Novinky

Pastry Vánoční challenge

PASTRY VÁNOČNÍ CHALLENGE 2023

Vážíme si Vaší přízně a v každém z Vás vidíme velký cukrářský talent a potenciál. A jelikož se blíží Vánoce, období, kdy máme ve zvyku své blízké štědře obdarovávat, rozhodli jsme se Vám letos nadělit vánoční dárek s předstihem a uspořádali jsme pro Vás cukrářskou soutěž Pastry Vánoční challenge.

Podmínkou pro účast v soutěži je vytvoření dezertu/dortu s vánoční tematikou dle podmínek uvedených v přiložené propozici. Tento soutěžní výrobek bude následně po estetické i chuťové stránce ohodnocen porotou, v níž kromě zakladatelky Pastry.cz zasedne Helena Fléglová a Vlad Ryasnyy. No a pokud Váš dort nebo dezert splní požadovaná kritéria a předčí naše očekávání, čeká Vás výhra v podobě 10 000 Kč na nákup na našem e-shopu.

Můžeme Vám však slíbit, že s prázdnou neodejde žádný účastník :-)

Akce bude spojena s autogramiádou nových knih Heleny Fléglové a Vlada Ryasnyyho.

 

ZÁKLADNÍ INFORMACE O AKCI:

  • Datum a místo konání: sobota 2.12.2023

Škvorecká 1803, 250 82 Úvaly

  • Čas: 14:00-18:00

 

  • Registrace: 1.11.2023-27.11.2023

 

  • Registrační poplatek: 1 290 Kč

(odběratelé Herohero mohou využít 25% slevový kód, najdete v sekci novinky)

 

Podporujeme studenty

Jste student, který by se do soutěže rád zapojil, ale okolnosti Vám neumožňují uhradit registrační poplatek v plné výši? Napište nám na e-mail uvedený níže a my se Vám obratem ozveme :-)

 

Kontaktní údaje:

pastryvanocnichallenge@gmail.com

+420 739 401 661

 

Finální propozice 2023 ke stažení ZDE

.
Nová kniha Macarons by Sugarlife

Jelikož jsme partnerem nově vydané knihy Macarons by Sugarlife, můžete ji u nás exkluzivně zakoupit již v předprodeji. Kniha bude samozřejmě dostupná i nadále, ale v prvních 1000ks výtisků najdete i speciální slevový kód k nám na web! :)

Něco málo o knize: 

  • Macarons by Sugar Life je interaktivní cukrářská monotematická kniha zasvěcená světoznámému dezertu, makronkám.
  • Kniha obsahuje veškeré know-how týkající se makronek. Dozvíte se, jak správně připravit ořechové těsto pomocí různých metod (italská, francouzská, švýcarská či s nižším obsahem cukru). Naučíte se různé varianty ochucení i jak makronky nejlépe péct a skladovat. Zjistíte, jak mohou různé konzistence těsta a zpracování sypkých ingrediencí ovlivnit výsledek.
  • Nesmí chybět historie s původní recepturou, ani řešení, co dělat s nepovedenými skořápkami. 

 

.

Na e-shop jsme take přidali označení ke všem produktům, které se v knize používají. Najdete je ZDE.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz