Želatina, textury a cukry
Nejprodávanější

PLÁTKOVÁ ŽELATINA - 12 ks Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky necháte nejdříve nabobtnat ve studeně vodě,...

PASTRY GLUKÓZA TEKUTÁ Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

PEKTIN NHX Novinka ve světě cukrařiny - vylepšená verze pektinu NH!* Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být...

PASTRY INVERTNÍ CUKR - TEKUTÝ Tekutý invertní cukrt. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství. Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...

SLEVA - PASTRY KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PEČIVA 100g - MIN. TRVANLIVOST 19.08.2025 Kypřidlo používané ke zvětšení objemu a odlehčení textury pečiva....

PASTRY KYSELINA CITRÓNOVÁ 50g Koncentrát kyseliny citronové s neutrální chutí. Kyselina (okyselovadlo), může nahradit při přípravě citronovou šťávu. Ochucovadlo při...

ŠUFAN BŘEZOVÝ CUKR XYLITOL Alternativní sladidlo z březové kůry, který mohou i diabetici. Vhodné ke slazení nápojů jako je káva, čaje, domácí limonády nebo...

PASTRY ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je...

ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je...