Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Soubory cookies jsou využívány i pro personalizovanou reklamu Google Ads a Seznam Sklik. Podmínky ochrany a zpracování osobních údajů naleznete zde.
U nás si vyberete z kompletní nabídky kvalitních belgických čokolád Callebaut v malých pecičkách (Callets™). Výborně se rozpouští a jsou ideální na výrobu pralinek, dezertů a dortů. Jak správně temperovat čokoládu, pro zajištění krásných výsledků? Návod najdete ZDE.
CALLEBAUT ČOKOLÁDA RB2 RUBY2 (32,8%) 400 g
Objevte čtvrtou čokoládu od Callebaut – Ruby RB2, která nabízí jedinečnou kombinaci přirozené rubínové barvy a...
CACAO BARRY ČOKOLÁDA ALUNGA MLÉČNÁ 41% (1 kg)
Čokoláda s kvalitní kakaovou a přitom sladce mléčnou chutí.
Použitý způsob Q fermentace - pro čistou a výraznou chuť...
CACAO BARRY KAKAO PLEIN AROME
100% kakaový prášek se středně hnědou barvou a výraznou chutí a aroma
Příjemná čokoládová příchuť s tóny karamelu a mandlí...
CALLEBAUT ČOKOLÁDA 70-30-38 HOŘKÁ 70%
Tmavá a extra hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa.
Nejjemnější hořká belgická čokoláda díky skvělému způsobu...
PASTRY ČOKOLÁDA NA POLÉVÁNÍ - RUBY 250g
100% čokoládová poleva na nanuky a dezerty s výrazným lomem.
Vyrobeno z vysoce kvalitní belgické čokolády.
Vysoká...
CACAO BARRY KAKAO ROUGE ULTIME
100% kakaový prášek s výraznou červenou barvou
Intenzivní a komplexní kakaová chuť s kouřovými tóny a tóny sušeného ovoce...
PASTRY ČOKOLÁDA NA POLÉVÁNÍ - GOLD (250g)
100% čokoládová poleva na nanuky a dezerty s výrazným lomem.
Vyrobeno z vysoce kvalitní belgické čokolády....
Švýcarsko-belgická společnost Barry Callebaut používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád pro cukráře jen ty nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou ikonickou "The Finest Belgian Chocolate"v srdci Belgie již od roku 1911. Čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci.
Nejkvalitnější belgické čokolády Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a převážně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."