Nenašli jste, co jste potřebovali? Napište nám na info@pastry.cz ! :)

Želatina, textury a cukry

Nejprodávanější

ewald želatina a
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
Skladem
Kód: 9520
 
34 Kč
(28,10 Kč bez DPH)
bily prasek h
PASTRY DEXTRÓZA 500g
Skladem
Kód: PASTRYDEXTROZA
 
79 Kč
(68,70 Kč bez DPH)
Pektin na zavařování a želírování
PASTRY PEKTIN NH 50g
Skladem
Kód: PEKTIN50
 
130 Kč
(113 Kč bez DPH)
thumbnail pastry logo
PASTRY GLUKÓZA tekutá 200g
Skladem
Kód: PASTRYGLUKOZA
 
41 Kč
(35,70 Kč bez DPH)
Crunchy Decoration PailleteFeuilletines LR
PASTRY DRCENÝ BISQUIT 500g
Skladem
Kód: DRCENYBISQUIT
 
242 Kč
(210,40 Kč bez DPH)
bily prasek h
KUKUŘIČNÝ ŠKROB 400g
Skladem
Kód: KAT00001
 
45 Kč
(39,10 Kč bez DPH)
bily prasek h
ZMRZLINOVÝ ZÁKLAD NEUTRAL FIX 50g
Skladem
Kód: NEUTRAL FIX50
 
49 Kč
(42,60 Kč bez DPH)
Invertní cukr Pastry
PASTRY INVERTNÍ CUKR - tekutý 200g
Skladem
Kód: PASTRYINVERT
 
47 Kč
(40,90 Kč bez DPH)
GLUKÓZOVÝ SIRUP SOSA 280g
GLUKÓZOVÝ SIRUP SOSA 280g
Skladem
Kód: 38208
 
106 Kč
(92,20 Kč bez DPH)
GLUKÓZOVÝ SIRUP SOSA 1,5kg
GLUKÓZOVÝ SIRUP SOSA 1,5kg
Skladem
Kód: 37305
 
242 Kč
(210,40 Kč bez DPH)
62 položek celkem
ewald želatina a
28,10 Kč bez DPH
34 Kč

EWALD -PLÁTKOVÁ ŽELATINA Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích....

Kód: 9520
bily prasek h
68,70 Kč bez DPH
79 Kč

PASTRY DEXTRÓZA Dextróza v prášku. Výrobek je vhodný pro použití při zmrzlinové výrobě. Zlepšuje...

Kód: PASTRYDEXTROZA
Pektin na zavařování a želírování
113 Kč bez DPH
130 Kč

PEKTIN NH Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být použit...

Kód: PEKTIN50
thumbnail pastry logo
35,70 Kč bez DPH
41 Kč

GLUKÓZOVÝ SIRUP Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý,...

Kód: PASTRYGLUKOZA
Crunchy Decoration PailleteFeuilletines LR
210,40 Kč bez DPH
242 Kč

PASTRY DRCENÝ BISQUIT Drcené sušené palačinky (kousky sušenek Paillete Feuilettine) Ideální na použítí v...

Kód: DRCENYBISQUIT
bily prasek h
39,10 Kč bez DPH
45 Kč

KUKUŘIČNÝ ŠKROB Ideální škrob na použití v cukrařině.  

Kód: KAT00001
bily prasek h
42,60 Kč bez DPH
49 Kč

ZMRZLINOVÝ ZÁKLAD NEUTRAL FIX 50g

Kód: NEUTRAL FIX50
Invertní cukr Pastry
40,90 Kč bez DPH
47 Kč

INVERTNÍ CUKR - tekutá forma Invertní cukr tekutý. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a...

Kód: PASTRYINVERT
GLUKÓZOVÝ SIRUP SOSA 280g
92,20 Kč bez DPH
106 Kč

GLUKÓZOVÝ SIRUP Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý,...

Kód: 38208
GLUKÓZOVÝ SIRUP SOSA 1,5kg
210,40 Kč bez DPH
242 Kč

GLUKÓZOVÝ SIRUP Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý,...

Kód: 37305
VEPŘOVÁ ŽELATINA SOSA v prášku 500g
488,40 Kč bez DPH
591 Kč

SOSA - VEPŘOVÁ ŽELATINA - v prášku Neutrální a bezbarvá 100% živočišná vepřová želatina. Lze ji...

Kód: 37859
bily prasek h
45,20 Kč bez DPH
52 Kč

NEVE Nevlhnoucí cukr, který je vhodný k dekoraci cukrářských výrobků. Výrobek je připraven k použití. Vzhled:...

Kód: 125
bily prasek h
42,60 Kč bez DPH
49 Kč

TEXTURA CREMOR TARTAR-VINNÝ KÁMEN Vinný kámen se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva Cremor...

Kód: VINNYKAMEN50
Glukóza
126,10 Kč bez DPH
145 Kč

SOSA - GLUKÓZA v prášku 33 DE Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Zlepšuje trvanlivost výrobku....

Kód: 39464
bily prasek h
286,10 Kč bez DPH
329 Kč

PASTRY STŘEDOMOŘSKÝ JOGURT Středomořský jogurt v práškové formě. Dávkování: 50g/kg

Kód: JOGURT200
bily prasek h
53,90 Kč bez DPH
62 Kč

VANILÍNOVÝ CUKR 1kg Krupicový cukr s vanilínovým aroma.

Kód: CUKR VANIL
FRUIT PECTIN B
874,80 Kč bez DPH
1 006 Kč

SOSA - TEXTURA PECTINE FRUIT NH Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky....

Kód: 37850
bily prasek h
126,10 Kč bez DPH
145 Kč

PASTRY GLUKÓZA v prášku 33 DE 500g Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Zlepšuje trvanlivost výrobku....

Kód: GLUKOZAVPRASKU
bily prasek h
158,30 Kč bez DPH
182 Kč

ISOMALT 500g Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do...

Kód: ISOMALT
bily prasek h
215,70 Kč bez DPH
261 Kč

SOSA - TEXTURA ALBUMINA (sušený vaječný bílek) Textura Albumina je vyrobena čistě z vaječných bílků. Albumina zpěvňuje o...

Kód: PASTRYALBUMIN
sprayking
107,80 Kč bez DPH
124 Kč

KING SPRAY Nepřilnavý olej ve spreji pro vymazávání forem před pečením. Rychlý a snadný způsob vymazání...

Kód: 01200545
frescafrutta gelee 1
260 Kč bez DPH
299 Kč

FABBRI - FRESCAFRUTTA-želatina ve spreji Neutrální želatina ve spreji . Díky použití spreje se Vám podaří...

Kód: 9400910-42D
bily prasek h
113,90 Kč bez DPH
131 Kč

PASTRY-  NATUR EMUL Emulgátor v prášku z citrusů s xanthanem. Částečně nahrazuje tukovou složku v potravinách. Částečně...

Kód: NATUREMUL
bily prasek h
120,90 Kč bez DPH
139 Kč

FRUTEK Zahušťující posyp na ovoce. Frutek má jedinečnou schopnost zadržet šťávy v ovoci, čímž zabrání...

Kód: 145145FRUTEK
GUMA XANTAN
587,80 Kč bez DPH
676 Kč

SOSA - TEXTURA ZAHUŠŤUJÍCÍ XANTANA GUM Textura je využívána především s vodou a tekutinami s obsahem vody >80%. Lze ji...

Kód: 38696
GELIFICANTE VEGETAL
531,30 Kč bez DPH
611 Kč

SOSA - TEXTURA VEGETAL GELLING Textura Vegetal gelling je směs karagenanu a karubinu. Textura je rostlinného původu. Želatinu želíruje od 60°C....

Kód: 38678
SÓJOVÝ LECITIN
450,40 Kč bez DPH
518 Kč

SOSA - TEXTURA SÓJOVÝ LECITIN Sójový lecitin je emulgátor, který usnadňuje sjednocení molekul vody a molekul tuku. Tato...

Kód: 38754
00200510 00200512 00200517 00200515 c1
837,20 Kč bez DPH
1 013 Kč

SOSA - TEXTURA ALBUMINA (sušený vaječný bílek) Textura Albumina je vyrobena čistě z vaječných bílků. Albumina zpěvňuje o...

Kód: 38461
Sušené okvětní lístky růže - SOSA 80g
482,60 Kč bez DPH
555 Kč

Sosa - KVĚTY RŮŽE - SUŠENÉ Sušené okvětní lístky růží.        

Kód: 38934
00100214 1 3 invertní cukr
INVERTNÍ CUKR SOSA 1,4kg
Momentálně nedostupné
187,80 Kč bez DPH
216 Kč

INVERTNÍ CUKR - tekutá forma Invertní cukr tekutý. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a...

Kód: 37110
Kyselina citronová
249,60 Kč bez DPH
302 Kč

SOSA - KYSELINA CITRONOVÁ (CITRIC ACID)- v prášku Bílý prášek rozpustný v kapalinách. Kyselina...

Kód: 37085
84151 leaf gelatine platin 230 bloom
725,60 Kč bez DPH
878 Kč

EWALD -PLÁTKOVÁ ŽELATINA Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích....

Kód: 9202
fialkový cukr
CUKR s příchutí fialky SOSA 450g
Momentálně nedostupné
197,40 Kč bez DPH
227 Kč

SOSA - CUKR S FIALKOVÝM AROMA Ochucený fialový krystalový cukr s fialkovým aroma. Použití: Tento cukr...

Kód: 39295
Inulin
453,90 Kč bez DPH
522 Kč

SOSA - INULIN - v prášku Vláknina s probiotickým účinkem získaná z fruktózy extrahované z kořenů a...

Kód: 39460
bily prasek h
123,50 Kč bez DPH
142 Kč

PASTRY- TEXTURA GOMA GARROFÍ Goma Garrofí je používána jako zahušťovadlo a stabilizátor. Goma Garrofí je složena z...

Kód: GARROFI
00100540 00100543 00100544 c1
288,70 Kč bez DPH
332 Kč

ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do...

Kód: 39463
bily prasek h
66,10 Kč bez DPH
76 Kč

ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA AGAR - AGAR 100% přírodní surovina získaná z červených mořských řas. Agar má...

Kód: AGARAGAR
ochucený cukr levandule
CUKR SOSA s chutí levandule 500g
Momentálně nedostupné
160 Kč bez DPH
184 Kč

SOSA - CUKR S LEVANDULOVÝM ESENCIÁLNÍM OLEJEM Ochucený světle modrý krystalový cukr s...

Kód: 39297
limetkovy cukr a
197,40 Kč bez DPH
227 Kč

SOSA - CUKR S PŘÍRODNÍM LIMETKOVÝM AROMA Ochucený žlutý krystalový cukr s...

Kód: 39288
Hovězí želatina v prášku
654,50 Kč bez DPH
792 Kč

SOSA - HOVĚZÍ ŽELATINA Neutrální a bezbarvá a 100% živočišná hovězí želatina. Želatinu můžete použít do...

Kód: 38670
PECTINA XOXO X NAPAGGE
PEKTIN XOCO SOSA na nappage 500g
Momentálně nedostupné
911,30 Kč bez DPH
1 048 Kč

SOSA - TEXTURA PECTIN XOCO NAPPAGE X58 Želírující látka, která je používána v čokoládových polevách...

Kód: 38898
PECTINA JAUNE SLOW SET
731,30 Kč bez DPH
841 Kč

SOSA - TEXTURA PECTIN JAUNE SLOW SET Textura, která želíruje a zahušťuje. Používaná v marmeládách a ovocném...

Kód: 38894
GELBURGUER A
678,30 Kč bez DPH
780 Kč

SOSA - TEXTURA GELBURGER Gelburger je želírující textura. Textura je využívána především ve slané kuchyni na terinky,...

Kód: 37873
02180081 04 01 gelespessa retail
353 Kč bez DPH
406 Kč

SOSA - TEXTURA GELESPESSA Želatina přírodního původu, která Vám pomůže výborně absorbovat vodu a minimalizovat oddělování....

Kód: 37874
GUMA GAROFÍ
1 254,80 Kč bez DPH
1 443 Kč

SOSA- TEXTURA GOMA GARROFÍ Goma Garrofí je používána jako zahušťovadlo a stabilizátor. Goma Garrofí je složena z Karubinu....

Kód: 38687
AGAR AGAR SOSA 500g
1 366,10 Kč bez DPH
1 571 Kč

SOSA - TEXTURA AGAR- AGAR Textura Agar- agar se používá jako želatina. Je vyráběna z různých druhů řas (červených). Textura je...

Kód: 37872
gELCREM CALIENTE
435,70 Kč bez DPH
501 Kč

SOSA - GELCREM HOT Rafinovaný kukuřičný škrob. Zahušťovadlo, které dodá za tepla Vašim pokrmům krémovou...

Kód: 38673
GELKRÉM FRIO
243,50 Kč bez DPH
280 Kč

SOSA - GELCREM COLD Modifikovaný bramborový škrob. Zahušťovadlo, které dodává pokrmům připravených za studena...

Kód: 38674
Nahoru
Další produkty

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení