INVERTNÍ CUKR - tekutá forma
Invertní cukr tekutý.
Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství.
Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...
TEXTURA CREMOR TARTAR-VINNÝ KÁMEN
Vinný kámen se používá obdobně, jako kypřící prášek do pečiva
Cremor tartar je emulgátor, který usnadňuje sjednocení...
KING SPRAY
Nepřilnavý olej ve spreji pro vymazávání forem před pečením.
Rychlý a snadný způsob vymazání formy.
Bez chuti a zápachu.
Díky výrobku King Spray...
SOSA - TEXTURA ALBUMINA (sušený vaječný bílek)
Textura Albumina je vyrobena čistě z vaječných bílků.
Albumina zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky....
ISOMALT 500g
Cukr vhodný na tvorbu dekorací.
Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem.
Po rozpuštění je...
FABBRI - FRESCAFRUTTA-želatina ve spreji
Neutrální želatina ve spreji.
Díky použití spreje se Vám podaří rovnoměrnější a tenčí nános želatiny.
Výsledkem je...
INVERTNÍ CUKR - tekutá forma
Invertní cukr tekutý.
Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství.
Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...
SOSA - TEXTURA ALBUMINA (sušený vaječný bílek)
Textura Albumina je vyrobena čistě z vaječných bílků.
Albumina zpěvňuje o 25 % více než čerstvé vaječné bílky....
SOSA - TEXTURA ZAHUŠŤUJÍCÍ XANTANA GUM
Textura je využívána především s vodou a tekutinami s obsahem vody >80%.
Lze ji přidat do omáček, polévek, sirupů.
...
SOSA - TEXTURA SÓJOVÝ LECITIN
Sójový lecitin je emulgátor, který usnadňuje sjednocení molekul vody a molekul tuku.
Tato vazba umožňuje vstup vzduchu do past, pěn, různých mousse a...
Sorbitol
Bílý prášek vhodný jako umělé sladidlo i zahušťovadlo.
Sorbitol díky jeho vlastnosti vázat vodu lze také použít při výrobě pralinek pro jejich...
RIFLEX POWDER NEUTRAL
Přípravek v prášku pro výrobu neutrální želatiny.
Vhodný k potření povrchů ovocných dortů.
Výsledkem je jasná a průhledná želatina...
FRUTEK
Zahušťující posyp na ovoce.
Frutek má jedinečnou schopnost zadržet šťávy v ovoci, čímž zabrání rozmočení korpusů a splasknutí ovoce.
Výrobek je...
PASTRY - NATUR EMUL
Emulgátor v prášku z citrusů s xanthanem.
Částečně nahrazuje tukovou složku v potravinách.
Částečně rozpustné v tucích, rozpustný v kapalinách....
SOSA - TEXTURA GELESPESSA
Želatina přírodního původu, která Vám pomůže výborně absorbovat vodu a minimalizovat oddělování.
Textura je využívána především s vodou a...
SOSA - PROESPUMA COLD
Proespuma cold je stabilizátor, se kterým můžete připravit pěnu za studena.
Rostlinného původu.
Použití:
Molekulární kuchyně
Moderní gastronomie
SOSA - CUKR S FIALKOVÝM AROMA
Ochucený fialový krystalový cukr s fialkovým aroma.
Použití:
Tento cukr s fialkovým aroma skvěle dozdobí, ale i dochutí...
ISOMALT
Cukr vhodný na tvorbu dekorací.
Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem.
Po rozpuštění je možné...
SOSA - GELCREM COLD
Modifikovaný bramborový škrob.
Zahušťovadlo, které dodává pokrmům připravených za studena krémovou strukturu.
Lze použít jako náhradu za...
SOSA - KYSELINA CITRONOVÁ (CITRIC ACID) - v prášku
Bílý prášek rozpustný v kapalinách.
Kyselina (okyselovadlo), může nahradit při přípravě citronovou...
SOSA - TEXTURA VEGETAL GELLING
Textura Vegetal gelling je směs karagenanu a karubinu.
Textura je rostlinného původu.
Želatinu želíruje od 60°C.
Dávkování: 50g/l
Na Pastry.cz používáme cookies, aby se Vám u nás co nejpohodlněji a jednoduše nakupovalo. Dalším procházením našeho eshopu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podrobné info naleznete zde.