Bombardino

recept na 21 ks kelímků o objemu 190 ml

 

1. Bombardino krém

375 g studená voda
 
 
Krém do špiček smíchej se studenou vodou a ihned vyšlehej do hustší konzistence.
 
 

2. Smetanový krém

 
 
Ztužovač smíchej se smetanou a vyšlehej.
 
 

3. Dokončení

21 ks cukrářské piškoty Savoiardi
 
 
Bombardino krém dávkuj po 40 g do kelímků. Přidej rozpůlený piškot.
 
Následně cukrářským sáčkem s řezanou trubičkou nastříkej smetanový krém (nejprve po obvodu a až poté doprostřed, aby spodní krém nevytékal).
 
Nakonec zasyp nevlhnoucím kakaem.

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz