Gold cookies

MINI COOKIES SE SLANÝM KARAMELEM A HOŘKOU ČOKOLÁDOU

Těsto:Snímek obrazovky (24)

60g máslo

60g třtinový cukr

15g muscavado cukr

60g praliné Cacao Barry

120g mouka

25g lískooříšková moučka

3g sůl

1,5g soda

30g vejce

Callebaut čokoládové dropsy S na pečení (50g) / CHUNKS

 

Postup: Do mísy dáme cukry s máslem a dáme míchat tak, aby se vše spojilo. Přidáme zbytek surovin, kromě Callebaut dropsů a zpracujeme těsto. Těsto vyválíme do přepůlené fólie či pečícího papíru rozměru 40x60 (tzn. 30x40). Dávka vyjde na celou plochu. Sundáme jednu část fólie a vykrájíme kolečka o velikosti 3cm a dáme zamrazit. Zamražená kolečka přendáme na plech a posypeme dropsy. Pečeme na 160°C po dobu 5-6min.

Odřezky znovu vyválíme, vykrájíme a upečeme, nebo můžeme uschovat v mrazáku. Díky tomu, že na vyvalování nepřidáváme mouku, nemáme žádné zbytky degradovaného těsta.

 

Ve videu se dělala jedna dávka, která se rozdělila na 1/3 na mini cookies a 2/3 na velké cookies.

VIDEO: https://vimeo.com/640037490/b75f14c136

 

Pastry.cz - cukrářský eshop s kvalitními surovinami a pomůckami pro Vaše sladká kouzla.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz