ADVENTNÍ KALENDÁŘ - Jak na dokonalou zrcadlovou polevu?

ADVENTNÍ KALENDÁŘ 4. PROSINEC

 

Připravit dort se zrcadlovou polevou, která se nejen leskne tak, že v ní vidíš svůj odraz, ale zároveň neobsahuje žádné vzduchové bublinky, je i pro profesionální cukráře často velký oříšek 🌰

 

PTÁŠ SE, JAK NA DOKONALOU ZRCADLOVOU POLEVU?🪞

 

1. Dodržuj postupy uvedené v recepturách a polevu vždy provař na danou teplotu. Používej cukrářský teploměr!

2. Zvol mixér s otevřenou hlavou - z naší zkušenosti doporučujeme mixéry značky BAMIX, které jsou jedničkou na trhu 💯

3. Při leštění glazé mixérem zbytečně nepohybuj. Hlavu mixéru měj nakloněnou v úhlu 25 stupňů a umísti ji těsně pod hladinu.

 

Hlavu mixéru během leštění nikdy nevynořuj! ☝🏻

Je něco, co Tě ohledně zrcadlových polev zajímá? Zeptej se nás 💬

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz