Ovoce je jednou z nejpůsobivějších a nejchutnějších dekorací, kterou můžeme našim cukrářským i pekařským výrobkům dopřát 😍
V souvislosti s čerstvým ovocem však vzniká jeden zásadní problém - a tím je jeho sezónnost a s ní spojená omezená dostupnost 😶
Nabízíme Ti proto hned dvě alternativy - ovoce lyofilizované a kandované 🤩
🍓 LYOFILIZOVANÉ OVOCE 🍓
Lyofilizace představuje proces sušení mrazem a v současné době zaujímá přední místo v oblibě zpracování ovoce 🍒
Ptáš se, proč je právě tato metoda tak populární? 🤷🏼♀️
Během zpracování si ovoce zachovává stejné nutriční hodnoty, zůstává plné vitamínů i minerálů a ve výsledku je lehčí, křupavější a chutná a voní jako čerstvé! 😍
Teď už si jen vybrat… 📦
👉🏻 LYOFILIZOVANÝ ČERVENÝ RYBÍZ
👉🏻 LYOFILIZOVANÉ JAHODY PLÁTKY
nebo prášky?
👉🏻 LYOFILIZOVANÉ JAHODY PRÁŠEK
👉🏻 LYOFILIZOVANÉ OSTRUŽINY PRÁŠEK
👉🏻 LYOFILIZOVANÉ MALINY PRÁŠEK
👉🏻 LYOFILIZOVANÝ ČERNÝ RYBÍZ PRÁŠEK
👉🏻 LYOFILIZOVANÉ DRAČÍ OVOCE PRÁŠEK
🍊 KANDOVANÉ OVOCE 🍊
Kandování představuje velmi jednoduchý způsob konzervace, která spočívá v napuštění (v našem případě ovoce) cukrem 😊
Ovoce určené ke kandování musí být zralé a celkově velmi kvalitní ☝🏻 Často bývají používány třešně 🍒, pomeranče 🍊, ale určitě Ti neunikl ani kandovaný zázvor 🫚
Je nám potěšením, že Ti můžeme nabídnout kandované citrusy v prvotřídní kvalitě 🔝