Na pralinky
Profesionální polykarbonátové formy zajistí dokonalý tvar a lesk vašich čokoládových pralinek. Jsou odolné, snadno se s nimi pracuje a pralinky z nich jednoduše vyklopíte. Vyberte si z široké nabídky forem od renomovaných výrobců a posuňte svou čokoládovou tvorbu na vyšší úroveň! 🍫✨
TIP: Pro výrobu pralinek vybírejte z belgických čokolád Callebaut, švýcarských CARMA nebo prémiových BIO čokolád Cacao Barry. Všechny jsou ve formě snadno rozpustných peciček. Nezapomeňte i na lahodné náplně a kakaové máslo, které je ideální pro temperování a barvení čokolády.
Nejprodávanější

BLISTR - OVEČKY Blistr na vylití čokoládou či polevou. Neobsahuje AZO barviva. Rozměry blistru: 34 x 26,5 cm Velikost oveček: cca 3,5 cm Počet kusů na blistru: 48 ks