PEKTIN NHX
Novinka ve světě cukrařiny - vylepšená verze pektinu NH!*
Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky.
Může být...
INVERTNÍ CUKR - tekutá forma
Invertní cukr tekutý.
Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství.
Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...
TEXTURA CREMOR TARTAR-VINNÝ KÁMEN
Vinný kámen se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva
Cremor tartar je emulgátor, který usnadňuje sjednocení...
FABBRI - FRESCAFRUTTA-želatina ve spreji
Neutrální želatina ve spreji.
Díky použití spreje se Vám podaří rovnoměrnější a tenčí nános želatiny.
Výsledkem je...
SOSA - TEXTURA ALBUMINA (sušený vaječný bílek)
Textura Albumina je vyrobena čistě z vaječných bílků.
Albumina zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky....
KING SPRAY
Nepřilnavý olej ve spreji pro vymazávání forem před pečením.
Rychlý a snadný způsob vymazání formy.
Bez chuti a zápachu.
Díky výrobku King Spray...
ISOMALT 500g
Cukr vhodný na tvorbu dekorací.
Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem.
Po rozpuštění je...
PASTRY Textura zahušťující Xantan 50g
Textura je využívána především s vodou a tekutinami s obsahem vody >80%.
Lze ji přidat do omáček, polévek, sirupů.
...
INVERTNÍ CUKR - tekutá forma
Invertní cukr tekutý.
Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství.
Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...
SOSA - PROESPUMA COLD
Proespuma cold je stabilizátor, se kterým můžete připravit pěnu za studena.
Rostlinného původu.
Použití:
Molekulární kuchyně
Moderní gastronomie
SOSA - TEXTURA ZAHUŠŤUJÍCÍ XANTANA GUM
Textura je využívána především s vodou a tekutinami s obsahem vody >80%.
Lze ji přidat do omáček, polévek, sirupů.
...
SOSA - KYSELINA CITRONOVÁ (CITRIC ACID) - v prášku
Bílý prášek rozpustný v kapalinách.
Kyselina (okyselovadlo), může nahradit při přípravě citronovou...
SOSA - TEXTURA SÓJOVÝ LECITIN
Sójový lecitin je emulgátor, který usnadňuje sjednocení molekul vody a molekul tuku.
Tato vazba umožňuje vstup vzduchu do past, pěn, různých mousse a...
SOSA - TEXTURA ALBUMINA (sušený vaječný bílek)
Textura Albumina je vyrobena čistě z vaječných bílků.
Albumina zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky....
PASTRY - NATUR EMUL
Emulgátor v prášku z citrusů s xanthanem.
Částečně nahrazuje tukovou složku v potravinách.
Částečně rozpustné v tucích, rozpustný v kapalinách....
SOSA - CUKR S FIALKOVÝM AROMA
Ochucený fialový krystalový cukr s fialkovým aroma.
Použití:
Tento cukr s fialkovým aroma skvěle dozdobí, ale i dochutí...
ISOMALT
Cukr vhodný na tvorbu dekorací.
Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem.
Po rozpuštění je možné...
SOSA - TEXTURA AGAR- AGAR
Textura Agar- agar se používá jako želatina.
Je vyráběna z různých druhů řas (červených).
Textura je výjimečná schopností želírovat i při pokojové...
SOSA - GELCREM COLD
Modifikovaný bramborový škrob.
Zahušťovadlo, které dodává pokrmům připravených za studena krémovou strukturu.
Lze použít jako náhradu za...
FRUTEK
Zahušťující posyp na ovoce.
Frutek má jedinečnou schopnost zadržet šťávy v ovoci, čímž zabrání rozmočení korpusů a splasknutí ovoce.
Výrobek je...
Sorbitol
Bílý prášek vhodný jako umělé sladidlo i zahušťovadlo.
Sorbitol díky jeho vlastnosti vázat vodu lze také použít při výrobě pralinek pro jejich...
RIFLEX POWDER NEUTRAL
Přípravek v prášku pro výrobu neutrální želatiny.
Vhodný k potření povrchů ovocných dortů.
Výsledkem je jasná a průhledná želatina...
Na Pastry.cz používáme cookies, aby se Vám u nás co nejpohodlněji a jednoduše nakupovalo. Dalším procházením našeho eshopu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podrobné info naleznete zde.