Želatina, textury a cukry
Nejprodávanější

PASTRY KADAYIF - KŘUPAVÉ NITKY 250g Hotové jemně pražené nitky vhodné na výrobu dubajské čokolády. Ideální jako křupavý element do tabulek, pralinek, dezertů Vhodné...

PLÁTKOVÁ ŽELATINA - 12 ks Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky necháte nejdříve nabobtnat ve studeně vodě,...

PASTRY GLUKÓZA TEKUTÁ Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

PASTRY TEXTURA CITRUSOVÝ EMULGÁTOR 50g Emulgátor napomáhá k propojení tuků a vody, tento je vyroben z citrusů s xanthanem. Částečně nahrazuje tukovou složku v potravinách. Alternativa...

PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN MEDIUM JAUNE - rapid set 20g Želírující textra pektin medium jaune je vhondá především na výrobu džemů. Skvěle funguje v prostředí,...

PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN XOCO X58 (na polevy a mléčné výrobky) 20g Želírující látka, která je používána v čokoládových...

ŠUFAN BŘEZOVÝ CUKR XYLITOL Alternativní sladidlo z březové kůry, který mohou i diabetici. Vhodné ke slazení nápojů jako je káva, čaje, domácí limonády nebo...