Lyofilizované (mrazem sušené)
Lyofilizované - mrazem sušené ovoce ve formě plátků, kousků nebo sypké směsi (prášku) je ideální na dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod. Lyofilizace je proces, při kterém se ovoce suší mrazem. Plody jsou nejdříve šokově zamraženy a postupně se začíná odpařovat voda. Díky lyofilizaci si ovoce zachová 90 % svých vlastností oproti klasickému sušení. Zůstanou tak zachovány: senzorické vlastnosi (barva, chuť, vzhled, struktura), vitamíny a minerály.
Řazení produktů
Výpis produktů
BIO JAPONSKÝ ČAJ MATCHA S LYOFILIZOVANÝMI JAHODAMI Jemná, svěží, a přitom plná chuti – přesně taková je směs BIO japonské matchy a slaďoučkých lyofilizovaných jahod....
ŠUFAN BIO JAPONSKÝ ČAJ MATCHA S MODROU SPIRULÍNOU Zářivě zelenomodrý prášek, který spojuje to nejlepší z japonské matchy a modré spiruliny. Energie bez...

