Hořká čokoláda
Kvalitní hořká čokoláda Callebaut je vyrobena z pečlivě vybraných kakaových bobů a má nižší obsah cukru než mléčná čokoláda. Díky přidané vanilce získává intenzivní a bohatou chuť. Nabízíme různé druhy podle podílu kakaových součástí – od jemně hořké po extra hořkou 80%. Praktické čoko pecičky usnadňují rozpouštění. Je perfektní na výrobu pralinek, dorty, sušenky, dezerty i čokoládové polevy s hladkou texturou.
Nevíte si rady s temperací čokolády? Podívejte se na náš návod.
Nejprodávanější
Callebaut hořká čokoláda
V naší nabídce naleznete nejširší nabídku hořkých belgických čokolád Barry Callebaut. Pro výrobu ikonické "Finest Belgian Chocolate Dark" hořké čokolády se používají ty nejkvalitnější kakaové boby. Hořká čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávanou z generace na generaci.
Hořká čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. Můžete je tedy vysledovat až ke komunitám kakaových farmářů, kteří je pěstují. Barry Callebaut klade důraz na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
Zakoupením hořké čokolády Callebaut podporujete přímé pěstitele kakaa:
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."