Sociální sítě v poslední době zaplavil trend s názvem "dubajská čokoláda". Dnes jsme se proto rozhodli podělit se s Tebou o receptury na náplň, která je pro tuto čokoládu tak typická!
1. Pistáciová náplň
150 g strouhané kataifi
50 g tahini pasta
160 g Callebaut čokoláda W2
Rozpusť bílou čokoládu.
Přidej taháni a pistáciovou pastu.
Přidej kataifi.
Pozn.: Doporučujeme doplnit skořápkou z mléčné čokolády.
2. Pistáciová náplň s kandovaným pomerančem a vanilkou
10 g kokosový olej
200 g strouhané kataifi phyllo těsto
3 g semínka z vanilkového lusku
6,5 g fleur se sel
60 g tahini pasta
V hrnci rozpusť kokosový olej a opeč rozdrobené těsto dozlatova. Odstav.
V míse rozpusť čokoládu Zephyr, přidej zbývající ingredience a dobře promíchej.
Přendej do cukrářského sáčku a naplň skořápku.
Pozn.: Doporučujeme doplnit skořápkou z mléčné čokolády.
Pastry.cz - kvalitní cukrářské potřeby a suroviny pro nadšence i profesionální cukráře.