Knihy a magazíny pro cukráře
U nás si vyberete z nejlepších cukrářských knih a magazínů, například So Good, který je celosvětově vydáván ve spolupráci se špičkami v oboru. Mezi naše absolutní cukrářské bestsellery patří Kniha MASTERCLASS by HELENA FLÉGLOVÁ výborné cukrářky a zakladatelky HF Pastry Academy a interaktivní Kniha MACARONS by SUGAR LIFE od Vlad Ryasnyy věnovaná kompletně jen makronkám. Kniha je zároveň v češtině i angličtině, rozšířená o QR kódy.
Nejprodávanější
KNIHA MASTERCLASS BY HELENA FLÉGLOVÁ První kniha svého druhu v České republice, která obsahuje spoustu receptů, kde se naučíte všemožným technikám za použití těch...
KNIHA: MACARONS by Sugar Life vol. 2 - DRUHÝ DÍL Macarons by Sugar Life vol. 2 navazuje na první díl vydaný v roce 2023. Stejně jako předchozí kniha je i tato zasvěcena makronkám....
KNIHA MASTERCLASS BY HELENA FLÉGLOVÁ DRUHÝ DÍL Pokračování nejúspěšnější cukrářské knihy v České republice je tady! Najdete v ní 345 stran...
KNIHA MACARONS BY SUGAR LIFE Představujeme knihu Macarons by Sugar Life, jejíž autorem je Vlad Ryasnyy! Macarons by Sugar Life je interaktivní cukrářská monotematická kniha zasvěcená...
KNIHA GASTRO BY ANTONIO BACHOUR Kniha od světoznámého šéfcukráře Antonia Bachoura. V knize objevíte 52 unikátních receptů tohoto cukráře, přehledně rozdělných do 3...
KNIHA: FLEURS by CÉDRIC GROLET Pro všechny, kteří sledují trendy v cukrařině a chtějí držet krok s nejlepšími cukráři světa, je tu kniha Flowers. Po tom, co Cedric Grolet představil světu...
KNIHA: THE VEGAN PASTRY BIBLE BY TONI RODRÍGUEZ Kniha, která Vás provede světem veganského pečení, nabízí více než 100 receptů založených na práci s rostlinnými...
KNIHA SWEET CONCEPTS BY GREGORY DOYEN Kniha obsahuje 4 kapitoly s více než 45 recepty a krásnými fotkami a ilustracemi. Francouzský šéfcukrář Gregory Doyen se ve své knize...
SLEVA - KNIHA MASTERCLASS BY HELENA FLÉGLOVÁ DRUHÝ DÍL - POŠKOZENÝ OBAL Pokračování nejúspěšnější cukrářské knihy v České republice je tady!...
KNIHA: WHIP by FRANK HAASNOOT Po vydání první cukrářské knihy PRISMA se Frank Haasnoot na knižní scénu vrací s titulem plným překvapení, a to nejen co se týče změny...
KNIHA: TARTE by GARUHARU Druhá ze série knih Eunyoung Tun, majitelky světově proslulé patisserie GARUHARU, se věnuje věnuje tartaletkám nejrůznějších tvarů a velikostí. Stejně jako v...
KNIHA: MES PǍTISSERIES, MON PARCOURS, MA RÉSILIENCE by JULIEN DUGOURD Pokud hledáte knihu, která Vám poskytne nejen recepty, ale také rozhovory se světoznámými cukráři, s tímto...
KNIHA: ECLAIR by GARUHARU První ze série knih Eunyoung Tun, majitelky světově proslulé patisserie GARUHARU, se věnuje éclairs. Dezertu, který může mít nespočet podob - a to nejen vizuálně, ale i...
KNIHA DECORATION by GARUHARU V pořadí třetí kniha Eunyoung Tun, majitelky světově proslulé patisserie GARUHARU, se zaměřuje na dekorace. Ačkoliv je toto téma mezi cukráři často opomíjené,...
KNIHA SIGNATURE VIENNOISERIES BY JOHAN MARTIN Populární kniha předního světového cukráře. Recepty jsou vhodné pro porfesionály i pro nadšené domácí pekaře....
KNIHA BABKA ZANA BY BOULANGERIE LEVANTINE Populární kniha vytvořena tak, aby ji mohl využít každý. Recepty jsou vhodné pro porfesionály i pro nadšené...
KNIHA FINE CHOCOLATES BY JEAN-PIERRE WYBAUW Kniha věnovaná čokoládě a všemu, co s čokoládou souvisí. V knize se dozvíte informace o původu čokolády, výrobě. Zjistíte...
KNIHA BREAK! BY ERIC ORTUŇO Kniha zaměřená na vše, co "křupe". Najdete v ni spoustu receptů na sušenky, cookies, oplatky, baklavu, trubičky a mnoho dalšího. Kniha je v angličtině a...
KNIHA SUGARWORKS BY PACO TORREBLANCA Nejkreativnější a nejosobitější kniha od španělského cukráře Paca Torreblancy. Jazyk: španělština a angličtina
KNIHA OPERA BY CEDRIC GROLET Ikonická kniha francouzského šéfcukráře Cedrica Groleta. Jazyk: angličtina.
KNIHA FILES BY RAMON MORATÓ Kniha předního světového cukráře s komplexním pohledem na cukrařinu a čokoládu. Najdete zde 15 kapitol, kde se autor zabývá například...
KNIHA RECEPTŮ SO GOOD z č.9-16 Kniha receptů z čísel magazínu So good 9-16.
KNIHA PRISMA BY FRANK HAASNOOT Kniha od známého holandského šéfcukráře Franka Haasnoota. Kniha je rozdělená do jednotlivých sekcí dle barev a přináší 50...
KNIHA EVOLUTION BY JORDI PUIGVERT Kniha od známého šéfcukráře Jordiho Puigverta. Kniha plná cukrářských inovací, zjednodušení procesů a vylepšení...
KNIHA ONE WEEK WITH YANN DUYTSCHE Skvělý francouzský šéfcukrář Yann Duytsche Vás zve abyste s ním strávili skrze jeho knihu týden na jeho workshopu. V knize najdete recepty,...
KNIHA PACO TORREBLANCA 1 Šéfcukrář Paco Torreblanca se svou knihou, která byla vyhlášena jako nejlepší cukářská kniha na světe přináší receptury krok za...
KNIHA THE ALPHABET CACAO BARRY Tato kniha vznikla za účelem posouvání hranic mezi cukrářovou kreativitou a chutí výsledných produktů. Kolekce praktických receptů...