Želatina, textury a cukry

Nejprodávanější

PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
Skladem
Kód: 9520
 
37 Kč
bily prasek h
PASTRY PEKTIN NHX 50g
Skladem
Kód: PEKTIN50
 
130 Kč
Návrh bez názvu 6
PASTRY GLUKÓZA tekutá 200g
Skladem
Kód: PASTRYGLUKOZA
 
41 Kč
Návrh bez názvu 6
PASTRY INVERTNÍ CUKR - tekutý 200g
Skladem
Kód: PASTRYINVERT
 
47 Kč
Pastry Agar 50g zelirujici textura
PASTRY AGAR 50g
Skladem
Kód: AGARAGAR
 
149 Kč
bily prasek h
KUKUŘIČNÝ ŠKROB 400g
Skladem
Kód: KAT00001
 
49 Kč
GLUKÓZOVÝ SIRUP SOSA 1,5kg
GLUKÓZOVÝ SIRUP SOSA 1,5kg
Skladem
Kód: 37305
 
389 Kč
bily prasek h
 
59 Kč
ŽELATINA ve spreji 800g
ŽELATINA ve spreji 800g
Skladem
Kód: 9400910-42D
 
349 Kč
bily prasek h
PASTRY ALBUMIN- bílkový protein 100g
Skladem
Kód: PASTRYALBUMIN
 
359 Kč
47 položek celkem
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
37 Kč

EWALD -PLÁTKOVÁ ŽELATINA Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky necháte nejdříve nabobtnat ve studeně vodě,...

Kód: 9520
bily prasek h
130 Kč

PEKTIN NHX Novinka ve světě cukrařiny - vylepšená verze pektinu NH!* Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být...

Kód: PEKTIN50
Návrh bez názvu 6
41 Kč

GLUKÓZOVÝ SIRUP Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

Kód: PASTRYGLUKOZA
Návrh bez názvu 6
47 Kč

INVERTNÍ CUKR - tekutá forma Invertní cukr tekutý. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství. Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...

Kód: PASTRYINVERT
Pastry Agar 50g zelirujici textura
149 Kč

ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA AGAR - AGAR 100% přírodní surovina získaná z červených mořských řas. Agar má vynikající želírující schopnosti. Agar...

Kód: AGARAGAR
bily prasek h
49 Kč

KUKUŘIČNÝ ŠKROB Ideální škrob na použití v cukrařině.  

Kód: KAT00001
GLUKÓZOVÝ SIRUP SOSA 1,5kg
389 Kč

GLUKÓZOVÝ SIRUP Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

Kód: 37305
bily prasek h
59 Kč

TEXTURA CREMOR TARTAR-VINNÝ KÁMEN Vinný kámen se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva Cremor tartar je emulgátor, který usnadňuje sjednocení...

Kód: VINNYKAMEN50
ŽELATINA ve spreji 800g
349 Kč

FABBRI - FRESCAFRUTTA-želatina ve spreji Neutrální želatina ve spreji. Díky použití spreje se Vám podaří rovnoměrnější a tenčí nános želatiny. Výsledkem je...

Kód: 9400910-42D
bily prasek h
359 Kč

SOSA - TEXTURA ALBUMINA (sušený vaječný bílek) Textura Albumina je vyrobena čistě z vaječných bílků. Albumina zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky....

Kód: PASTRYALBUMIN
Pastry drceny bisquit 500g kousky susenek Paillete Feuilettine
325 Kč

PASTRY DRCENÝ BISQUIT Drcené sušené palačinky (kousky sušenek Paillete Feuilettine) Ideální na použítí v cukrařině, například v kombinaci s čokoládou    

Kód: DRCENYBISQUIT
bily prasek h
60 Kč

NEVE Nevlhnoucí cukr, který je vhodný k dekoraci cukrářských výrobků. Výrobek je připraven k použití. Vzhled: bílá prášková směs Vůně a chuť:...

Kód: 125
KING SPRAY (olej ve spreji) 500ml
122 Kč

KING SPRAY Nepřilnavý olej ve spreji pro vymazávání forem před pečením. Rychlý a snadný způsob vymazání formy. Bez chuti a zápachu. Díky výrobku King Spray...

Kód: 01200545
bily prasek h
191 Kč

ISOMALT 500g Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je...

Kód: ISOMALT
bily prasek h
129 Kč

PASTRY DEXTRÓZA Dextróza v prášku. Výrobek je vhodný pro použití při zmrzlinové výrobě. Zlepšuje trvanlivost a konzistenci připravované zmrzliny.     

Kód: PASTRYDEXTROZA
bily prasek h
49 Kč

ZMRZLINOVÝ ZÁKLAD NEUTRAL FIX 50g Zmrzlinová neutrální báze pro výrobu ovocné i mléčné zmrzliny. Neutrální báze se zahušťujícím a...

Kód: NEUTRAL FIX50
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 1kg
914 Kč

EWALD -PLÁTKOVÁ ŽELATINA Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky necháte nejdříve nabobtnat ve studeně vodě...

Kód: 9202
bily prasek h
50 Kč

PASTRY VEPŘOVÁ ŽELATINA - v prášku Neutrální a bezbarvá 100% živočišná vepřová želatina. Lze ji zamrazit. Želatinu rozpouštějte při teplotě 45°C. Síla: bloom 220 Chuť: neutrální Barva: neutrální

Kód: ZELATINAVPRASKU
PEKTIN NH SOSA 500g
1 418 Kč

SOSA - TEXTURA PECTINE FRUIT NH Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být použit do dření a ovocných...

Kód: 37850
bily prasek h
99 Kč

PASTRY Textura zahušťující Xantan 50g Textura je využívána především s vodou a tekutinami s obsahem vody >80%. Lze ji přidat do omáček, polévek, sirupů.  ...

Kód: XANTAN
INVERTNÍ CUKR SOSA 1,4kg
INVERTNÍ CUKR SOSA 1,4kg
Momentálně nedostupné
269 Kč

INVERTNÍ CUKR - tekutá forma Invertní cukr tekutý. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství. Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...

Kód: 37110
bily prasek h
329 Kč

PASTRY STŘEDOMOŘSKÝ JOGURT Středomořský jogurt v práškové formě. Dávkování: 50g/kg

Kód: JOGURT200
PROESPUMA COLD SOSA 700g
PROESPUMA COLD SOSA 700g
Momentálně nedostupné
604 Kč

SOSA - PROESPUMA COLD Proespuma cold je stabilizátor, se kterým můžete připravit pěnu za studena. Rostlinného původu. Použití: Molekulární kuchyně Moderní gastronomie  

Kód: 38976
Přírodní hnědý cukr reunion
HNĚDÝ CUKR 500g
Momentálně nedostupné
35 Kč

HNĚDÝ CUKR KORUNNÍ 500g Kvalitní hnědý cukr.

Kód: CUKR HNEDY
VEPŘOVÁ ŽELATINA SOSA v prášku 500g
614 Kč

SOSA - VEPŘOVÁ ŽELATINA - v prášku Neutrální a bezbarvá 100% živočišná vepřová želatina. Lze ji zamrazit. Želatinu rozpouštějte při teplotě 45°C....

Kód: 37859
GLUKÓZA v prášku 33DE SOSA 0,5kg
219 Kč

SOSA - GLUKÓZA v prášku 33 DE Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Zlepšuje trvanlivost výrobku. Zvláčňuje krémy. Zabraňuje vysychání...

Kód: 39464
Návrh bez názvu 4
80 Kč

VANILÍNOVÝ CUKR 1kg Krupicový cukr s vanilínovým aroma.

Kód: CUKR VANIL
NEVE nevlhnoucí cukr 2kg
229 Kč

NEVE Nevlhnoucí cukr, který je vhodný k dekoraci cukrářských výrobků. Výrobek je připraven k použití. Vzhled: bílá prášková směs Vůně a chuť:...

Kód: 166
XANTANA GUM SOSA zahušťující textura 500g
918 Kč

SOSA - TEXTURA ZAHUŠŤUJÍCÍ XANTANA GUM Textura je využívána především s vodou a tekutinami s obsahem vody >80%. Lze ji přidat do omáček, polévek, sirupů.  ...

Kód: 38696
PROESPUMA HOT SOSA 500g
847 Kč

SOSA - PROESPUMA HOT Proespuma hot je stabilizátor pro přípravu efektu pěny za tepla. Barva: Bílý prášek Dávkování: 50-100g/L  

Kód: 38973
KYSELINA CITRÓNOVÁ SOSA 1kg
455 Kč

SOSA - KYSELINA CITRONOVÁ (CITRIC ACID) - v prášku Bílý prášek rozpustný v kapalinách. Kyselina (okyselovadlo), může nahradit při přípravě citronovou...

Kód: 37085
HOVĚZÍ ŽELATINA SOSA 220 bloom 750g
823 Kč

SOSA - HOVĚZÍ ŽELATINA Neutrální a bezbarvá a 100% živočišná hovězí želatina. Želatinu můžete použít do studené i teplé kuchyně. 220 Bloom Chuť:...

Kód: 38670
SÓJOVÝ LECITIN SOSA emulgátor 400g
866 Kč

SOSA - TEXTURA SÓJOVÝ LECITIN Sójový lecitin je emulgátor, který usnadňuje sjednocení molekul vody a molekul tuku. Tato vazba umožňuje vstup vzduchu do past, pěn, různých mousse a...

Kód: 38754
bily prasek h
79 Kč

PASTRY GLUKÓZA v prášku 200g Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Zlepšuje trvanlivost výrobku. Zvláčňuje krémy. Zabraňuje vysychání...

Kód: GLUKOZAPRASEK
bily prasek h
236 Kč

PASTRY- TEXTURA GOMA GARROFÍ Goma Garrofí je používána jako zahušťovadlo a stabilizátor. Goma Garrofí je složena z Karubinu.   Dávkování: 5-10g/kg  

Kód: GARROFI
ALBUMIN SOSA bílkový protein 500g
1 511 Kč

SOSA - TEXTURA ALBUMINA (sušený vaječný bílek) Textura Albumina je vyrobena čistě z vaječných bílků. Albumina zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky....

Kód: 38461
bily prasek h
131 Kč

PASTRY - NATUR EMUL Emulgátor v prášku z citrusů s xanthanem. Částečně nahrazuje tukovou složku v potravinách. Částečně rozpustné v tucích, rozpustný v kapalinách....

Kód: NATUREMUL
CUKR s příchutí fialky SOSA 450g
CUKR s příchutí fialky SOSA 450g
Momentálně nedostupné
249 Kč

SOSA - CUKR S FIALKOVÝM AROMA Ochucený fialový krystalový cukr s fialkovým aroma. Použití: Tento cukr s fialkovým aroma skvěle dozdobí, ale i dochutí...

Kód: 39295
ISOMALT SOSA 900g
399 Kč

ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je možné...

Kód: 39463
CUKR granulovaný nerozpustný 1000g
149 Kč

CUKR granulovaný nerozpustný 1000g - Charakteristický tvarovaný cukr -Vyrobený z granulovaného extra bílého cukru navhlčením, stlačením, drcením a...

Kód: 00006 1000
AGAR AGAR SOSA 500g
1 706 Kč

SOSA - TEXTURA AGAR- AGAR Textura Agar- agar se používá jako želatina. Je vyráběna z různých druhů řas (červených). Textura je výjimečná schopností želírovat i při pokojové...

Kód: 37872
GELCREM COLD SOSA bramborový škrob 500g
321 Kč

SOSA - GELCREM COLD Modifikovaný bramborový škrob. Zahušťovadlo, které dodává pokrmům připravených za studena krémovou strukturu. Lze použít jako náhradu za...

Kód: 38674
SOSA Textura želírující Pectin Low sugar(pektin) 500g
1 217 Kč

SOSA - LOW SUGAR PECTIN - 500 gramů Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být použit do dření a ovocných...

Kód: 38895
VINNÝ KÁMEN SOSA 1kg
786 Kč

SOSA TEXTURA CREMOR TARTAR-VINNÝ KÁMEN Vinný kámen se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva Cremor tartar je emulgátor, který usnadňuje...

Kód: 37221
FRUTEK zahušťující posyp 1kg
FRUTEK zahušťující posyp 1kg
Momentálně nedostupné
175 Kč

FRUTEK Zahušťující posyp na ovoce. Frutek má jedinečnou schopnost zadržet šťávy v ovoci, čímž zabrání rozmočení korpusů a splasknutí ovoce. Výrobek je...

Kód: 145145FRUTEK
SORBITOL 1kg
SORBITOL 1kg
Momentálně nedostupné
139 Kč

Sorbitol Bílý prášek vhodný jako umělé sladidlo i zahušťovadlo. Sorbitol díky jeho vlastnosti vázat vodu lze také použít při výrobě pralinek pro jejich...

Kód: 0449/05
RIFLEX POWDER ŽELATINA v prášku 1kg
929 Kč

RIFLEX POWDER NEUTRAL Přípravek v prášku pro výrobu neutrální želatiny. Vhodný k potření povrchů ovocných dortů. Výsledkem je jasná a průhledná želatina...

Kód: 01070747
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz