Na výběr máme rovněž i velmi oblíbené krémy a náplně do pralinek. Nezbytným pomocníkem pro temperování čokolády a barvení pralinek je kvalitní kakaové máslo.
Nejprodávanější
FORMA NA PRALINKY - KULATÁ Polykarbonátová forma vhodná k výrobě čokoládových pralinek. Rozměry formy: 275 x 175 mm Průměr pralinky: 30 mm Výška...
FORMA NA PRALINKY - ROGER VAN DAMME Polykarbonátová forma vhodná k výrobě čokoládových pralinek. Rozměry formy: 275 x 135 mm Výška formy: 24 mm Rozměry...
FORMA NA PRALINKY - KAPKA Polykarbonátová forma vhodná k výrobě čokoládových pralinek. Rozměry formy: 275 x 135 mm Výška formy: 24 mm Průměr pralinky: 27 mm...
FORMA NA PRALINKY - HOLLOW Polykarbonátová forma vhodná k výrobě čokoládových pralinek. Rozměry formy: 275 x 135 mm Výška formy: 24 mm Průměr pralinky: 22...