Alkoholové pralinky

1. Čokoládová skořápka 
q.s. Pastry mycryo (2 % z celkové váhy čokolády)
 
Formu vymalujeme vytemperovaným kakaovým máslem zlaté barvy.
 
 Čokoládu vytemperujeme a skořápky připravíme dle následujícího návodu.
¨
2. Alkoholová ganache
 Smetanu, sorbitol, semínka z vanilkového lusku a glukózu zahřejeme na  40 °C.
 
Čokolády a kakaové máslo rozehřejeme na  40 °C.
 
Obě hmoty následně spojíme a emulgujeme ponorným mixérem. Poté přidáme alkohol, znovu emulgujeme.
 
Takto připravenou ganache o teplotě 29 °C plníme připravené skořápky.¨
 
 
Pastry.cz - cukrářský e-shop s kvalitními surovinami a pomůckami pro Vaše sladká kouzla.
 
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz