Nenašli jste, co jste potřebovali? Napište nám na info@pastry.cz ! :)

Želatina, textury a cukry

Nejprodávanější

ewald želatina a
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
Skladem
Kód: 9520
 
34 Kč
(28,10 Kč bez DPH)
thumbnail pastry logo
PASTRY GLUKÓZA tekutá 200g
Skladem
Kód: PASTRYGLUKOZA
 
41 Kč
(35,70 Kč bez DPH)
Invertní cukr Pastry
PASTRY INVERTNÍ CUKR - tekutý 200g
Skladem
Kód: PASTRYINVERT
 
47 Kč
(40,90 Kč bez DPH)
Pektin na zavařování a želírování
PASTRY PEKTIN NH 50g
Skladem
Kód: PEKTIN50
 
130 Kč
(113 Kč bez DPH)
bily prasek h
PASTRY AGAR 50g
Skladem
Kód: AGARAGAR
 
149 Kč
(129,60 Kč bez DPH)
bily prasek h
 
49 Kč
(42,60 Kč bez DPH)
Crunchy Decoration PailleteFeuilletines LR
PASTRY DRCENÝ BISQUIT 500g
Skladem
Kód: DRCENYBISQUIT
 
242 Kč
(210,40 Kč bez DPH)
GLUKÓZOVÝ SIRUP SOSA 1,5kg
GLUKÓZOVÝ SIRUP SOSA 1,5kg
Skladem
Kód: 37305
 
268 Kč
(233 Kč bez DPH)
84151 leaf gelatine platin 230 bloom
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 1kg
Skladem
Kód: 9202
 
878 Kč
(725,60 Kč bez DPH)
Agar agar
AGAR 1kg
Skladem
Kód: 0361/04
 
832 Kč
(723,50 Kč bez DPH)
58 položek celkem
ewald želatina a
28,10 Kč bez DPH
34 Kč

EWALD -PLÁTKOVÁ ŽELATINA Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích....

Kód: 9520
thumbnail pastry logo
35,70 Kč bez DPH
41 Kč

GLUKÓZOVÝ SIRUP Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý,...

Kód: PASTRYGLUKOZA
Invertní cukr Pastry
40,90 Kč bez DPH
47 Kč

INVERTNÍ CUKR - tekutá forma Invertní cukr tekutý. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a...

Kód: PASTRYINVERT
Pektin na zavařování a želírování
113 Kč bez DPH
130 Kč

PEKTIN NH Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky. Může být použit...

Kód: PEKTIN50
bily prasek h
129,60 Kč bez DPH
149 Kč

ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA AGAR - AGAR 100% přírodní surovina získaná z červených mořských řas. Agar má...

Kód: AGARAGAR
bily prasek h
42,60 Kč bez DPH
49 Kč

TEXTURA CREMOR TARTAR-VINNÝ KÁMEN Vinný kámen se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva Cremor...

Kód: VINNYKAMEN50
Crunchy Decoration PailleteFeuilletines LR
210,40 Kč bez DPH
242 Kč

PASTRY DRCENÝ BISQUIT Drcené sušené palačinky (kousky sušenek Paillete Feuilettine) Ideální na použítí v...

Kód: DRCENYBISQUIT
GLUKÓZOVÝ SIRUP SOSA 1,5kg
233 Kč bez DPH
268 Kč

GLUKÓZOVÝ SIRUP Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý,...

Kód: 37305
84151 leaf gelatine platin 230 bloom
725,60 Kč bez DPH
878 Kč

EWALD -PLÁTKOVÁ ŽELATINA Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích....

Kód: 9202
Agar agar
AGAR 1kg
Skladem
723,50 Kč bez DPH
832 Kč

ŽELÍRUJÍCÍ TEXTURA AGAR - AGAR 700 100% přírodní surovina získaná z červených mořských řas. Agar má...

Kód: 0361/04
bily prasek h
68,70 Kč bez DPH
79 Kč

PASTRY DEXTRÓZA Dextróza v prášku. Výrobek je vhodný pro použití při zmrzlinové výrobě. Zlepšuje...

Kód: PASTRYDEXTROZA
bily prasek h
40,90 Kč bez DPH
45 Kč

KUKUŘIČNÝ ŠKROB Ideální škrob na použití v cukrařině.  

Kód: KAT00001
pROESPUMA CALIENTE
516,50 Kč bez DPH
625 Kč

SOSA - PROESPUMA HOT Proespuma hot je stabilizátor pro přípravu efektu pěny za tepla. Barva: Bílý prášek...

Kód: 38973
PROESMUPA FRIO A
418,30 Kč bez DPH
481 Kč

SOSA - PROESPUMA COLD Proespuma cold je stabilizátor, se kterým můžete připravit pěnu za studena. Rostlinného původu. Použití:...

Kód: 38976
Glukóza
129,60 Kč bez DPH
149 Kč

SOSA - GLUKÓZA v prášku 33 DE Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Zlepšuje trvanlivost výrobku....

Kód: 39464
sprayking
107,80 Kč bez DPH
124 Kč

KING SPRAY Nepřilnavý olej ve spreji pro vymazávání forem před pečením. Rychlý a snadný způsob vymazání...

Kód: 01200545
frescafrutta gelee 1
265,20 Kč bez DPH
305 Kč

FABBRI - FRESCAFRUTTA-želatina ve spreji Neutrální želatina ve spreji. Díky použití spreje se Vám podaří...

Kód: 9400910-42D
bily prasek h
113,90 Kč bez DPH
131 Kč

PASTRY - NATUR EMUL Emulgátor v prášku z citrusů s xanthanem. Částečně nahrazuje tukovou složku v potravinách. Částečně...

Kód: NATUREMUL
bily prasek h
158,30 Kč bez DPH
182 Kč

ISOMALT 500g Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do...

Kód: ISOMALT
bily prasek h
215,70 Kč bez DPH
261 Kč

SOSA - TEXTURA ALBUMINA (sušený vaječný bílek) Textura Albumina je vyrobena čistě z vaječných bílků. Albumina zpěvňuje o...

Kód: PASTRYALBUMIN
PECTINA XOXO X NAPAGGE
900 Kč bez DPH
1 035 Kč

SOSA - TEXTURA PECTIN XOCO NAPPAGE X58 Želírující látka, která je používána v čokoládových polevách...

Kód: 38898
FRUIT PECTIN B
864,30 Kč bez DPH
994 Kč

SOSA - TEXTURA PECTINE FRUIT NH Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité dávky....

Kód: 37850
GUMA XANTAN
618,30 Kč bez DPH
711 Kč

SOSA - TEXTURA ZAHUŠŤUJÍCÍ XANTANA GUM Textura je využívána především s vodou a tekutinami s obsahem vody >80%. Lze ji...

Kód: 38696
00100214 1 3 invertní cukr
207,80 Kč bez DPH
239 Kč

INVERTNÍ CUKR - tekutá forma Invertní cukr tekutý. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a...

Kód: 37110
Kyselina citronová
332,20 Kč bez DPH
402 Kč

SOSA - KYSELINA CITRONOVÁ (CITRIC ACID) - v prášku Bílý prášek rozpustný v kapalinách. Kyselina...

Kód: 37085
NEVE NEVLHNOUCÍ CUKR 2kg
199,10 Kč bez DPH
229 Kč

NEVE Nevlhnoucí cukr, který je vhodný k dekoraci cukrářských výrobků. Výrobek je připraven k použití. Vzhled:...

Kód: 166
RIFLEX POWDER NEUTRAL
455,70 Kč bez DPH
524 Kč

RIFLEX POWDER NEUTRAL Přípravek v prášku pro výrobu neutrální želatiny. Vhodný k potření povrchů ovocných...

Kód: 01070747
PECTINA ACID FREE A
1 164,80 Kč bez DPH
1 339,50 Kč

SOSA - LOW SUGAR PECTIN - 500 gramů Textura k želírování nebo zahušťování vzhledem k množství použité...

Kód: 38895
fialkový cukr
184,30 Kč bez DPH
212 Kč

SOSA - CUKR S FIALKOVÝM AROMA Ochucený fialový krystalový cukr s fialkovým aroma. Použití: Tento cukr...

Kód: 39295
Inulin
465,20 Kč bez DPH
535 Kč

SOSA - INULIN - v prášku Vláknina s probiotickým účinkem získaná z fruktózy extrahované z kořenů a...

Kód: 39460
bily prasek h
205,20 Kč bez DPH
236 Kč

PASTRY- TEXTURA GOMA GARROFÍ Goma Garrofí je používána jako zahušťovadlo a stabilizátor. Goma Garrofí je složena z...

Kód: GARROFI
00100540 00100543 00100544 c1
313 Kč bez DPH
360 Kč

ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do...

Kód: 39463
bily prasek h
286,10 Kč bez DPH
329 Kč

PASTRY STŘEDOMOŘSKÝ JOGURT Středomořský jogurt v práškové formě. Dávkování: 50g/kg

Kód: JOGURT200
bily prasek h
120,90 Kč bez DPH
139 Kč

FRUTEK Zahušťující posyp na ovoce. Frutek má jedinečnou schopnost zadržet šťávy v ovoci, čímž zabrání...

Kód: 145145FRUTEK
bily prasek h
53,90 Kč bez DPH
62 Kč

VANILÍNOVÝ CUKR 1kg Krupicový cukr s vanilínovým aroma.

Kód: CUKR VANIL
bily prasek h
42,60 Kč bez DPH
49 Kč

ZMRZLINOVÝ ZÁKLAD NEUTRAL FIX 50g Zmrzlinová neutrální báze pro výrobu ovocné i mléčné zmrzliny....

Kód: NEUTRAL FIX50
GLUKÓZOVÝ SIRUP SOSA 280g
92,20 Kč bez DPH
106 Kč

GLUKÓZOVÝ SIRUP Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý,...

Kód: 38208
VEPŘOVÁ ŽELATINA SOSA v prášku 500g
507,40 Kč bez DPH
614 Kč

SOSA - VEPŘOVÁ ŽELATINA - v prášku Neutrální a bezbarvá 100% živočišná vepřová želatina. Lze ji...

Kód: 37859
Hovězí želatina v prášku
680,20 Kč bez DPH
823 Kč

SOSA - HOVĚZÍ ŽELATINA Neutrální a bezbarvá a 100% živočišná hovězí želatina. Želatinu můžete použít do...

Kód: 38670
PECTINA JAUNE SLOW SET
721,70 Kč bez DPH
830 Kč

SOSA - TEXTURA PECTIN JAUNE SLOW SET Textura, která želíruje a zahušťuje. Používaná v marmeládách a ovocném...

Kód: 38894
GELBURGUER A
669,60 Kč bez DPH
770 Kč

SOSA - TEXTURA GELBINDER Gelbinder je želírující textura. Textura je využívána především ve slané kuchyni na terinky,...

Kód: 37873
02180081 04 01 gelespessa retail
372,20 Kč bez DPH
428 Kč

SOSA - TEXTURA GELESPESSA Želatina přírodního původu, která Vám pomůže výborně absorbovat vodu a minimalizovat oddělování....

Kód: 37874
GUMA GAROFÍ
2 081,70 Kč bez DPH
2 394 Kč

SOSA- TEXTURA GOMA GARROFÍ Goma Garrofí je používána jako zahušťovadlo a stabilizátor. Goma Garrofí je složena z Karubinu....

Kód: 38687
AGAR AGAR SOSA 500g
1 348,70 Kč bez DPH
1 551 Kč

SOSA - TEXTURA AGAR- AGAR Textura Agar- agar se používá jako želatina. Je vyráběna z různých druhů řas (červených). Textura je...

Kód: 37872
GELIFICANTE VEGETAL
525,20 Kč bez DPH
604 Kč

SOSA - TEXTURA VEGETAL GELLING Textura Vegetal gelling je směs karagenanu a karubinu. Textura je rostlinného původu. Želatinu želíruje od 60°C....

Kód: 38678
gELCREM CALIENTE
451,30 Kč bez DPH
519 Kč

SOSA - GELCREM HOT Rafinovaný kukuřičný škrob. Zahušťovadlo, které dodá za tepla Vašim pokrmům krémovou...

Kód: 38673
GELKRÉM FRIO
240 Kč bez DPH
276 Kč

SOSA - GELCREM COLD Modifikovaný bramborový škrob. Zahušťovadlo, které dodává pokrmům připravených za studena...

Kód: 38674
SÓJOVÝ LECITIN
445,20 Kč bez DPH
512 Kč

SOSA - TEXTURA SÓJOVÝ LECITIN Sójový lecitin je emulgátor, který usnadňuje sjednocení molekul vody a molekul tuku. Tato...

Kód: 38754
Nahoru
Další produkty