INVERTNÍ CUKR - tekutá forma
Invertní cukr tekutý.
Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství.
Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...
ISOMALT 500g
Cukr vhodný na tvorbu dekorací.
Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem.
Po rozpuštění je...
INVERTNÍ CUKR - tekutá forma
Invertní cukr tekutý.
Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství.
Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...
SOSA - CUKR S FIALKOVÝM AROMA
Ochucený fialový krystalový cukr s fialkovým aroma.
Použití:
Tento cukr s fialkovým aroma skvěle dozdobí, ale i dochutí...
ISOMALT
Cukr vhodný na tvorbu dekorací.
Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem.
Po rozpuštění je možné...
Sorbitol
Bílý prášek vhodný jako umělé sladidlo i zahušťovadlo.
Sorbitol díky jeho vlastnosti vázat vodu lze také použít při výrobě pralinek pro jejich...
Na Pastry.cz používáme cookies, aby se Vám u nás co nejpohodlněji a jednoduše nakupovalo. Dalším procházením našeho eshopu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podrobné info naleznete zde.