Pastry, s.r.o.
PEKTIN NHX
Novinka ve světě cukrařiny - vylepšená verze pektinu NH!*
Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky.
Může být...
Kód: PEKTIN50
GLUKÓZOVÝ SIRUP
Tekutý glukózový sirup.
Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu.
Hustý, homogenní sladký sirup.
Zlepšuje trvanlivost...
Kód: PASTRYGLUKOZA
KAKAOVÉ MÁSLO v PECKÁCH
Přírodní 100% čisté kakaové máslo.
Kakaové máslo je přírodní rostlinný tuk nažloutlé barvy.
Vyrábí se...
Kód: 01011410
TONKA FAZOLE
Tonka fazole jsou vhodné na dochucování krémů, zmrzlin či omáček.
Tonka boby pochází ze stromu Slivoň obecný, který roste především v Jižní...
Kód: TONKA 10
PASTRY MANDLOVÁ MOUKA ideální na makronky
Vysoce kvalitní jemná mandlová moučka používaná profeionály po celém světě.
Moučka je umleta z loupaných a...
Kód: MANDLOVAMOUKA
PASTRY FOLIE NA ČOKOLÁDU ELASTICKÁ
Fólie na čokoládu pro tvorbu čokoládových dekorací.
Rozměry: 60x40 cm
Tloušťka: 120 micron
Barva: průhledná
Počet ks v...
Kód: FOLIECOKOLADA
INVERTNÍ CUKR - tekutá forma
Invertní cukr tekutý.
Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství.
Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...
Kód: PASTRYINVERT
SÁČEK JEDNORÁZOVÝ H40
Jednorázové čiré cukrářské sáčky vyrobené z polyethylenu.
Tloušťka 80 mikronů.
Délka: 40 cm
Materiál: polyethylen...
Kód: PASTRYROLLH40
PASTRY PRALINE LÍSKOVÝ OŘÍŠEK 50% 200g
Jemná lískooříšková praline pasta.
50% pražených kvalitních lískových ořechů
Použití:...
Kód: PRALINE200
MLÉČNÝ KARAMEL- TOFFEE
Po nahřátí je ideální na polévání dortu, při pokojové teplotě jako náplň.
Vlastnosti výrobku:
Vysoce lesklá poleva světle...
Kód: TOFFEEKARAMEL
Čokoláda VELVET - bílá 32%
Nejjemnější bílá belgická čokoláda.
Intenzivní chuť čerstvého mléka a smetany.
Méně sladká chuť....
Kód: VELVET1000
PASTRY MANDLOVÁ MOUKA ideální na makronky
Vysoce kvalitní jemná mandlová moučka používaná profeionály po celém světě.
Moučka je umleta z loupaných a...
Kód: CALIFORNIA MOLIDA REP.1
SÁČEK JEDNORÁZOVÝ H55
Jednorázové čiré cukrářské sáčky vyrobené z polyethylenu.
Tloušťka 80 mikronů.
Délka: 55 cm
Materiál: polyethylen...
Kód: PASTRYROLLH55
PASTRY KRÉM S CHUTÍ PISTÁCIE
Vysoce kvalitní roztíratelný krém s příchutí pistácie.
Obsah pistácií 15%.
Vysoká kvalita výrobku a...
Kód: KREMPISTACIE
OCHUCOVACÍ PASTA PISTÁCIE 100%
Ochucovací pasta z kvalitních pražených pistácií.
Pasta je vyrobena z kvalitních surovin.
Dávkování 90-120 g na 1 kg...
Kód: PISTACIE 200
Hobliny z hořké čokolády MIKRO
Dekorační tmavě hnědé mikro hoblinky z belgické hořké čokolády.
Hmotnost: 80 g
Délka: 9 mm
Šířka: 5 mm...
Kód: E001380
PASTRY KŘUPINKY MIX 160g
Malé lesklé čokoládové křupinky v hořké, mléčné a bílé čokoládě s křupavým sušenkovým jádrem.
Díky těmto...
Kód: KRUPINKYMIX
FONDANT
Fondán je hotová cukrová poleva vhodná pro cukrářské a pekařské výrobky.
Výrobek má jemnou strukturu.
Není potřeba již přidávat vodu....
Kód: PASTRYFONDANT
Hobliny z mléčné čokolády MIKRO
Dekorační hnědé mikro hoblinky z belgické mléčné čokolády.
Hmotnost: 80 g
Délka: 9 mm
Šířka: 5...
Kód: E007080
PASTRY OCHUCOVACÍ PASTA MALINA 200g
Ochucovací malinová pasta určená přímo na použití v cukrařině.
Pasta je vyrobena z kvalitních surovin.
Dávkování 60-90 g na 1 kg...
Kód: PASTRY MALINA 200
PASTRY MINI MARSHMALLOW 100g
Mini marshmallows v praktickém 100g balení.
Vhodné na dekoraci palačinek, dezertů či na horkou čokoládu.
Kód: MINIMARSHMALLOW
Hobliny z bílé čokolády MIKRO
Dekorační bílé mikro hoblinky z belgické bílé čokolády.
Hmotnost: 80 g
Délka: 9 mm
Šířka: 5...
Kód: E015880
OCHUCOVACÍ PASTA MANGO 200g
Ochucovací pasta s obsahem manga.
Pasta je vyrobena z kvalitních surovin.
Dávkování 50-70 g na 1 kg krému.
Kód: MANGO 200
TEXTURA CREMOR TARTAR-VINNÝ KÁMEN
Vinný kámen se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva
Cremor tartar je emulgátor, který usnadňuje sjednocení...
Kód: VINNYKAMEN50
PASTRY DEXTRÓZA
Dextróza v prášku.
Výrobek je vhodný pro použití při zmrzlinové výrobě.
Zlepšuje trvanlivost a konzistenci připravované zmrzliny.
Kód: PASTRYDEXTROZA
PASTRY DRCENÝ BISQUIT
Drcené sušené palačinky (kousky sušenek Paillete Feuilettine)
Ideální na použítí v cukrařině, například v kombinaci s čokoládou
Kód: DRCENYBISQUIT
SOSA - TEXTURA ALBUMINA (sušený vaječný bílek)
Textura Albumina je vyrobena čistě z vaječných bílků.
Albumina zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky....
Kód: PASTRYALBUMIN
MYCRYO - KAKAOVÉ MÁSLO v PRÁŠKU
Přírodní 100% čisté kakaové máslo.
Toto kakaové máslo v prášku s sebou přináší mnoho nových...
Kód: PASTRYMYCRYO
PASTRY KAKAO PREMIUM 20/22 500g
Vysoce kvalitní prémiové kakao s intenzivní čokoládovou chutí.
Obsahuje 20 - 22 % kakaového másla.
Jemnost: 98,8 %.
Vyjímečné kakao...
Kód: KAKAO2022
PASTRY DEKORACE- ZLATÝ PLÁTEK
Plátky zlata vhodné k dekorování Vašich cukrářských výrobků.
Plátky si můžete libovolně přizpůsobit dle Vámi...
Kód: ZLATOPLATEK
PASTRY ČOKOLÁDA PREMIUM HOŘKÁ 58%
Hořká čokoláda v malých peckách.
Čokoláda je typická svými medovými až lískooříškovými tóny....
Kód: 01011800 500
OCHUCOVACÍ PASTA PISTÁCIE s kousky ořechů 200g
Ochucovací pasta s obsahem pistácií.
Pasta je vyrobena z kvalitních surovin.
Dávkování 50-70 g na 1 kg...
Kód: PISTACIE GR 200
OCHUCOVACÍ PASTA KOKOS 200g
Ochucovací pasta s obsahem kokosu.
Pasta je vyrobena z kvalitních surovin.
Dávkování 70-100 g na 1 kg krému.
Kód: KOKOS 200
PASTRY HOŘKÁ ČOKOLÁDA PREMIUM 72% 40/42
Hořká čokoláda v malých peckách.
Čokoláda je typická svými medovými tóny.
Přírodní vanilkový...
Kód: 01011792 500
ISOMALT 500g
Cukr vhodný na tvorbu dekorací.
Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem.
Po rozpuštění je...
Kód: ISOMALT
OCHUCOVACÍ PASTA VIŠEŇ 200g
Ochucovací pasta s obsahem višní.
Pasta je vyrobena z kvalitních surovin.
Dávkování 50-70 g na 1 kg krému.
Kód: VISEN 200
PASTRY ČOKOLÁDA PREMIUM BÍLÁ 25.5%
Bílá čokoláda v malých peckách.
Obsah kakaových součástí minimálně: 25,5 %
Obsah kakaového másla 34-36...
Kód: 01011805 500
PASTRY - DRCENÉ KAKAOVÉ BOBY
Drcené kakaové boby vhodné pro použití v cukrářské výrobě nebo k přímé konzumaci
Ideální na dekorace dezertů...
Kód: DRCENEBOBY
PASTRY FÍKY lyofilizované 50 g
Plátky mrazem sušených fíků.
Ideální na dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.
Lyofilizace:
Je proces, při kterém produkt...
Kód: LYOFIKY
ČOKOLÁDA POWER MLÉČNÁ 40,7%
Delikátně mléčná čokoláda se silnou kakaovou chutí a nižším obsahem cukru.
Univerzální použití čokolády....
Kód: POWERMLECNA
KRÉM DONATELLO - kokosový krém s oplatkami
Krém s chutí bílé čokolády, kokosu a velkými kousky oplatek.
Snadno roztíratelný bílý krém....
Kód: DONATELLO250
DEKORACE- BRONZOVÝ BISQUIT
Křupavé bronzové bisquit kousky vhodné k dekorování Vašich cukrářských výrobků.
Barva: bronzová
Kód: BRONZOVYBISQUIT
MILK CHOCOLATE CHUNKS
Nepravidlené kousky mléčné čokolády.
Kousky čokolády jsou stabilní při pečení.
Skvělé pro použití v muffinech, cookie sušenkách nebo v...
Kód: MILKCHUNKS100
OCHUCOVACÍ PASTA VANILKA žlutá 200g
Ochucovací pasta s obsahem vanilky.
Pasta je vyrobena z kvalitních surovin.
Dávkování 50 g na 1 kg krému.
Kód: VANILKAZLUTA
CALLEBAUT ICE CHOC GOLD - ČOKOLÁDA NA POLÉVÁNÍ GOLD
100% čokoládová poleva na nanuky a dezerty s výrazným lomem.
Vyrobeno z vysoce kvalitní belgické...
Kód: ICE-42-GOLD-552 250
PASTRY MLÉČNÁ ČOKOLÁDA PREMIUM 34%
Mléčná čokoláda v malých peckách.
Čokoláda je typická svými medovými a mléčnými tóny....
Kód: 01011795 500
DARK CHOCOLATE CHUNKS
Nepravidlené kousky hořké čokolády.
Kousky čokolády jsou stabilní při pečení.
Skvělé pro použití v muffinech, cookie sušenkách nebo v croissantech....
Kód: 01510661 100
OCHUCOVACÍ PASTA LÍSKOVÝ OŘÍŠEK 100%
Ochucovací pasta z kvalitních pražených lískových oříšků.
Pasta je vyrobena z kvalitních surovin....
Kód: ORISEK 200
Stránka 1 z 3 -
124 položek celkem