Momentálně je náš provoz omezem vzhledem k Vánocům, objednávky budeme opět expedovat od pondělí 29.12.2025. V případě dotazů nás můžete kontaktovat přes e-mail info@pastry.cz.

Želatina, textury a cukry

Vybírejte z kvalitních cukrářských textur, jako například nejpoužívanější Pektin NHX, plátkové želatiny, glukózy a další. V nabídce najdete také mnoho želírujících látek přírodního původu (agar), nejrůznějších druhů cukru nebo třeba zahušťující látky typu Xantan.

Nejprodávanější

PASTRY GLUKÓZA TEKUTÁ 200g
Skladem
Kód: 300400
 
37 Kč
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
Skladem
Kód: 9520
 
38 Kč

Řazení produktů

64 položek celkem

Výpis produktů

Návrh%20bez%20názvu 6
@jakovbavlnce
37 Kč

PASTRY GLUKÓZA TEKUTÁ Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

Kód: 300400
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
@jakovbavlnce
38 Kč

PLÁTKOVÁ ŽELATINA - 12 ks Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky necháte nejdříve nabobtnat ve studeně vodě,...

Kód: 9520
pektin
@jakovbavlnce Prémiová kvalita
109 Kč

PEKTIN NHX Novinka ve světě cukrařiny - vylepšená verze pektinu NH!* Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být...

Kód: 300011
PASTRY KADAYIF - KŘUPAVÉ NITKY 100g
79 Kč

PASTRY KADAYIF NEW - KŘUPAVÉ NITKY 100g Hotové jemně pražené nitky vhodné na výrobu dubajské čokolády. Ideální jako křupavý element do tabulek, pralinek, dezertů...

Kód: 303661
Návrh%20bez%20názvu 6
@jakovbavlnce
50 Kč

PASTRY INVERTNÍ CUKR - TEKUTÝ Tekutý invertní cukrt. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství. Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...

Kód: 300417
bily prasek h
@jakovbavlnce
71 Kč

PASTRY AGAR - ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA 100% přírodní surovina získaná z červených mořských řas. Agar má vynikající želírující schopnosti. Agar...

Kód: 300486
Crunchy%20Decoration%20PailleteFeuilletines LR
@jakovbavlnce
PASTRY DRCENÝ BISQUIT 500g
Momentálně nedostupné
324 Kč

PASTRY DRCENÝ BISQUIT Drcené křupavé palačinky (kousky sušenek Paillete Feuilettine). Ideální na použítí v cukrařině, například v kombinaci s čokoládou.    

Kód: 300578
bily prasek h
72 Kč

NEVE - NEVLHNOUCÍ CUKR Nevlhnoucí cukr, který je vhodný k dekoraci cukrářských výrobků. Výrobek je připraven k použití. Vzhled: bílá...

Kód: 125
KING SPRAY (OLEJ VE SPREJI) 500ml
128 Kč

KING SPRAY Nepřilnavý olej ve spreji pro vymazávání forem před pečením. Rychlý a snadný způsob vymazání formy. Bez chuti a zápachu. Díky výrobku King Spray...

Kód: 01200545
GLUKÓZOVÝ SIRUP 1,5kg
384 Kč

GLUKÓZOVÝ SIRUP Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

Kód: 48647 VAL
bily prasek h
72 Kč

PASTRY VINNÝ KÁMEN (CREMOR TARTAR) Vinný kámen se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva Cremor tartar je emulgátor, který usnadňuje sjednocení...

Kód: 300523
bily prasek h
140 Kč

PASTRY DEXTRÓZA Dextróza v prášku. Výrobek je vhodný pro použití při zmrzlinové výrobě. Zlepšuje trvanlivost a konzistenci připravované zmrzliny.     

Kód: 300394
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 1kg
900 Kč

PLÁTKOVÁ ŽELATINA Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky necháte nejdříve nabobtnat ve studeně vodě poté...

Kód: 9202 EWALD
bily prasek h
49 Kč

KUKUŘIČNÝ ŠKROB Ideální škrob na použití v cukrařině.  

Kód: KAT00001
35330 bily prasek h
80 Kč

PASTRY ŽELATINA V PRÁŠKU - HOVĚZÍ (BLOOM 220) Neutrální a bezbarvá a 100% živočišná hovězí želatina. Želatinu můžete použít do studené i teplé kuchyně....

Kód: 302800
PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN JAUNE - SLOW SET 20g
59 Kč

PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN JAUNE - SLOW SET 20g Želírující textura a zahušťovadlo z citrusů, vhodné k výrobě paté de fruit a náplních vhodných k...

Kód: 303630
kyselina
35 Kč

PASTRY KYSELINA CITRÓNOVÁ 50g Koncentrát kyseliny citronové s neutrální chutí.  Kyselina (okyselovadlo), může nahradit při přípravě citronovou šťávu. Ochucovadlo při...

Kód: 302985
bily prasek h
442 Kč

PASTRY ALBUMIN (SUŠENÝ VAJEČNÝ BÍLEK) Textura Albumin vyrobena čistě z vaječných bílků. Albumin zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky. Produkty...

Kód: 300646
bily prasek h
119 Kč

PASTRY XANTAN - ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA Textura je využívána především s vodou a tekutinami s obsahem vody >80%. Lze ji přidat do omáček, polévek, sirupů.  ...

Kód: 301896
INVERTNÍ CUKR 1,4kg
INVERTNÍ CUKR 1,4kg
Momentálně nedostupné
205 Kč

INVERTNÍ CUKR Tekutý invertní cukr. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství. Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě, krémech,...

Kód: 48663 VAL
L9xdi8UA
34 Kč

PME - GLYCERIN Potravinářský glycerin. Glycerin je nepostradatelný pomocník v moderní cukrařině. Pomáhá udržet vlhkost v krémech, korpusech, fondánu i polevách,...

Kód: GL200
NEVE - NEVLHNOUCÍ CUKR 2kg
282 Kč

NEVE - NEVLHNOUCÍ CUKR Nevlhnoucí cukr, který je vhodný k dekoraci cukrářských výrobků. Výrobek je připraven k použití. Vzhled: bílá...

Kód: 166
bily prasek h
265 Kč

PASTRY ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je...

Kód: 300424
9400910 42d
359 Kč

ŽELATINA VE SPREJI - FRESCAFRUTTA Neutrální želatina ve spreji. Díky použití spreje se Vám podaří rovnoměrnější a tenčí nános želatiny. Výsledkem je...

Kód: 9400910-42D
PEKTIN FRUIT NH 500g
PEKTIN FRUIT NH 500g
Momentálně nedostupné
887 Kč

PEKTIN FRUIT NH Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být použit do dření a ovocných džusů, směsi...

Kód: 48667 VAL
PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ  PEKTIN MEDIUM JAUNE - rapid set 20g
54 Kč

PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN MEDIUM JAUNE - rapid set 20g Želírující textra pektin medium jaune je vhondá především na výrobu džemů. Skvěle funguje v prostředí,...

Kód: JAUNE20
Návrh%20bez%20názvu 4
83 Kč

VANILÍNOVÝ CUKR Krupicový cukr s vanilínovým aroma.

Kód: CUKR VANIL
brioche a b
156 Kč

ALMECO CUKR GRANULOVANÝ NEROZPUSTNÝ Charakteristicky tvarovaný cukr. Vyrobený z granulovaného extra bílého cukru navhlčením, stlačením, drcením a zráním....

Kód: A2516
bily prasek h
115 Kč

PASTRY GLUKÓZA V PRÁŠKU Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Zlepšuje trvanlivost výrobku. Zvláčňuje krémy. Zabraňuje vysychání...

Kód: 301223
PASTRY SORBITOL 50g
49 Kč

PASTRY SORBITOL Bílý prášek vhodný jako umělé sladidlo i zahušťovadlo. Sorbitol, díky jeho vlastnosti vázat vodu, lze také použít při výrobě pralinek pro...

Kód: PASTRYSORBITOL
bily prasek h
92 Kč

PASTRY ŽELATINA V PRÁŠKU - VEPŘOVÁ Neutrální a bezbarvá 100% živočišná vepřová želatina. Lze ji zamrazit. Želatinu rozpouštějte při teplotě 45°C. Síla:...

Kód: 300479
SLEVA - PASTRY TEXTURA EMULGÁTOR CITRUSOVÝ
79 Kč

PASTRY TEXTURA CITRUSOVÝ EMULGÁTOR 50g Emulgátor napomáhá k propojení tuků a vody, tento je vyroben z citrusů s xanthanem. Částečně nahrazuje tukovou složku v potravinách. Alternativa...

Kód: 303531
PROESPUMA COLD 700g
576 Kč

PROESPUMA COLD Proespuma cold je stabilizátor, se kterým můžete připravit pěnu za studena. Rostlinného původu. Barva: bílý prášek Dávkování: 50-100g/kg Použití:...

Kód: 48660 VAL
bily prasek h
67 Kč

PASTRY ZMRZLINOVÝ ZÁKLAD NEUTRAL FIX Zmrzlinová neutrální báze pro výrobu ovocné i mléčné zmrzliny. Neutrální báze se zahušťujícím...

Kód: 300493
SOSA SÓJOVÝ LECITIN - EMULGÁTOR 400g
733 Kč

SOSA SÓJOVÝ LECITIN - EMULGÁTOR Sójový lecitin je emulgátor, který usnadňuje sjednocení molekul vody a molekul tuku. Tato vazba umožňuje vstup vzduchu do past, pěn, různých mousse...

Kód: 48644 VAL
PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN XOCO X58 (na polevy) 20g
59 Kč

PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ PEKTIN  XOCO X58 (na polevy a mléčné výrobky) 20g Želírující látka, která je používána v čokoládových...

Kód: 303616
PROESPUMA HOT 500g
PROESPUMA HOT 500g
Momentálně nedostupné
810 Kč

PROESPUMA HOT Proespuma hot je stabilizátor pro přípravu efektu pěny za tepla. Barva: Bílý prášek Dávkování: 50-100g/l  

Kód: 48658 VAL
GLUKÓZA V PRÁŠKU 33DE  0,5kg
215 Kč

GLUKÓZA V PRÁŠKU 33DE Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Zlepšuje trvanlivost výrobku. Zvláčňuje krémy. Zabraňuje vysychání...

Kód: 50053 VAL
vanilkovy cukr almeco
Vánoce Prémiová kvalita
217 Kč

VANILKOVÝ CUKR 1kg Krupicový cukr s vanilkovým prachem.

Kód: VANILKOVYCUKR
VEPŘOVÁ ŽELATINA SOSA v prášku 500g
579 Kč

SOSA - VEPŘOVÁ ŽELATINA - v prášku Neutrální a bezbarvá 100% živočišná vepřová želatina. Lze ji zamrazit. Želatinu rozpouštějte při teplotě 45°C....

Kód: 50738 VAL
ISOMALT 900g
393 Kč

ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je...

Kód: 48662 VAL
Bez názvu
Novinka
160 Kč

KOKOSOVÝ CUKR 500g Kokosový cukr je skvělou alternativou k běžnému bílému cukru. Oproti klasickému cukru obsahuje cenné látky a je výživný Má jemnou...

Kód: KOKOSCUKR500
XANTANA GUM SOSA zahušťující textura 500g
743 Kč

SOSA - TEXTURA ZAHUŠŤUJÍCÍ XANTANA GUM Textura je využívána především s vodou a tekutinami s obsahem vody >80%. Lze ji přidat do omáček, polévek, sirupů.  ...

Kód: 48642 VAL
PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ VEGETAL GELLING 50g
131 Kč

TEXTURA VEGETAL GELLING Želírující látka rostlinného původu. Textura je směsí karagenanu a karubinu. Želíruje od teploty 60°C. Vzhled: bílý jemný...

Kód: 302077
Přírodní%20hnědý%20cukr%20 %20reunion
35 Kč

HNĚDÝ CUKR Kvalitní hnědý cukr.

Kód: CUKR HNEDY
PCB SORBITOL 1kg
446 Kč

PCB SORBITOL Bílý prášek vhodný jako umělé sladidlo i zahušťovadlo. Sorbitol díky jeho vlastnosti vázat vodu lze také použít při výrobě pralinek pro...

Kód: 060624
SOSA ALBUMIN (SUŠENÝ VAJEČNÝ BÍLEK) 500g
1 369 Kč

SOSA ALBUMIN (SUŠENÝ VAJEČNÝ BÍLEK) Textura Albumin vyrobená čistě z vaječných bílků. Albumin zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky. Produkty...

Kód: 48688 VAL
5xhjes7d
Partnerský prodej
99 Kč

ŠUFAN BŘEZOVÝ CUKR XYLITOL Alternativní sladidlo z březové kůry, který mohou i diabetici. Vhodné ke slazení nápojů jako je káva, čaje, domácí limonády nebo...

Kód: C 62

Ovládací prvky výpisu

64 položek celkem
doprava
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz