Pâte de fruit

1. Želé
575 g cukr krupice
 
 
Pyré zahřejeme na 50 °C. Za stálého míchání přidáme 20 % cukru s pektinem.
 
Přivedeme k varu, přidáme zbytek cukru a glukózu.
 
Vaříme, dokud želé nedosáhne teploty 106 °C.
 
Přidáme kyselinu citronovou a vylijeme do formiček/ ráfku umístěného na fiberglass podložku.
 
Necháme dostatečně ztuhnout.
 
2. Dokončení
q.s. cukr krupice
 
Hotové pâte de fruit obalujeme v cukru smíchaném s kyselinou citronovou.
.
.
.
.
.

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz