Pastry, s.r.o.
KAKAOVÉ MÁSLO v PECKÁCH
Přírodní 100% čisté kakaové máslo.
Kakaové máslo je přírodní rostlinný tuk nažloutlé barvy.
Vyrábí se...
Kód: 01011410
TONKA FAZOLE
Tonka fazole jsou vhodné na dochucování krémů, zmrzlin či omáček.
Tonka boby pochází ze stromu Slivoň obecný, který roste především v Jižní...
Kód: TONKA 10
GLUKÓZOVÝ SIRUP
Tekutý glukózový sirup.
Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu.
Hustý, homogenní sladký sirup.
Zlepšuje trvanlivost...
Kód: PASTRYGLUKOZA
Tip
PASTRY MANDLOVÁ MOUKA ideální na makronky
Vysoce kvalitní jemná mandlová moučka používaná profeionály po celém světě.
Moučka je umleta z loupaných a...
Kód: MANDLOVAMOUKA
PEKTIN NHX
Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky.
Může být použit do dření a ovocných džusů, směsi ovoce,...
Kód: PEKTIN50
SÁČEK JEDNORÁZOVÝ H40
Jednorázové čiré cukrářské sáčky vyrobené z polyethylenu.
Tloušťka 80 mikronů.
Délka: 40 cm
Materiál: polyethylen...
Kód: PASTRYROLLH40
PASTRY PRALINE LÍSKOVÝ OŘÍŠEK 50% 200g
Jemná lískooříšková praline pasta.
50% pražených kvalitních lískových ořechů
Použití:...
Kód: PRALINE200
INVERTNÍ CUKR - tekutá forma
Invertní cukr tekutý.
Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství.
Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...
Kód: PASTRYINVERT
PASTRY MINI MARSHMALLOW 100g
Mini marshmallows v praktickém 100g balení.
Vhodné na dekoraci palačinek, dezertů či na horkou čokoládu.
Kód: MINIMARSHMALLOW
SÁČEK JEDNORÁZOVÝ H55
Jednorázové čiré cukrářské sáčky vyrobené z polyethylenu.
Tloušťka 80 mikronů.
Délka: 55 cm
Materiál: polyethylen...
Kód: PASTRYROLLH55
TEXTURA CREMOR TARTAR-VINNÝ KÁMEN
Vinný kámen se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva
Cremor tartar je emulgátor, který usnadňuje sjednocení...
Kód: VINNYKAMEN50
Hobliny z hořké čokolády MIKRO
Dekorační tmavě hnědé mikro hoblinky z belgické hořké čokolády.
Hmotnost: 80 g
Délka: 9 mm
Šířka: 5 mm...
Kód: E001380
Hobliny z bílé čokolády MIKRO
Dekorační bílé mikro hoblinky z belgické bílé čokolády.
Hmotnost: 80 g
Délka: 9 mm
Šířka: 5...
Kód: E015880
MYCRYO - KAKAOVÉ MÁSLO v PRÁŠKU
Přírodní 100% čisté kakaové máslo.
Toto kakaové máslo v prášku s sebou přináší mnoho nových...
Kód: PASTRYMYCRYO
PASTRY KŘUPINKY MIX 160g
Malé lesklé čokoládové křupinky v hořké, mléčné a bílé čokoládě s křupavým sušenkovým jádrem.
Díky těmto...
Kód: KRUPINKYMIX
PASTRY OCHUCOVACÍ PASTA MALINA 200g
Ochucovací malinová pasta určená přímo na použití v cukrařině.
Pasta je vyrobena z kvalitních surovin.
Dávkování 60-90 g na 1 kg...
Kód: PASTRY MALINA 200
OCHUCOVACÍ PASTA PISTÁCIE s kousky ořechů 200g
Ochucovací pasta s obsahem pistácií.
Pasta je vyrobena z kvalitních surovin.
Dávkování 50-70 g na 1 kg...
Kód: PISTACIE GR 200
KANDOVANÁ POMERANČOVÁ KŮRA PROUŽKY
Sladká kandovaná pomerančová kůra - proužky.
Ideální na namáčení do čokolády.
Použití:
Kandované ovoce...
Kód: KURAPROUZKY
PASTRY MANDLOVÁ MOUKA ideální na makronky
Vysoce kvalitní jemná mandlová moučka používaná profeionály po celém světě.
Moučka je umleta z loupaných a...
Kód: CALIFORNIA MOLIDA REP.1
FONDANT
Fondán je hotová cukrová poleva vhodná pro cukrářské a pekařské výrobky.
Výrobek má jemnou strukturu.
Není potřeba již přidávat vodu....
Kód: PASTRYFONDANT
PASTRY PISTÁCIE ÍRÁN 100g
Vysoce kvalitní pistáciová jádra původem z Íránu.
Ideální na použití v cukrařině, dekorace či přímou konzumaci.
...
Kód: PISTACIE100
ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA AGAR - AGAR
100% přírodní surovina získaná z červených mořských řas.
Agar má vynikající želírující schopnosti.
Agar...
Kód: AGARAGAR
OCHUCOVACÍ PASTA MANGO 200g
Ochucovací pasta s obsahem manga.
Pasta je vyrobena z kvalitních surovin.
Dávkování 50-70 g na 1 kg krému.
Kód: MANGO 200
PASTRY HOŘKÁ ČOKOLÁDA PREMIUM 72% 40/42
Hořká čokoláda v malých peckách.
Čokoláda je typická svými medovými tóny.
Přírodní vanilkový...
Kód: 01011792 500
Hobliny z mléčné čokolády MIKRO
Dekorační hnědé mikro hoblinky z belgické mléčné čokolády.
Hmotnost: 80 g
Délka: 9 mm
Šířka: 5...
Kód: E007080
OCHUCOVACÍ PASTA KOKOS 200g
Ochucovací pasta s obsahem kokosu.
Pasta je vyrobena z kvalitních surovin.
Dávkování 70-100 g na 1 kg krému.
Kód: KOKOS 200
PASTRY ČOKOLÁDA PREMIUM BÍLÁ 25.5%
Bílá čokoláda v malých peckách.
Obsah kakaových součástí minimálně: 25,5 %
Obsah kakaového másla 34-36...
Kód: 01011805 500
Tip
PASTRY LÍSKOOŘÍŠKOVÝ KRÉM 200g
Krém s chutí lískových oříšků a čokolády.
Snadno roztíratelný tmavý krém.
Vysoká kvalita...
Kód: LISKOORISKOVYKREM200
PASTRY ČOKOLÁDA PREMIUM HOŘKÁ 58%
Hořká čokoláda v malých peckách.
Čokoláda je typická svými medovými až lískooříškovými tóny....
Kód: 01011800 500
CALLEBAUT ICE CHOC GOLD - ČOKOLÁDA NA POLÉVÁNÍ GOLD
100% čokoládová poleva na nanuky a dezerty s výrazným lomem.
Vyrobeno z vysoce kvalitní belgické...
Kód: ICE-42-GOLD-552 250
CALLEBAUT ICE CHOC DARK - ČOKOLÁDA NA POLÉVÁNÍ HOŘKÁ
100% čokoládová poleva na nanuky a dezerty s výrazným lomem.
Vyrobeno z vysoce kvalitní belgické...
Kód: ICE-45-DNV-552 250
PASTRY MLÉČNÁ ČOKOLÁDA PREMIUM 34%
Mléčná čokoláda v malých peckách.
Čokoláda je typická svými medovými a mléčnými tóny....
Kód: 01011795 500
PASTRY DRCENÝ BISQUIT
Drcené sušené palačinky (kousky sušenek Paillete Feuilettine)
Ideální na použítí v cukrařině, například v kombinaci s čokoládou
Kód: DRCENYBISQUIT
PASTRY FÍKY lyofilizované 50 g
Plátky mrazem sušených fíků.
Ideální na dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.
Lyofilizace:
Je proces, při kterém produkt...
Kód: LYOFIKY
NÁPLŇ S KŘUPINKAMI CARAMEL FLEUR DE SEL - slaný karamel.
Vysoce kvalitní pasta na bázi bílé čokolády se slaným karamelem a křupavými kousky jemně pomletých...
Kód: 01011173 250
SOSA - TEXTURA ALBUMINA (sušený vaječný bílek)
Textura Albumina je vyrobena čistě z vaječných bílků.
Albumina zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky....
Kód: PASTRYALBUMIN
OCHUCOVACÍ PASTA KARAMEL 200g
Ochucovací pasta s obsahem karamelu.
Pasta je vyrobena z kvalitních surovin.
Dávkování 40-50 g na 1 kg krému.
Kód: KARAMEL 200
PASTRY POLEVA PREMIUM bílá
Vysoce kvalitní bílá poleva v peckách vhodná pro všechny cukrářské účely.
Dlouhotrvající lesklý efekt...
Kód: 01010222 500
DARK CHOCOLATE CHUNKS
Nepravidlené kousky hořké čokolády.
Kousky čokolády jsou stabilní při pečení.
Skvělé pro použití v muffinech, cookie sušenkách nebo v croissantech....
Kód: 01510661 100
Novinka
DEKORACE- BRONZOVÝ BISQUIT
Křupavé bronzové bisquit kousky vhodné k dekorování Vašich cukrářských výrobků.
Barva: bronzová
Kód: BRONZOVYBISQUIT
OCHUCOVACÍ PASTA PISTÁCIE 99%
Ochucovací pasta z kvalitních pražených pistácií.
Pasta je vyrobena z kvalitních surovin.
Dávkování 90-120 g na 1 kg...
Kód: PISTACIE99
OCHUCOVACÍ PASTA VIŠEŇ 200g
Ochucovací pasta s obsahem višní.
Pasta je vyrobena z kvalitních surovin.
Dávkování 50-70 g na 1 kg krému.
Kód: VISEN 200
Akce
Valentýn
PASTRY CRISPEARLS - KŘUPINKY V ČOKOLÁDĚ RUBY CALLEBAUT 160 g
Malé lesklé čokoládové křupinky v ruby čokoládě s křupavým opečeným sušenkovým jádrem....
Kód: KRUPINKYRUBY
WHITE CHOCOLATE CHUNKS
Termostabilní kousky bílé čokolády.
Kousky čokolády jsou stabilní při pečení.
Skvělé pro použití v muffinech, cookie sušenkách nebo...
Kód: 01510663 100
PASTRY BÍLÁ ČOKOLÁDA 32/34
Bílá čokoláda v malých peckách.
Obsah kakaových součástí minimálně: 25%
Obsah kakaového másla: 33,1%...
Kód: 01011813 500
PASTRY MARACUJA lyofilizovaná 50g
Kousky mrazem sušené maracuji.
Ideální na dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.
Lyofilizace:
Je proces, při kterém produkt suší...
Kód: LYOMARACUJA
PASTRY ČOKOLÁDA hořká
Hořká čokoláda v malých peckách.
Střední tekutost.
Obsah kakaových součástí minimálně: 51,5%
Obsah kakaového másla:...
Kód: 01011808 500
PASTRY PEKANOVÉ OŘECHY 100g
Vysoce kvaltní pekanové ořechy natural.
Ideální na dekoraci, cukrářskou výrobu či kozumaci.
Kód: PEKANOVE100
Stránka 1 z 3 -
122 položek celkem