SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU VANILKOVÉHO DORTU (bezlepková) 400g
Kód: 99.504.09.0062
Související produkty
Detailní popis produktu
Hmotnost: 400g
Minimální trvanlivost: uvedena na obale.
Složení: cukr, rýžová mouka, kukuřičný škrob, zvhlčovadlo: sorbitoly, emulgátory: estery polyglycerolu s mastnými kyselinami, polyoxyethylensorbitanmonooleát, kypřící látky: difosforečnany, uhličitany sodné, zahušťovadla: guarová guma, sodná sůl karboxymethylcelulózy; aroma, sůl, regulátor kyselosti: glukonolakton.
Může obsahovat stopy mléka, vajec, sójových bobů, ořechů, hořčice a sezamu.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
Energetická hodnota ------------------------------ 1435kJ/338kcal
Tuky--------------------------------------------------- 0,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny----------- 0,1 g
Sacharidy--------------------------------------------- 83 g
z toho cukry------------------------------------ 46 g
Bílkoviny--------------------------------------------- 2,5 g
Sůl---------------------------------------------------- 0,34 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Cukrářské a pekařské směsi | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.4 kg | 
| EAN: | 8051085341672 | 
| alergeny: | bez lepku | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Silikomart S.r.l. je italská společnost, založená v roce 2002 a sídlící v Veneto (Marcon, u Benátek). Specializuje se na výrobu silikonových forem, nástrojů a profesionálního vybavení pro cukrářství, pekařství, zmrzlinářství a haute gastronomy. Garantovaná kvalita a inovativní 3D design Made in Italy.
- 
100% platinový silikon – certifikovaný pro potravinářství, odolný od –60 °C do +230 °C, 
- 
Vhodné do trouby, mrazničky, šokového zchlazení i myčky, 
- 
Precizní tvary, snadné uvolnění, opakovatelnost výsledků. 

 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                    