Před použitím krátce prošleháme.
Ingredience na obal smícháme a provaříme. Necháme zchladnout na 80 °C.
Rozdělíme do formy a zmrazíme. Poté použijeme jako vklad.
Rozdělíme do formy a necháme ztuhnout. Nemrazíme! Poté použijeme jako vklad.
Namelaku krátce prošleháme, formu na vajíčko naplníme do poloviny.
Vložíme ovocný vklad. V případě vejce na hniličko zmrzlé pyré napíchneme na jehlu, na 3x ponoříme do želé a ihned vložíme do vejce.
Doplníme zbylou namelakou. Zmrazíme.
Před dekorací prvně rozehřejeme Gold čokoládu.
Vajíčka vyjmeme z formy, napíchneme na špejli a ponoříme do rozehřáte čokolády.
Pomocí kartáčku a karty postříkáme vejce, taktéž rozehřátou mléčnou čokoládou.
Pastry.cz - kvalitní cukrářské potřeby a suroviny pro nadšence i profesionální cukráře.