Želatina, textury a cukry

Nejprodávanější

PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
Skladem
Kód: 9520
 
38 Kč
Návrh%20bez%20názvu 6
PASTRY GLUKÓZA TEKUTÁ 200g
Skladem
Kód: 300400
 
37 Kč
bily prasek h
PASTRY AGAR 50g
Skladem
Kód: 300486
 
58 Kč
Návrh%20bez%20názvu 6
 
59 Kč
PASTRY TEXTURA EMULGÁTOR CITRUSOVÝ 50g
 
79 Kč
PASTRY KADAYIF NEW - KŘUPAVÉ NITKY 100g
 
99 Kč
Crunchy%20Decoration%20PailleteFeuilletines LR
PASTRY DRCENÝ BISQUIT 500g
Skladem
Kód: 300578
 
309 Kč
66 položek celkem
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
38 Kč

PLÁTKOVÁ ŽELATINA - 12 ks Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky necháte nejdříve nabobtnat ve studeně vodě,...

Kód: 9520
Návrh%20bez%20názvu 6
37 Kč

PASTRY GLUKÓZA TEKUTÁ Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

Kód: 300400
pektin
130 Kč

PEKTIN NHX Novinka ve světě cukrařiny - vylepšená verze pektinu NH!* Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být...

Kód: 300011
bily prasek h
58 Kč

PASTRY AGAR - ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA 100% přírodní surovina získaná z červených mořských řas. Agar má vynikající želírující schopnosti. Agar...

Kód: 300486
Návrh%20bez%20názvu 6
59 Kč

PASTRY INVERTNÍ CUKR - TEKUTÝ Tekutý invertní cukrt. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství. Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...

Kód: 300417
PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ  PEKTIN MEDIUM JAUNE - rapid set 20g
54 Kč

PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN MEDIUM JAUNE - rapid set 20g Želírující textra pektin medium jaune je vhondá především na výrobu džemů. Skvěle funguje v prostředí,...

Kód: JAUNE20
PASTRY TEXTURA EMULGÁTOR CITRUSOVÝ 50g
79 Kč

PASTRY TEXTURA CITRUSOVÝ EMULGÁTOR 50g Emulgátor napomáhá k propojení tuků a vody, tento je vyroben z citrusů s xanthanem. Částečně nahrazuje tukovou složku v potravinách. Alternativa...

Kód: 303531
PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN XOCO X58 (na polevy) 20g
59 Kč

PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN  XOCO X58 (na polevy a mléčné výrobky) 20g Želírující látka, která je používána v čokoládových...

Kód: 303616
PASTRY KADAYIF NEW - KŘUPAVÉ NITKY 100g
Novinka
99 Kč

PASTRY KADAYIF NEW - KŘUPAVÉ NITKY 100g Hotové jemně pražené nitky vhodné na výrobu dubajské čokolády. Ideální jako křupavý element do tabulek, pralinek, dezertů...

Kód: 303661
Crunchy%20Decoration%20PailleteFeuilletines LR
309 Kč

PASTRY DRCENÝ BISQUIT Drcené křupavé palačinky (kousky sušenek Paillete Feuilettine). Ideální na použítí v cukrařině, například v kombinaci s čokoládou.    

Kód: 300578
bily prasek h
49 Kč

KUKUŘIČNÝ ŠKROB Ideální škrob na použití v cukrařině.  

Kód: KAT00001
GLUKÓZOVÝ SIRUP 1,5kg
384 Kč

GLUKÓZOVÝ SIRUP Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

Kód: 48647
bily prasek h
63 Kč

PASTRY ZMRZLINOVÝ ZÁKLAD NEUTRAL FIX Zmrzlinová neutrální báze pro výrobu ovocné i mléčné zmrzliny. Neutrální báze se zahušťujícím...

Kód: 300493
bily prasek h
59 Kč

PASTRY VINNÝ KÁMEN (CREMOR TARTAR) Vinný kámen se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva Cremor tartar je emulgátor, který usnadňuje sjednocení...

Kód: 300523
9400910 42d
359 Kč

ŽELATINA VE SPREJI - FRESCAFRUTTA Neutrální želatina ve spreji. Díky použití spreje se Vám podaří rovnoměrnější a tenčí nános želatiny. Výsledkem je...

Kód: 9400910-42D
kyselina
35 Kč

PASTRY KYSELINA CITRÓNOVÁ 50g Koncentrát kyseliny citronové s neutrální chutí.  Kyselina (okyselovadlo), může nahradit při přípravě citronovou šťávu. Ochucovadlo při...

Kód: 302985
35330 bily prasek h
79 Kč

PASTRY ŽELATINA V PRÁŠKU - HOVĚZÍ (BLOOM 220) Neutrální a bezbarvá a 100% živočišná hovězí želatina. Želatinu můžete použít do studené i teplé kuchyně....

Kód: 302800
INVERTNÍ CUKR 1,4kg
274 Kč

INVERTNÍ CUKR Tekutý invertní cukr. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství. Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě, krémech,...

Kód: 48663
bily prasek h
135 Kč

PASTRY DEXTRÓZA Dextróza v prášku. Výrobek je vhodný pro použití při zmrzlinové výrobě. Zlepšuje trvanlivost a konzistenci připravované zmrzliny.     

Kód: 300394
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 1kg
900 Kč

PLÁTKOVÁ ŽELATINA Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky necháte nejdříve nabobtnat ve studeně vodě poté...

Kód: 9202 EWALD
bily prasek h
72 Kč

NEVE - NEVLHNOUCÍ CUKR Nevlhnoucí cukr, který je vhodný k dekoraci cukrářských výrobků. Výrobek je připraven k použití. Vzhled: bílá...

Kód: 125
KING SPRAY (OLEJ VE SPREJI) 500ml
128 Kč

KING SPRAY Nepřilnavý olej ve spreji pro vymazávání forem před pečením. Rychlý a snadný způsob vymazání formy. Bez chuti a zápachu. Díky výrobku King Spray...

Kód: 01200545
bily prasek h
365 Kč

PASTRY STŘEDOMOŘSKÝ JOGURT V PRÁŠKU (YOPOL) Středomořský jogurt v práškové formě. Dávkování: 50g/kg

Kód: 301315
bily prasek h
119 Kč

PASTRY XANTAN - ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA Textura je využívána především s vodou a tekutinami s obsahem vody >80%. Lze ji přidat do omáček, polévek, sirupů.  ...

Kód: 301896
PEKTIN FRUIT NH 500g
1 269 Kč

PEKTIN FRUIT NH Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být použit do dření a ovocných džusů, směsi...

Kód: 48667
bily prasek h
265 Kč

PASTRY ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je...

Kód: 300424
bily prasek h
100 Kč

PASTRY GLUKÓZA V PRÁŠKU Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Zlepšuje trvanlivost výrobku. Zvláčňuje krémy. Zabraňuje vysychání...

Kód: 301223
PASTRY KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PEČIVA 100g
25 Kč

PASTRY KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PEČIVA Kypřidlo používané ke zvětšení objemu a odlehčení textury pečiva. Dávkování: 20-40g na 1kg mouky.  

Kód: PRASEKDOPECIVA100
bily prasek h
79 Kč

PASTRY ŽELATINA V PRÁŠKU - VEPŘOVÁ Neutrální a bezbarvá 100% živočišná vepřová želatina. Lze ji zamrazit. Želatinu rozpouštějte při teplotě 45°C. Síla:...

Kód: 300479
PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN JAUNE - SLOW SET 20g
59 Kč

PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN JAUNE - SLOW SET 20g Želírující textura a zahušťovadlo z citrusů, vhodné k výrobě paté de fruit a náplních vhodných k...

Kód: 303630
SOSA ALBUMIN (SUŠENÝ VAJEČNÝ BÍLEK) 500g
1 369 Kč

SOSA ALBUMIN (SUŠENÝ VAJEČNÝ BÍLEK) Textura Albumin vyrobená čistě z vaječných bílků. Albumin zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky. Produkty...

Kód: 38461
5xhjes7d
Partnerský prodej
89 Kč

ŠUFAN BŘEZOVÝ CUKR XYLITOL Alternativní sladidlo z březové kůry, který mohou i diabetici. Vhodné ke slazení nápojů jako je káva, čaje, domácí limonády nebo...

Kód: C 62
kokoscukr
124 Kč

KOKOSOVÝ CUKR 400g Kokosový cukr je skvělou alternativou k běžnému bílému cukru. Oproti klasickému cukru obsahuje cenné látky a je výživný Má jemnou...

Kód: BIOKOKOSCUKR
bily prasek h
499 Kč

PASTRY ALBUMIN (SUŠENÝ VAJEČNÝ BÍLEK) Textura Albumin vyrobena čistě z vaječných bílků. Albumin zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky. Produkty...

Kód: 300646
bily prasek h
AGAR 1kg
Skladem
1 009 Kč

ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA AGAR - AGAR 800 Agar má vynikající želírující schopnosti. Agar rozpustíte ve vroucí vodě, ve studené vodě je nerozpustný....

Kód: A1206
ALMECO CUKR GRANULOVANÝ NEROZPUSTNÝ  1000g
156 Kč

ALMECO CUKR GRANULOVANÝ NEROZPUSTNÝ Charakteristicky tvarovaný cukr. Vyrobený z granulovaného extra bílého cukru navhlčením, stlačením, drcením a zráním....

Kód: 00006 1000
GLUKÓZA V PRÁŠKU 33DE  0,5kg
213 Kč

GLUKÓZA V PRÁŠKU 33DE Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Zlepšuje trvanlivost výrobku. Zvláčňuje krémy. Zabraňuje vysychání...

Kód: 39464
NEVE - NEVLHNOUCÍ CUKR 2kg
NEVE - NEVLHNOUCÍ CUKR 2kg
Momentálně nedostupné
282 Kč

NEVE - NEVLHNOUCÍ CUKR Nevlhnoucí cukr, který je vhodný k dekoraci cukrářských výrobků. Výrobek je připraven k použití. Vzhled: bílá...

Kód: 166
Přírodní%20hnědý%20cukr%20 %20reunion
35 Kč

HNĚDÝ CUKR Kvalitní hnědý cukr.

Kód: CUKR HNEDY
PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ VEGETAL GELLING 50g
Akce
149 Kč

TEXTURA VEGETAL GELLING Želírující látka rostlinného původu. Textura je směsí karagenanu a karubinu. Želíruje od teploty 60°C. Vzhled: bílý jemný...

Kód: 302077
Návrh%20bez%20názvu 4
83 Kč

VANILÍNOVÝ CUKR Krupicový cukr s vanilínovým aroma.

Kód: CUKR VANIL
XANTANA GUM SOSA zahušťující textura 500g
829 Kč

SOSA - TEXTURA ZAHUŠŤUJÍCÍ XANTANA GUM Textura je využívána především s vodou a tekutinami s obsahem vody >80%. Lze ji přidat do omáček, polévek, sirupů.  ...

Kód: 38696/48642
PASTRY PROESPUMA COLD 50g
57 Kč

PASTRY PROESPUMA COLD Proespuma cold je stabilizátor, se kterým můžete připravit pěnu za studena. Rostlinného původu. Barva: bílý prášek Dávkování: 50-100g/kg...

Kód: 302978
bily prasek h
450 Kč –44 %
249 Kč

PASTRY ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA - GOMA GARROFÍ - MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST 17.04.2025 Goma Garrofí je používána jako zahušťovadlo a stabilizátor. Goma Garrofí je...

Kód: 301889
PCB SORBITOL 1kg
446 Kč

PCB SORBITOL Bílý prášek vhodný jako umělé sladidlo i zahušťovadlo. Sorbitol díky jeho vlastnosti vázat vodu lze také použít při výrobě pralinek pro...

Kód: 060624
145145frutek
230 Kč

FRUTEK - ZAHUŠŤUJÍCÍ POSYP Zahušťující posyp na ovoce. Frutek má jedinečnou schopnost zadržet šťávy v ovoci, čímž zabrání rozmočení korpusů a...

Kód: 145145FRUTEK
HOVĚZÍ ŽELATINA 220 BLOOM 750g
818 Kč

HOVĚZÍ ŽELATINA 220 BLOOM Neutrální a bezbarvá a 100% živočišná hovězí želatina. Želatinu můžete použít do studené i teplé kuchyně. 220 Bloom (zlatá). Chuť:...

Kód: 48655
SOSA SÓJOVÝ LECITIN - EMULGÁTOR 400g
783 Kč

SOSA SÓJOVÝ LECITIN - EMULGÁTOR Sójový lecitin je emulgátor, který usnadňuje sjednocení molekul vody a molekul tuku. Tato vazba umožňuje vstup vzduchu do past, pěn, různých mousse...

Kód: 48644
Nahoru
Další produkty
doprava
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz