Lyofilizované (mrazem sušené)
Lyofilizované - mrazem sušené ovoce ve formě plátků, kousků nebo sypké směsi (prášku) je ideální na dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.
Lyofilizace je proces, při kterém se ovoce suší mrazem. Plody jsou nejdříve šokově zamraženy a postupně se začíná odpařovat voda. Díky lyofilizaci si ovoce zachová 90 % svých vlastností oproti klasickému sušení. Zůstanou tak zachovány: senzorické vlastnosi (barva, chuť, vzhled, struktura), vitaminy a minerály.
Nejprodávanější
PASTRY LYOFILIZOVANÉ FÍKY Půlky mrazem sušených fíků. Ideální na dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší...
LYOFILIZOVANÉ ŠVESTKY Ideální k dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší mrazem. Plody jsou nejdříve...
LYOFILIZOVANÉ PLÁTKY JAHOD 500g Ideální na dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší mrazem. Plody jsou nejdříve...
LYOFILIZOVANÁ JABLKA Ideální k dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší mrazem. Plody jsou nejdříve...
LYOFILIZOVANÉ MERUŇKY Ideální k dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší mrazem. Plody jsou nejdříve...
LYOFILIZOVANÉ PLÁTKY MANGA 1kg Ideální na dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší mrazem. Plody jsou nejdříve...
LYOFILIZOVANÉ PLÁTKY BROSKVÍ 1kg Ideální na dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší mrazem....