Želatina, textury a cukry

Nejprodávanější

PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
Skladem
Kód: 9520
 
37 Kč
Návrh bez názvu 6
PASTRY GLUKÓZA TEKUTÁ 200g
Skladem
Kód: 300400
 
41 Kč
bily prasek h
PASTRY PEKTIN NHX 50g
Skladem
Kód: 300011
 
130 Kč
Návrh bez názvu 6
 
39 Kč
KING SPRAY (OLEJ VE SPREJI) 500ml
 
116 Kč
bily prasek h
 
59 Kč
Pastry drceny bisquit 500g kousky susenek Paillete Feuilettine
PASTRY DRCENÝ BISQUIT 500g
Skladem
Kód: 300578
 
289 Kč
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 1kg
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 1kg
Skladem
Kód: 9202
 
821 Kč
bily prasek h
 
58 Kč
AGAR
PASTRY AGAR 50g
Skladem
Kód: 300486
 
129 Kč
49 položek celkem
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
37 Kč

PLÁTKOVÁ ŽELATINA - 12 ks Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky necháte nejdříve nabobtnat ve studeně vodě,...

Kód: 9520
Návrh bez názvu 6
41 Kč

PASTRY GLUKÓZA TEKUTÁ Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

Kód: 300400
bily prasek h
130 Kč

PEKTIN NHX Novinka ve světě cukrařiny - vylepšená verze pektinu NH!* Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být...

Kód: 300011
Návrh bez názvu 6
39 Kč

PASTRY INVERTNÍ CUKR - TEKUTÝ Tekutý invertní cukrt. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství. Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...

Kód: 300417
KING SPRAY (OLEJ VE SPREJI) 500ml
116 Kč

KING SPRAY Nepřilnavý olej ve spreji pro vymazávání forem před pečením. Rychlý a snadný způsob vymazání formy. Bez chuti a zápachu. Díky výrobku King Spray...

Kód: 01200545
bily prasek h
59 Kč

PASTRY VINNÝ KÁMEN (CREMOR TARTAR) Vinný kámen se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva Cremor tartar je emulgátor, který usnadňuje sjednocení...

Kód: 300523
Pastry drceny bisquit 500g kousky susenek Paillete Feuilettine
289 Kč

PASTRY DRCENÝ BISQUIT Drcené křupavé palačinky (kousky sušenek Paillete Feuilettine). Ideální na použítí v cukrařině, například v kombinaci s čokoládou.    

Kód: 300578
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 1kg
821 Kč

PLÁTKOVÁ ŽELATINA Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky necháte nejdříve nabobtnat ve studeně vodě poté...

Kód: 9202
bily prasek h
58 Kč

NEVE - NEVLHNOUCÍ CUKR Nevlhnoucí cukr, který je vhodný k dekoraci cukrářských výrobků. Výrobek je připraven k použití. Vzhled: bílá...

Kód: 125
AGAR
129 Kč

PASTRY AGAR - ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA 100% přírodní surovina získaná z červených mořských řas. Agar má vynikající želírující schopnosti. Agar...

Kód: 300486
GLUKÓZOVÝ SIRUP 1,5kg
404 Kč

GLUKÓZOVÝ SIRUP Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

Kód: 37305
Návrh bez názvu 4
83 Kč

VANILÍNOVÝ CUKR Krupicový cukr s vanilínovým aroma.

Kód: CUKR VANIL
bily prasek h
49 Kč

KUKUŘIČNÝ ŠKROB Ideální škrob na použití v cukrařině.  

Kód: KAT00001
bily prasek h
89 Kč

PASTRY VEPŘOVÁ ŽELATINA V PRÁŠKU Neutrální a bezbarvá 100% živočišná vepřová želatina. Lze ji zamrazit. Želatinu rozpouštějte při teplotě 45°C. Síla:...

Kód: 300479
bily prasek h
135 Kč

PASTRY DEXTRÓZA Dextróza v prášku. Výrobek je vhodný pro použití při zmrzlinové výrobě. Zlepšuje trvanlivost a konzistenci připravované zmrzliny.     

Kód: 300394
bily prasek h
119 Kč

PASTRY XANTAN - ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA Textura je využívána především s vodou a tekutinami s obsahem vody >80%. Lze ji přidat do omáček, polévek, sirupů.  ...

Kód: 301896
ŽELATINA VE SPREJI 800g
349 Kč

ŽELATINA VE SPREJI - FRESCAFRUTTA Neutrální želatina ve spreji. Díky použití spreje se Vám podaří rovnoměrnější a tenčí nános želatiny. Výsledkem je...

Kód: 9400910-42D
NEVE - NEVLHNOUCÍ CUKR 2kg
227 Kč

NEVE - NEVLHNOUCÍ CUKR Nevlhnoucí cukr, který je vhodný k dekoraci cukrářských výrobků. Výrobek je připraven k použití. Vzhled: bílá...

Kód: 166
GLUKÓZOVÝ SIRUP 280g
GLUKÓZOVÝ SIRUP 280g
Momentálně nedostupné
107 Kč

GLUKÓZOVÝ SIRUP Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

Kód: 38208
bily prasek h
59 Kč

PASTRY ZMRZLINOVÝ ZÁKLAD NEUTRAL FIX Zmrzlinová neutrální báze pro výrobu ovocné i mléčné zmrzliny. Neutrální báze se zahušťujícím...

Kód: 300493
PEKTIN FRUIT NH 500g
1 348 Kč

PEKTIN FRUIT NH Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být použit do dření a ovocných džusů, směsi...

Kód: 37850
INVERTNÍ CUKR 1,4kg
288 Kč

INVERTNÍ CUKR Tekutý invertní cukr. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství. Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě, krémech,...

Kód: 37110
bily prasek h
222 Kč

PASTRY ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je...

Kód: 300424
bily prasek h
365 Kč

PASTRY STŘEDOMOŘSKÝ JOGURT V PRÁŠKU (YOPOL) Středomořský jogurt v práškové formě. Dávkování: 50g/kg

Kód: 301315
bily prasek h
79 Kč

PASTRY GLUKÓZA V PRÁŠKU Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Zlepšuje trvanlivost výrobku. Zvláčňuje krémy. Zabraňuje vysychání...

Kód: 301223
VEPŘOVÁ ŽELATINA SOSA v prášku 500g
610 Kč

SOSA - VEPŘOVÁ ŽELATINA - v prášku Neutrální a bezbarvá 100% živočišná vepřová želatina. Lze ji zamrazit. Želatinu rozpouštějte při teplotě 45°C....

Kód: 37859
ÄLBUMIN
515 Kč

PASTRY ALBUMIN (SUŠENÝ VAJEČNÝ BÍLEK) Textura Albumin vyrobena čistě z vaječných bílků. Albumin zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky. Produkty...

Kód: 300646
SOSA ALBUMIN (SUŠENÝ VAJEČNÝ BÍLEK) 500g
1 437 Kč

SOSA ALBUMIN (SUŠENÝ VAJEČNÝ BÍLEK) Textura Albumin vyrobená čistě z vaječných bílků. Albumin zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky. Produkty...

Kód: 38461
FRUTEK - ZAHUŠŤUJÍCÍ POSYP 1kg
230 Kč

FRUTEK - ZAHUŠŤUJÍCÍ POSYP Zahušťující posyp na ovoce. Frutek má jedinečnou schopnost zadržet šťávy v ovoci, čímž zabrání rozmočení korpusů a...

Kód: 145145FRUTEK
GLUKÓZA V PRÁŠKU 33DE  0,5kg
224 Kč

GLUKÓZA V PRÁŠKU 33DE Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Zlepšuje trvanlivost výrobku. Zvláčňuje krémy. Zabraňuje vysychání...

Kód: 39464
bily prasek h
138 Kč

PASTRY TEXTURA EMULGÁTOR - NATUR EMUL  Emulgátor v prášku z citrusů s xanthanem. Částečně nahrazuje tukovou složku v potravinách. Částečně rozpustné v tucích,...

Kód: 301872
HOVĚZÍ ŽELATINA 220 BLOOM 750g
818 Kč

HOVĚZÍ ŽELATINA 220 BLOOM Neutrální a bezbarvá a 100% živočišná hovězí želatina. Želatinu můžete použít do studené i teplé kuchyně. 220 Bloom (zlatá). Chuť:...

Kód: 38670
PROESPUMA HOT 500g
848 Kč

PROESPUMA HOT Proespuma hot je stabilizátor pro přípravu efektu pěny za tepla. Barva: Bílý prášek Dávkování: 50-100g/l  

Kód: 38973
bily prasek h
Novinka
AGAR 1kg
Skladem
1 009 Kč

ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA AGAR - AGAR 800 Agar má vynikající želírující schopnosti. Agar rozpustíte ve vroucí vodě, ve studené vodě je nerozpustný....

Kód: A1206
ISOMALT 900g
417 Kč

ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je...

Kód: 39463
PROESPUMA COLD 700g
605 Kč

PROESPUMA COLD Proespuma cold je stabilizátor, se kterým můžete připravit pěnu za studena. Rostlinného původu. Barva: bílý prášek Dávkování: 50-100g/kg Použití:...

Kód: 38976
KYSELINA CITRONOVÁ 1kg
476 Kč

KYSELINA CITRONOVÁ (CITRIC ACID) - V PRÁŠKU Bílý prášek rozpustný v kapalinách. Kyselina (okyselovadlo), může nahradit při přípravě citronovou šťávu....

Kód: 37085
ALMECO CUKR GRANULOVANÝ NEROZPUSTNÝ  1000g
156 Kč

ALMECO CUKR GRANULOVANÝ NEROZPUSTNÝ Charakteristicky tvarovaný cukr. Vyrobený z granulovaného extra bílého cukru navhlčením, stlačením, drcením a zráním....

Kód: 00006 1000
XANTANA GUM SOSA zahušťující textura 500g
872 Kč

SOSA - TEXTURA ZAHUŠŤUJÍCÍ XANTANA GUM Textura je využívána především s vodou a tekutinami s obsahem vody >80%. Lze ji přidat do omáček, polévek, sirupů.  ...

Kód: 38696
VEGETAL GELING
Akce
149 Kč

TEXTURA VEGETAL GELLING Želírující látka rostlinného původu. Textura je směsí karagenanu a karubinu. Želíruje od teploty 60°C. Vzhled: bílý jemný...

Kód: 302077
Přírodní hnědý cukr reunion
35 Kč

HNĚDÝ CUKR Kvalitní hnědý cukr.

Kód: CUKR HNEDY
VINNÝ KÁMEN SOSA 1kg
VINNÝ KÁMEN SOSA 1kg
Momentálně nedostupné
747 Kč

SOSA TEXTURA CREMOR TARTAR-VINNÝ KÁMEN Vinný kámen se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva Cremor tartar je emulgátor, který usnadňuje...

Kód: 37221
SOSA ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA LOW SUGAR PEKTIN 500g
1 Kč

SOSA ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA LOW SUGAR PEKTIN Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být použit...

Kód: 38895
bily prasek h
450 Kč

PASTRY ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA - GOMA GARROFÍ Goma Garrofí je používána jako zahušťovadlo a stabilizátor. Goma Garrofí je složena z Karubinu. Dávkování:...

Kód: 301889
GELCREM COLD - BRAMBOROVÝ ŠKROB 500g
306 Kč

GELCREM COLD - BRAMBOROVÝ ŠKROB Modifikovaný bramborový škrob. Zahušťovadlo, které dodává pokrmům připravených za studena krémovou strukturu. Lze použít...

Kód: 38674
SOSA SÓJOVÝ LECITIN - EMULGÁTOR 400g
823 Kč

SOSA SÓJOVÝ LECITIN - EMULGÁTOR Sójový lecitin je emulgátor, který usnadňuje sjednocení molekul vody a molekul tuku. Tato vazba umožňuje vstup vzduchu do past, pěn, různých mousse...

Kód: 38754
PCB SORBITOL 1kg
Novinka
446 Kč

PCB SORBITOL Bílý prášek vhodný jako umělé sladidlo i zahušťovadlo. Sorbitol díky jeho vlastnosti vázat vodu lze také použít při výrobě pralinek pro...

Kód: 060624
GELESPESSA - ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA 500g
560 Kč

GELESPESSA - ZAHUŠŤUJÍCÍ TEXTURA Želatina přírodního původu, která Vám pomůže výborně absorbovat vodu a minimalizovat oddělování. Textura je využívána...

Kód: 37874
Nahoru
Další produkty
doprava
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz