MAGAZÍN SO GOOD - č. 25

Kód: SO GOOD 25
779 Kč 779 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

MAGAZÍN SO GOOD - č. 25

Objevte nové číslo magazínu So Good!

  • V novém čísle najdete to nejlepší z událostí a nových receptů za uplynulý půl rok ve světové cukrařině.
  • Magazín SO GOOD přináší to nejlepší a nejnovější ze světa moderní cukrařiny.
  • V čísle 25 najdete více než 300 stránek plných receptů na dezerty, pralinky a pekařinu. 
  • Magazín je v anglickém jazyce. 
  • V tomto čísle recepty například od:
    • Lior Shtaygman Living nature
    • Charisse Dickens Diligence, discipline and perseverance
    • Attila Meinhart Reinventing naturalness
    • Patrik Szczepański The green sugar
    • Michel Bras From simplicity to genius
    • Cédric Grolet A melting heartbeat
    • Oriol Balaguer A balancing act
    • Emmanuel Ryon Two textures in one
    • Albert Adrià From cake to dessert
    • Mark Welker, The four fundamentals
    • Ronny Emborg, The gastronomic side of fruit

Detailní informace

doprava

Detailní popis produktu

V tomto čísle recepty například od:

  • Lior Shtaygman Living nature
  • Charisse Dickens Diligence, discipline and perseverance
  • Attila Meinhart Reinventing naturalness
  • Patrik Szczepański The green sugar
  • Michel Bras From simplicity to genius
  • Cédric Grolet A melting heartbeat
  • Oriol Balaguer A balancing act
  • Emmanuel Ryon Two textures in one
  • Albert Adrià From cake to dessert
  • Mark Welker, The four fundamentals
  • Ronny Emborg, The gastronomic side of fruit

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy a magazíny pro cukráře
Hmotnost: 1.85 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz