PASTRY INVERTNÍ CUKR - TEKUTÝ
Tekutý invertní cukrt.
Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství.
Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...
PASTRY DRCENÝ BISQUIT
Drcené křupavé palačinky (kousky sušenek Paillete Feuilettine).
Ideální na použítí v cukrařině, například v kombinaci s čokoládou.
PASTRY ISOMALT
Cukr vhodný na tvorbu dekorací.
Použití:
Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit.
Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem.
Po rozpuštění je...
INVERTNÍ CUKR
Tekutý invertní cukr.
Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství.
Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě, krémech,...
ISOMALT
Cukr vhodný na tvorbu dekorací.
Použití:
Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem.
Po rozpuštění je...
PCB SORBITOL
Bílý prášek vhodný jako umělé sladidlo i zahušťovadlo.
Sorbitol díky jeho vlastnosti vázat vodu lze také použít při výrobě pralinek pro...
Na Pastry.cz používáme cookies, aby se Vám u nás co nejpohodlněji a jednoduše nakupovalo. Dalším procházením našeho eshopu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podrobné info naleznete zde.