CALLEBAUT MYCRYO - KAKAOVÉ MÁSLO V PRÁŠKU 600g

Kód: NCB-HD706-E0-W44
694 Kč / bal 619,60 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
14.10.2024
Možnosti doručení

CALLEBAUT MYCRYO - KAKAOVÉ MÁSLO V PRÁŠKU

 

Přírodní 100% čisté kakaové máslo.

  • Toto kakaové máslo v prášku s sebou přináší mnoho nových výhod v oblasti gastronomie.
  • Na kakaovém másle můžete zdravěji a lépe smažit, protože se nepřipaluje až do teploty 200°C
  • Přináší také nový způsob temperování čokolády a zahušťování krémů.
  • Můžete jej použít také ke zlepšení tekutosti čokolády do fontán nebo fondue.
  • Neobsahuje cholesterol a oproti jiným tukům má značně nižší obsah kalorií.
  • Vyzdvihuje přirozenou chuť suroviny

 

 

Detailní informace

doprava

Detailní popis produktu

Hmotnost: 0,6 kg

Minimální trvanlivost: uvedena na obale.

Složení: kakaové máslo.

 

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:

Energetická hodnota-------------------------------- 3766 kJ/900 kcal

Celkový tuk ------------------------------------------ 100 g

Z toho nasycené mastné kyseliny----------------- 60,2 g

Sacharidy -------------------------------------------- 0 g

Z toho cukry ---------------------------------------- 0 g

Vláknina --------------------------------------------- 0 g

Celkové bílkoviny -----------------------------------0 g

Sůl---------------------------------------------------- 0 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády a kakao
Hmotnost: 0.6 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Barry Callebaut čokolády

Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád  jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.

Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.

 Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.

CALLEBAUT Nadace Cocoa Horizons

"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz