PASTRY AGAR 50g
Kód: 300486
Související produkty
Detailní popis produktu
Hmotnost: 50 g
Minimální trvanlivost: uvedena na obale.
Složení: hydrofilni, koloidni polysacharid z červenych řas (Gracilaria) z tropickych moři (Cl. Rhodophyta).
Může obsahovat stopy: lepku, vajec, arašídů, sóji, mléka, skořápkových plodů, sezamu a siřičitanů.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota-------------------------------- 701,4 kJ/167,8 kcal
Celkový tuk ------------------------------------------ 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny------------------0 g
Sacharidy -------------------------------------------- 83,9 g
z toho cukry ---------------------------------------- 0 g
Vláknina -------------------------------------------- 83,9 g
Celkové bílkoviny --------------------------------- 0 g
Sůl-------------------------------------------------- <0,1 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Želatina, textury a cukry | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.05 kg | 
| EAN: | 8594218300486 | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            