Cukry
Cukry nabízí široký výběr sladidel pro cukrářské i pekařské využití. Najdete zde tekutou glukózu, invertní cukr a glukózový sirup pro dokonalou konzistenci krémů a polev, dextrózu pro zlepšení struktury těsta či nerozpustný cukr na posyp. Nechybí ani vanilínový cukr, březový cukr xylitol, Isomalt či sorbitol. Vyberte si to pravé pro vaše sladké recepty! 🍰
Nejprodávanější

PASTRY KADAYIF - KŘUPAVÉ NITKY 250g Hotové jemně pražené nitky vhodné na výrobu dubajské čokolády. Ideální jako křupavý element do tabulek, pralinek, dezertů Vhodné...

PASTRY GLUKÓZA TEKUTÁ Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

ŠUFAN BŘEZOVÝ CUKR XYLITOL Alternativní sladidlo z březové kůry, který mohou i diabetici. Vhodné ke slazení nápojů jako je káva, čaje, domácí limonády nebo...