KAKAOVÉ MÁSLO POWER FLOWER BEZ AZO červené 50 g
Kód: CLR-19430-999Související produkty
Detailní popis produktu
Hmotnost: 50 g
Minimální trvanlivost: uvedeno na obale
6 důvodů proč zvolit právě POWER FLOWERS
1. NEJEN BARVENÍ ČOKOLÁDY
- Power Flowers jsou rozpustné v tuku. Můžete s nimi tedy obarvit kakaové máslo, zmrzlinu, mousse, marcipán, glazé, máslové krémy, těsto a další...
2. KONCETRACE BAREV
- Díky výrazné koncentraci barev v 1 květinkou Power Flower, můžete obarvit až 400g tukové hmoty.
3. NEKONEČNÁ PALETA BAREV
- S pomocí 4 základních barev - červená, modrá, žlutá a bílá. Můžete vytvořit jakoukoliv barvu si přejete.
4. BEZ AZOBARVIV
5. ŠETŘÍ ČAS
- Power Flowers můžete rozpustit samotné v mikrovlnce nebo přímo v rozehřáté čokoládě nebo kakaovém másle. Začít s barvením můžete tedy v řádech sekund.
6. STEJNÝ VÝSLEDEK
- Snadné porcování Power Flowers Vám umožní pokaždé dosáhnout stejného výsledku.
- Kde si jednodušše zvolíte požadovaný odstín a naleznete k němu příslušné dávkování jednotlivých základních barev.
Složení: Kakaové máslo 60 %, Barvivo E120.
Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota-----------------2895 kJ/692 kcal Celkový tuk -----------------------------60 g Z toho nasycené mastné kyseliny--------------------36,1 g Sacharidy -------------------------------38 g Z toho cukry --------------------2,8 g Vláknina -----------------------------------0 g Celkové bílkoviny ---------------------0 g Sůl----------------------------------------0,02 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády a kakao |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.
Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.
Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."