Knihy a magazíny pro cukráře
Nejprodávanější
Tip
1 208,70 Kč bez DPH
1 390 Kč
KNIHA MASTERCLASS of Heleny Fléglové
První kniha svého druhu v České republice, která obsahuje spoustu receptů, kde se naučíte...
Kód: HFMASTERCLASS
Tip
1 482,60 Kč bez DPH
1 705 Kč
KNIHA ANTONIO BACHOUR GASTRO
Kniha od světoznámého šéfcukráře Antonia Bachoura.
V knize objevíte 52 unikátních...
Kód: GASTRO BACHOUR
VILBO - KNIHA THE ALPHABET CACAO BARRY
Tato kniha vznikla za účelem posouvání hranic mezi cukrářovou kreativitou a chutí...
Kód: THE ALPHABET
Magazín SO GOOD - č.27
Objevte nové číslo magazínu So Good!
V novém čísle najdete to nejlepší z...
Kód: SO GOOD 27
3 252,20 Kč bez DPH
3 740 Kč
VILBO - KNIHA FINE CHOCOLATES GOLD JEAN PIERRE WYBAUW
Kniha věnovaná čokoládě a všemu, co s čokoládou souvisí.
V knize se...
Kód: BO071
2 947 Kč bez DPH
3 389 Kč
KNIHA Gregory Doyen SWEET CONCEPTS
Kniha obsahuje 4 kapitoly s více než 45 recepty a krásnými fotkami a ilustracemi.
Francouzský...
Kód: DOYEN SWEET CONCEPTS
1 390,40 Kč bez DPH
1 599 Kč
KNIHA Eric Ortuňo BREAK!
Kniha zaměřená na vše, co "křupe". Najdete v ni spoustu receptů na sušenky, cookies, oplatky, baklavu, trubičky a mnoho...
Kód: BREAK ORTUNO
Tip
1 376 Kč bez DPH
1 665 Kč
KNIHA: FRUITS by CEDRIC GROLET
Ikonická kniha francouzského šéfcukráře Cedrica Groleta.
Jazyk: francoužština a angličtina
Kód: FRUITS GROLET
1 136,40 Kč bez DPH
1 375 Kč
KNIHA SUGARWORKS - PACO TORREBLANCA
Nejkreativnější a nejosobitější kniha od španělského cukráře Paca Torreblancy.
Jazyk:...
Kód: SUGARWORKS
Magazín SO GOOD - č.26
Objevte nové číslo magazínu So Good!
V novém čísle najdete to nejlepší z...
Kód: SO GOOD 26
2 150,40 Kč bez DPH
2 602 Kč
KNIHA: OPERA by CEDRIC GROLET
Kód: OPERA
2 456,50 Kč bez DPH
2 825 Kč
KNIHA: FILES by RAMON MORATÓ
Kniha předního světového cukráře s komplexním pohledem na cukrařinu a čokoládu. Najdete zde 15 kapitol,...
Kód: FILES RAMON
2 121,70 Kč bez DPH
2 440 Kč
Kniha od známého francouzsko-švýcarského šéfcukráře Amaury Guichona.
Kniha Vás provede 12 signature dezerty...
Kód: BO097
2 960,90 Kč bez DPH
3 405 Kč
Kniha od známé šéfcukrářky Ksenie Penkina žijící v Kanadě.
Kniha přináší více než 90 receptů...
Kód: BO0102
Magazín SO GOOD - č.25
Objevte nové číslo magazínu So Good!
V novém čísle najdete to nejlepší z...
Kód: SO GOOD 25
2 733 Kč bez DPH
3 143 Kč
VILBO - KNIHA Paco Torreblanca 2
Šéfcukrář Paco Torreblanca přichází se svou druhou knihou, a přináší vstup do...
Kód: PACO TORREBLANCA 2
Magazín SO GOOD - č.24
Magazín SO GOOD přináší to nejlepší a nejnovější ze světa moderní...
Kód: SOGOOD 24
Kniha receptů So good č.2
Kniha receptů z čísel magazínu So good 9-16.
Kód: SO GOOD RECEPTY 9-16
2 232,20 Kč bez DPH
2 567 Kč
VILBO - KNIHA PRISMA Frank Haasnoot
Kniha od známého holandského šéfcukráře Franka Haasnoota.
Kniha je rozdělená do...
Kód: FRANK HAASNOOT PRISMA
Magazín SO GOOD - č.22
Magazín SO GOOD přináší to nejlepší a nejnovější ze světa moderní...
Kód: SO GOOD 22
2 869,60 Kč bez DPH
3 300 Kč
VILBO - KNIHA SIETE
Sedm španělských master cukrářů spolupracovalo na této knize, aby mohli předat dalším cukrářům své...
Kód: SIETE
1 472,20 Kč bez DPH
1 693 Kč
KNIHA JORDI PUIGVERT EVOLUTION
Kniha od známého šéfcukráře Jordiho Puigverta.
Kniha plná cukrářských inovací,...
Kód: JORDI PUIGVERT EVOLUTION
1 547 Kč bez DPH
1 779 Kč
VILBO - KNIHA ONE WEEK WITH YANN DUYTSCHE
Skvělý francouzský šéfcukrář Yann Duytsche Vás zve abyste s ním strávili skrze...
Kód: YANNDUYTCHE
Tip
3 006,10 Kč bez DPH
3 457 Kč
VILBO - KNIHA Paco Torreblanca 1
Šéfcukrář Paco Torreblanca se svou knihou, která byla vyhlášena jako nejlepší...
Kód: PACO TORREBLANCA 1
Kniha receptů So good č.1
Kniha receptů z čísel magazínu So good 1-8.
Kód: SO GOOD RECEPTY 1-8
Magazín SO GOOD - č.20
Magazín „so good“ obsahuje velké množství receptů a inspirace ze světa cukrářů,...
Kód: SO GOOD 20
Magazín SO GOOD - č.23
Magazín SO GOOD přináší to nejlepší a nejnovější ze světa moderní...
Kód: SO GOOD 23
Přihlaste se prosím znovu
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.
Děkujeme za pochopení.