Náplně do dubajské čokolády

 

Sociální sítě v poslední době zaplavil trend s názvem "dubajská čokoláda". Dnes jsme se proto rozhodli podělit se s Tebou o receptury na náplň, která je pro tuto čokoládu tak typická!

1. Pistáciová náplň

150 g strouhané kataifi
 
Rozpusť bílou čokoládu.
 
Přidej taháni a pistáciovou pastu.
 
Přidej kataifi.
 
Pozn.: Doporučujeme doplnit skořápkou z  mléčné čokolády.
 

2. Pistáciová náplň s kandovaným pomerančem a vanilkou

10 g kokosový olej
200 g strouhané kataifi phyllo těsto
3 g semínka z vanilkového lusku
6,5 g fleur se sel
 
V hrnci rozpusť kokosový olej a opeč rozdrobené těsto dozlatova. Odstav.
 
V míse rozpusť čokoládu Zephyr, přidej zbývající ingredience a dobře promíchej.
 
Přendej do cukrářského sáčku a naplň skořápku.
 
Pozn.: Doporučujeme doplnit skořápkou z mléčné čokolády.

 

Pastry.cz  - kvalitní cukrářské potřeby a suroviny pro nadšence i profesionální cukráře.

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz