Na pralinky
Polykarbonátové formy na výrobu čokoládových pralinek
TIP: Pro výrobu čokoládových pralinek můžete vybírat z naší široké nabídky kvalitních belgických čokolád Callebaut, delikátních švýcarských čokolád CARMA a prémiových plantážových a BIO čokolád Cacao Barry. Všechny čokolády jsou ve formě malých čoko peciček, které se snadno rozpuští a velmi dobře se s nimi pracuje.
Na výběr máme rovněž i velmi oblíbené krémy a náplně do pralinek. Nezbytným pomocníkem pro temperování čokolády a barvení pralinek je kvalitní kakaové máslo.
Nejprodávanější
FORMA NA PRALINKY - KOLEČKO S OTVOREM Kvalitní tritanvá forma na pralinky. Rozměry formy: 275x135 mm Průměr pralinky: 28 mm Výška pralinky: 16 mm Hmotnost pralinky: +/-10 gr Počet kusů na formě: 21ks...