Nenašli jste, co jste potřebovali? Napište nám na info@pastry.cz ! :)

Želatina, textury a cukry

Nejprodávanější

platkova zelatina 12ks Ewald gelatine
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
Skladem
Kód: 9520
 
34 Kč
(28,10 Kč bez DPH)
thumbnail pastry logo
PASTRY GLUKÓZA tekutá 200g
Skladem
Kód: PASTRYGLUKOZA
 
41 Kč
(35,70 Kč bez DPH)
Pektin na zavařování a želírování
PASTRY PEKTIN NHX 50g
Skladem
Kód: PEKTIN50
 
130 Kč
(113 Kč bez DPH)
PASTRY INVERTNÍ CUKR - tekutý 200g
PASTRY INVERTNÍ CUKR - tekutý 200g
Skladem
Kód: PASTRYINVERT
 
47 Kč
(40,90 Kč bez DPH)
bily prasek h
 
59 Kč
(51,30 Kč bez DPH)
bily prasek h
 
60 Kč
(52,20 Kč bez DPH)
Pastry Agar 50g zelirujici textura
PASTRY AGAR 50g
Skladem
Kód: AGARAGAR
 
149 Kč
(129,60 Kč bez DPH)
sprayking
 
121 Kč
(105,20 Kč bez DPH)
GLUKÓZOVÝ SIRUP SOSA 1,5kg
GLUKÓZOVÝ SIRUP SOSA 1,5kg
Momentálně nedostupné
Kód: 37305
 
268 Kč
(233 Kč bez DPH)
Pastry drceny bisquit 500g kousky susenek Paillete Feuilettine
PASTRY DRCENÝ BISQUIT 500g
Skladem
Kód: DRCENYBISQUIT
 
325 Kč
(282,60 Kč bez DPH)
60 položek celkem
platkova zelatina 12ks Ewald gelatine
28,10 Kč bez DPH
34 Kč

EWALD -PLÁTKOVÁ ŽELATINA Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky necháte nejdříve nabobtnat ve studeně vodě,...

Kód: 9520
thumbnail pastry logo
35,70 Kč bez DPH
41 Kč

GLUKÓZOVÝ SIRUP Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

Kód: PASTRYGLUKOZA
Pektin na zavařování a želírování
113 Kč bez DPH
130 Kč

PEKTIN NHX Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být použit do dření a ovocných džusů, směsi ovoce,...

Kód: PEKTIN50
PASTRY INVERTNÍ CUKR - tekutý 200g
40,90 Kč bez DPH
47 Kč

INVERTNÍ CUKR - tekutá forma Invertní cukr tekutý. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství. Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...

Kód: PASTRYINVERT
bily prasek h
51,30 Kč bez DPH
59 Kč

TEXTURA CREMOR TARTAR-VINNÝ KÁMEN Vinný kámen se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva Cremor tartar je emulgátor, který usnadňuje sjednocení...

Kód: VINNYKAMEN50
bily prasek h
52,20 Kč bez DPH
60 Kč

NEVE Nevlhnoucí cukr, který je vhodný k dekoraci cukrářských výrobků. Výrobek je připraven k použití. Vzhled: bílá prášková směs Vůně a chuť:...

Kód: 125
Pastry Agar 50g zelirujici textura
129,60 Kč bez DPH
149 Kč

ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA AGAR - AGAR 100% přírodní surovina získaná z červených mořských řas. Agar má vynikající želírující schopnosti. Agar...

Kód: AGARAGAR
sprayking
105,20 Kč bez DPH
121 Kč

KING SPRAY Nepřilnavý olej ve spreji pro vymazávání forem před pečením. Rychlý a snadný způsob vymazání formy. Bez chuti a zápachu. Díky výrobku King Spray...

Kód: 01200545
GLUKÓZOVÝ SIRUP SOSA 1,5kg
GLUKÓZOVÝ SIRUP SOSA 1,5kg
Momentálně nedostupné
233 Kč bez DPH
268 Kč

GLUKÓZOVÝ SIRUP Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

Kód: 37305
Pastry drceny bisquit 500g kousky susenek Paillete Feuilettine
282,60 Kč bez DPH
325 Kč

PASTRY DRCENÝ BISQUIT Drcené sušené palačinky (kousky sušenek Paillete Feuilettine) Ideální na použítí v cukrařině, například v kombinaci s čokoládou    

Kód: DRCENYBISQUIT
bily prasek h
215,70 Kč bez DPH
261 Kč

SOSA - TEXTURA ALBUMINA (sušený vaječný bílek) Textura Albumina je vyrobena čistě z vaječných bílků. Albumina zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky....

Kód: PASTRYALBUMIN
GLUKÓZOVÝ SIRUP SOSA 280g
92,20 Kč bez DPH
106 Kč

GLUKÓZOVÝ SIRUP Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

Kód: 38208
bily prasek h
44,50 Kč bez DPH
49 Kč

KUKUŘIČNÝ ŠKROB Ideální škrob na použití v cukrařině.  

Kód: KAT00001
bily prasek h
166,10 Kč bez DPH
191 Kč

ISOMALT 500g Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je...

Kód: ISOMALT
zelatina 1kg Ewald
725,60 Kč bez DPH
878 Kč

EWALD -PLÁTKOVÁ ŽELATINA Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky necháte nejdříve nabobtnat ve studeně vodě...

Kód: 9202
frescafrutta gelee 1
273 Kč bez DPH
314 Kč

FABBRI - FRESCAFRUTTA-želatina ve spreji Neutrální želatina ve spreji. Díky použití spreje se Vám podaří rovnoměrnější a tenčí nános želatiny. Výsledkem je...

Kód: 9400910-42D
00100214 1 3 invertní cukr
207,80 Kč bez DPH
239 Kč

INVERTNÍ CUKR - tekutá forma Invertní cukr tekutý. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství. Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...

Kód: 37110
bily prasek h
77,40 Kč bez DPH
89 Kč

PASTRY DEXTRÓZA Dextróza v prášku. Výrobek je vhodný pro použití při zmrzlinové výrobě. Zlepšuje trvanlivost a konzistenci připravované zmrzliny.     

Kód: PASTRYDEXTROZA
bily prasek h
286,10 Kč bez DPH
329 Kč

PASTRY STŘEDOMOŘSKÝ JOGURT Středomořský jogurt v práškové formě. Dávkování: 50g/kg

Kód: JOGURT200
bily prasek h
42,60 Kč bez DPH
49 Kč

ZMRZLINOVÝ ZÁKLAD NEUTRAL FIX 50g Zmrzlinová neutrální báze pro výrobu ovocné i mléčné zmrzliny. Neutrální báze se zahušťujícím a...

Kód: NEUTRAL FIX50
FRUIT PECTIN B
PEKTIN NH SOSA 500g
Momentálně nedostupné
864,30 Kč bez DPH
994 Kč

SOSA - TEXTURA PECTINE FRUIT NH Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být použit do dření a ovocných...

Kód: 37850
Glukóza
GLUKÓZA v prášku 33DE SOSA 0,5kg
Momentálně nedostupné
129,60 Kč bez DPH
149 Kč

SOSA - GLUKÓZA v prášku 33 DE Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Zlepšuje trvanlivost výrobku. Zvláčňuje krémy. Zabraňuje vysychání...

Kód: 39464
bily prasek h
67 Kč bez DPH
77 Kč

VANILÍNOVÝ CUKR 1kg Krupicový cukr s vanilínovým aroma.

Kód: CUKR VANIL
00200510 00200512 00200517 00200515 c1
875,20 Kč bez DPH
1 059 Kč

SOSA - TEXTURA ALBUMINA (sušený vaječný bílek) Textura Albumina je vyrobena čistě z vaječných bílků. Albumina zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky....

Kód: 38461
GUMA XANTAN
618,30 Kč bez DPH
711 Kč

SOSA - TEXTURA ZAHUŠŤUJÍCÍ XANTANA GUM Textura je využívána především s vodou a tekutinami s obsahem vody >80%. Lze ji přidat do omáček, polévek, sirupů.  ...

Kód: 38696
NEVE NEVLHNOUCÍ CUKR 2kg
199,10 Kč bez DPH
229 Kč

NEVE Nevlhnoucí cukr, který je vhodný k dekoraci cukrářských výrobků. Výrobek je připraven k použití. Vzhled: bílá prášková směs Vůně a chuť:...

Kód: 166
bily prasek h
126,10 Kč bez DPH
145 Kč

PASTRY GLUKÓZA v prášku 33 DE 500g Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Zlepšuje trvanlivost výrobku. Zvláčňuje krémy. Zabraňuje vysychání...

Kód: GLUKOZAVPRASKU
VEPŘOVÁ ŽELATINA SOSA v prášku 500g
507,40 Kč bez DPH
614 Kč

SOSA - VEPŘOVÁ ŽELATINA - v prášku Neutrální a bezbarvá 100% živočišná vepřová želatina. Lze ji zamrazit. Želatinu rozpouštějte při teplotě 45°C....

Kód: 37859
SÓJOVÝ LECITIN
445,20 Kč bez DPH
512 Kč

SOSA - TEXTURA SÓJOVÝ LECITIN Sójový lecitin je emulgátor, který usnadňuje sjednocení molekul vody a molekul tuku. Tato vazba umožňuje vstup vzduchu do past, pěn, různých mousse a...

Kód: 38754
pROESPUMA CALIENTE
PROESPUMA HOT SOSA 500g
Momentálně nedostupné
516,50 Kč bez DPH
625 Kč

SOSA - PROESPUMA HOT Proespuma hot je stabilizátor pro přípravu efektu pěny za tepla. Barva: Bílý prášek Dávkování: 50-100g/L  

Kód: 38973
SORBITOL 1kg
114,90 Kč bez DPH
139 Kč

Sorbitol Bílý prášek vhodný jako umělé sladidlo i zahušťovadlo. Sorbitol díky jeho vlastnosti vázat vodu lze také použít při výrobě pralinek pro jejich...

Kód: 0449/05
riflex powder zelatina v prasku 1kg
520,90 Kč bez DPH
599 Kč

RIFLEX POWDER NEUTRAL Přípravek v prášku pro výrobu neutrální želatiny. Vhodný k potření povrchů ovocných dortů. Výsledkem je jasná a průhledná želatina...

Kód: 01070747
bily prasek h
152,20 Kč bez DPH
175 Kč

FRUTEK Zahušťující posyp na ovoce. Frutek má jedinečnou schopnost zadržet šťávy v ovoci, čímž zabrání rozmočení korpusů a splasknutí ovoce. Výrobek je...

Kód: 145145FRUTEK
bily prasek h
113,90 Kč bez DPH
131 Kč

PASTRY - NATUR EMUL Emulgátor v prášku z citrusů s xanthanem. Částečně nahrazuje tukovou složku v potravinách. Částečně rozpustné v tucích, rozpustný v kapalinách....

Kód: NATUREMUL
02180081 04 01 gelespessa retail
372,20 Kč bez DPH
428 Kč

SOSA - TEXTURA GELESPESSA Želatina přírodního původu, která Vám pomůže výborně absorbovat vodu a minimalizovat oddělování. Textura je využívána především s vodou a...

Kód: 37874
PROESMUPA FRIO A
418,30 Kč bez DPH
481 Kč

SOSA - PROESPUMA COLD Proespuma cold je stabilizátor, se kterým můžete připravit pěnu za studena. Rostlinného původu. Použití: Molekulární kuchyně Moderní gastronomie  

Kód: 38976
Agar agar 700 prirodni zelatina 1kg
AGAR 1kg
Momentálně nedostupné
933,90 Kč bez DPH
1 074 Kč

ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA AGAR - AGAR 700 100% přírodní surovina získaná z červených mořských řas. Agar má vynikající želírující schopnosti....

Kód: 0361/04
fialkový cukr
184,30 Kč bez DPH
212 Kč

SOSA - CUKR S FIALKOVÝM AROMA Ochucený fialový krystalový cukr s fialkovým aroma. Použití: Tento cukr s fialkovým aroma skvěle dozdobí, ale i dochutí...

Kód: 39295
00100540 00100543 00100544 c1
313 Kč bez DPH
360 Kč

ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je možné...

Kód: 39463
GELKRÉM FRIO
240 Kč bez DPH
276 Kč

SOSA - GELCREM COLD Modifikovaný bramborový škrob. Zahušťovadlo, které dodává pokrmům připravených za studena krémovou strukturu. Lze použít jako náhradu za...

Kód: 38674
cremor tartar
621,70 Kč bez DPH
715 Kč

SOSA TEXTURA CREMOR TARTAR-VINNÝ KÁMEN Vinný kámen se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva Cremor tartar je emulgátor, který usnadňuje...

Kód: 37221
Kyselina citronová
332,20 Kč bez DPH
402 Kč

SOSA - KYSELINA CITRONOVÁ (CITRIC ACID) - v prášku Bílý prášek rozpustný v kapalinách. Kyselina (okyselovadlo), může nahradit při přípravě citronovou...

Kód: 37085
Přírodní hnědý cukr reunion
30,40 Kč bez DPH
35 Kč

HNĚDÝ CUKR KORUNNÍ 500g Kvalitní hnědý cukr.

Kód: CUKR HNEDY
Hovězí želatina v prášku
680,20 Kč bez DPH
823 Kč

SOSA - HOVĚZÍ ŽELATINA Neutrální a bezbarvá a 100% živočišná hovězí želatina. Želatinu můžete použít do studené i teplé kuchyně. 220 Bloom Chuť:...

Kód: 38670
gELCREM CALIENTE
451,30 Kč bez DPH
519 Kč

SOSA - GELCREM HOT Rafinovaný kukuřičný škrob. Zahušťovadlo, které dodá za tepla Vašim pokrmům krémovou strukturu. Lze zamrazit. Barva: Bílý...

Kód: 38673
bily prasek h
205,20 Kč bez DPH
236 Kč

PASTRY- TEXTURA GOMA GARROFÍ Goma Garrofí je používána jako zahušťovadlo a stabilizátor. Goma Garrofí je složena z Karubinu.   Dávkování: 5-10g/kg  

Kód: GARROFI
PECTINA XOXO X NAPAGGE
PEKTIN XOCO SOSA na nappage 500g
Momentálně nedostupné
900 Kč bez DPH
1 035 Kč

SOSA - TEXTURA PECTIN XOCO NAPPAGE X58 Želírující látka, která je používána v čokoládových polevách (nappage) a v mléčných výrobcích....

Kód: 38898
GELIFICANTE VEGETAL
525,20 Kč bez DPH
604 Kč

SOSA - TEXTURA VEGETAL GELLING Textura Vegetal gelling je směs karagenanu a karubinu. Textura je rostlinného původu. Želatinu želíruje od 60°C. Dávkování: 50g/l  

Kód: 38678
Nahoru
Další produkty