Polevy
Cukrářské polevy na dorty
Čokoládové, karamelové a ovocné cukrářské polevy na dorty, cukroví, perník, dezerty a zmrzlinu. Pastry mléčná karamelová poleva TOFFEE je po nahřátí ideální na polévání dortů a při pokojové teplotě jako náplň.
Belgické čokolády Callebaut Ice Choc na polévání jsou 100% čokoládové polevy na nanuky, dorty a dezerty s výrazným lomem. Polevy jsou bohaté na kakaové máslo a lehce se rozpouští v ústech. Lze je použít jako polevu na stékané dorty, dezerty, nanuky, zmrzlinu.
Nejprodávanější
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU KRÁLOVSKÉ POLEVY (ROYAL ICING) Vysoce kvalitní směs pro přípravu royal icing. Základní recept: Na 100 g směsi budete potřebovat 12-14 ml vody....
PASTRY ČOKOBELA - MANGO Hotová náplň/poleva s příchutí manga. Výrobek je třeba rozpustit aby vznikla poleva - pro polévání zahřejte na 40-45°C. Pokud produkt budete používat...
PASTRY ČOKOBELA - PISTÁCIE Hotová náplň/poleva s příchutí pistácie. Výrobek je třeba rozpustit aby vznikla poleva - pro polévání zahřejte na 40-45°C. Pokud produkt...
PASTRY ČOKOBELA - JAHODA Hotová náplň/poleva s příchutí jahod. Výrobek je třeba rozpustit aby vznikla poleva - pro polévání zahřejte na 40-45°C. Pokud produkt budete používat...