Lyofilizované (mrazem sušené)
Lyofilizované - mrazem sušené ovoce je ideální na dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.
Lyofilizace je proces, při kterém se ovoce suší mrazem. Plody jsou nejdříve šokově zamraženy a postupně se začíná odpařovat voda. Díky lyofilizaci si ovoce zachová 90 % svých vlastností oproti klasickému sušení. Zůstanou tak zachovány: senzorické vlastnosi (barva, chuť, vzhled, struktura), vitaminy a minerály.
Nejprodávanější
PASTRY LYOFILIZOVANÉ MALINY DRŤ Ideální na dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší mrazem. Plody jsou nejdříve...
PASTRY LYOFILIZOVANÝ ČERNÝ RYBÍZ Ideální na dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší mrazem....
PASTRY RAW KOKOSOVÉ PLÁTKY BIO Ideální k dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší mrazem....
LYOFILIZOVANÝ KOKOS - KOSTKY Ideální k dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší mrazem. Plody jsou nejdříve...
LYOFILIZOVANÝ PRÁŠEK - JAHODA Ideální k dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší mrazem....